18976
  • Breki33
    Nem erről beszéltem, gyengébbeknek: Ezis alátámasztja hogy ki játszott jobban a tegnapi meccsen.

Persze vannