Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a topicban keress vissza, mert ott van néhány...
Valaki csinál egy jó Chelsea mezt <#conf>#conf>
meg is nézhetnétek a gépeteket, hogy hány vírus van rajta. Viszont minden más játék megy multiba!! Hogy van ez akkor?
Egyébként routerem van abban meg hardveres tûzfal. Ha kikapcsolom a ZoneAlarmot akkor jó leszt sztetek?
Egyébként routerem van abban meg hardveres tûzfal. Ha kikapcsolom a ZoneAlarmot akkor jó leszt sztetek?
pontosan..mondjuk nekem pl. sosincs bekapcsolva a tüzfalam..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nem, de akkor is a tûzfal a gond! Addig nem fogsz semmit sem elkapni.
dehogy kapcsolom! akkor meg jön a vírus! egyébként azt már megoldottam nem volt we8ra állítva most az abaj hogy nem észlel semmit ha hostolok ha joinolok? egy játék? we8ad van?
Kapcsold ki a tûzfalat és nem lesz hibaüzenet!
már tudok hostolni de aki rám akar kapcsolódni, az hibaüzenetet kap...Breki nem próbálunk egy meccset?
hát ugye meg kell várni mig valaki jön játszani
de elvileg el kéne indulnia a programnak
és ajánlott nem pes4-es szobákba menni
de elvileg el kéne indulnia a programnak
és ajánlott nem pes4-es szobákba menni
vki help! nem megy semmi. annyira rájöttem, hogy ha átálítom fölül we8ra magamat, akkor nem ír ki hibát hostnál. de semmi nem történik.
na mberek kipróbáltam és nem ment. beléptem vmi lengyel szobába és a probléma az ha hostolni akarok vagy bármi mást akár akkor egyszerûen azt irja ki, hogy your pes 4 location is incorrect. nincs is pes4 a gépemen, csak we8i.
a mostani zene ÁM a jó amit hallgatok!!!44444
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Avanti Crociati!
<#gonosz1>#gonosz1><#wave>#wave><#gonosz1>#gonosz1>
OFF:
Nagy "dijótörö" János gyõzõtt!!!😄 gyenkébbek kedvéjér: BOX!<#boxer>#boxer><#nezze>#nezze>
Nagy "dijótörö" János gyõzõtt!!!😄 gyenkébbek kedvéjér: BOX!<#boxer>#boxer><#nezze>#nezze>
Avanti Crociati!
én am 10-es csillagon MEGVERTEM a gépet,(sõt gépét is<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1>),de ennek nem fog senki utánajárni,mer azt...<#vigyor1>#vigyor1>
ki ám a lófa*t. mivel én igazából is jól focizom igy sok ötletet merítek a valóságból, ergo legyúõzhetetlen vagyok. Van aki nem hiszi? Járjon utána...esetleg hívjon ki most, vagy hallgasson örökre😄DD
öt csillakon vered a gépet?! én meg verem a...gépet😄 nem igazán naty cám 5 csillagom! dejazé grat! de multiba tök mind1 hogy hány *-on nyomod a gammát attol még kikenyhet hét null ra ájkosz vagy termi vagy valamejik skizo😄
Avanti Crociati!