18976
  • Quki
    fenn van az 1.1-es verzsön meg minden
  • mohus
    "Ha szar lenne nem játszanánk."

nem mondtam, hogy szar csak riceg és emiatt gyilkolja a játékmenetet rendesen...

haverom billel még mindig a fifa 2005-t nyomja egy 2-es cerkán...úgy szaggat mint az állat...neki ez jó, nekem ez már tényleg "szar":)

"OLyanról beszélsz amit kise próbáltál."

kipróbáltam...riceg minden felbontásban. a PS2 verzió folyamatos.
    online nem próbáltam, de nem hiszem hogy a NET segítene az alapricegésen

"Amúgy németországban él a srác és ha nagyon akadna biztos nem akarna játszani velem.

Amúgy meg max 50-es a pingje..."

az elég jó...oh ha tudnád hányan nyomatnak COD:UO-t akár 200-as pinggel is:) az onlinenak van feelingje, ami nagyon jó, FPS-nél még elmegy ha néha megakad, ha éppen nem céloztál de FOCI (ahol a lapos vagy egyéb passz szinte mindig van) és AUTÓKA (ahol nem árt időben pontosan precízen bevenni egy kanyart) esetén megbocsáthatatlan...persze számomra...
  • Gabe18
    Ha ő kér fel akkor te Client leszel.Ha betöltötte a játékot online,és azon belül válaszd a "client" részt.Picit várj,majd mikor eltünik a felirat nyomd le az a billentyűt ami négyzet gombra van állitva,akkor beadja az ellenfél ip cimét.Start gomb,és már próbál is csatlakozni.
  • Fyrex
    1.1 patch + crack fent van?
  • Quki
    hi!hogy lehet jáccani a pes4 onlinenal?mert találok egy személyt akivel tudok jáccani,ok...fel kér játékra , acceptálom , ok...belép a játékba...és ott mit kell csinálni mert próbálkoztam onlinnel de nem sikerült.Plíz help!!!
  • Gabe18
    Szerintem sem lehet ugyanaz,mert ha olyan gombot adsz meg ami már be van állitva akkor átrakja, a régi hely meg üressen marad.
  • Breki33
    tudtommal ez a fifaban van

sztem itt nemis lehet egy gombon
    nálam az x a passz L'-meg az emberváltás
  • báttyó02
    beállitás kérdése...
  • Zolcsi01
    Én nem tudom megszokni, hogy a passz és az emberváltás nem egy gombon van! Van erre valami patch?
  • báttyó02
    lamparddal van egy 32méteres golom,mozdulni nem tudott a kapus rá :DD
  • Fyrex
    nem tartom szépnek az ilyen távoli mákos gólokat

bár tegnap 40 méterről vágtam egy szabadot lamparddal havernál multiba
    lövés volt nem ivelés pattyo :P
  • báttyó02
    de amugy az én véleményem az a szabadrugásról,hogy minnél jobban csavarod,annál szebb...egy 20méteres gól is lehet nagyon szép,ha kicsavarodik olyan bekem módra :D

(és nem bekemmel)
  • báttyó02
    én 45-ről :DDDD
    csak az mák volt,mert nem lövést akartam hanem beivelést,de elszállt a emberek feje fölött a kapus meg besz..ta :D
  • Gabe18
    Peeersze...
    Én is lőttem 60 méterről szabadrúgásgólt csak kitörlődött a mentés.
  • báttyó02
    paff :DDDD

majd összesdobok dlután egy két gifet énis..
  • Fyrex
    jah és persze ha nem törlödtek volna ki a mentések
  • Fyrex
    barátom ha lenne anim shopot mutatnék én neked igazi szabadrugást:D
  • Breki33
    Ha szar lenne nem játszanánk.

OLyanról beszélsz amit kise próbáltál.

Amúgy németországban él a srác és ha nagyon akadna biztos nem akarna játszani velem.

Amúgy meg max 50-es a pingje...
  • Gabe18
    3.Igy:

• mohus
    1: sztem a két felső szarv egyszerre...picit megtolja hogy aztán seggberughasd a lasztit
    2: a fifát felejtsd el ez nem árkád foci, mindekettővel meg se próbálj játszani egymás után...válaszd ki neked melyik tetszik és arra hegyezd ki a tudást:) vagy azt válaszd amit a haverok tolnak a szomszédban...így mindenki ugyanazt tolja/tanulja és élvezetes házibajnokságot rendezhettek
    3: érzéssel...tényleg van egy rakás hely ahol ezt leírják

www.pesinsight.com
    vagy evoweb fórumok

mindenhova regelj és ha nem tudsz véletlenül angolul hát itt az ideje megtanulni kicsit...a focinyelv nem egy angol irodalom:)
  • mohus
    ha offline riceg, online csak szarabb lesz jobb biztos nem, akárhol is él a kínai haverod
  • Breki33
    Dehogy játszhattatlan a pes4launcherban van erre lag optimalizálás én egy kinaival szoktam a legjobb meccseket játszani és legtöbbször ő hostol
    (mondjuk németországban él)

mondom hogy fogalmad nincs róla P
  • Breki33
    1. Ezt nem értem
    2. Én a jobb analóggal veszem át és megtolom irányba
    3. Lőttem de nem sokat szerintem ez gamepaddal nehezebb bár élvezetesebb
    volt itt régen részletes leírás róla hogy kell azt hiszem a fifahungarya-n a tippek trükkök fórumban is megtalálhatod
  • vikbdh
    heló! 3 kérdésem van. 1: hogy lehet azt megcsinálni hogy megállok az emberrel és kigurítom magam elé a labdát 2: ha jön egy magas labda hogy lehet ugy átvenni hogy egyből megindujj (ami a FIFA2005ben a SHIFT+nyilak) 3: szabadrúgásból ti lőttetek már gól mert nekem 1x sem sikerült még:| hogy kell?
  • mohus
    kár hogy riceg,
    ha hozzáadoma netes lagot játszhatatlan lesz:)

nem én csűröm...

PC-n még nem tökéletes...hozzáteszem sajna...majd az lesz...lehet a PES5-t már nem fog PC-n ricegni és akkro meg sem mukkanok:)

• Breki33
    neten nincs igényem 8-an játszani

de tesem a neten játszol 8-an

a netes játéknak nemez a lényege
    akárhogy csűröd..........

otthon meg ugyanugy tudok játszani legfeljebb a játék kicsit jobban néz ki
  • mohus
    neten 8-an? ezt kérdeztem, csak nem figyelsz
  • Breki33
    lol azt itthon tudok méghozzá egyszerre két képernyőn

szval ezt buktad

• mohus
    8-an egyszerre?
  • Breki33
    ja persze

most megyek interneten játszani

ez is tény P
  • mohus
    ez tény...

nincs mit cáfolni
  • Breki33
    ezt már párszor leirtad

többször megcáfoltuk

kicsit uncsi már
  • mohus
    nem baj, épp most jöttem észt osztani:)

először mindenki görcsösen ragaszkodott a FIFÁ-hoz...

aztán a PES PC-s eljövetelével most már csak a PC-hez lehet görcsösen ragaszkodni...

a PES széria patchelése PS2-n 2001 óta igazi hagyomány volt/van/lesz...a PC-s patchelés a PS2 patchek után jött/jön....márcsak emiatt sem lehet görcsösen ragaszkodni a PC-hez

de ez is el fog szépen múlni:) mármint a görcsös ragaszkodás:)

ui:
    A PES4 PC-n riceg ficeg, zavaróan....ajánlom mindenkinek a teljes élvezethez a PS2/Xbox kanapé baziTV RGB kábel verzijót multitappal haverokkal 8-an....

ui2: nem kell komolyan venni...lényeg a JÁTÉK és lényeg hogy NEM EA:)
  • báttyó02
    lol
  • Kaplan
    hehe :)
  • Breki33
    mivel ez a pc-s rész

én speciel nem foglalkozom ps2-vel

majd jön a ps2 nagy barátja és kiosztja az észt
  • báttyó02
    már nemazér,de tényleg nem elett volna annyira elküldözgetni a srácot ebbe a topikba,ha ugyse tud senki adni neki egy linket.....
  • Kaplan
    Szívesen ;)
    Várj még egy kicsit biztos kapsz választ.
  • figo10
    Köszönöm a nagy segítséget
  • figo10
    Légyszi linkeljetek má be neke valamilyen óriáspatchet(amiben van mez,gyep,reklámtábla,roster,új menü,csukák)PS 2 re.NAGYON fontos lenne már vagy 3 napja ilyet keresek.Köszi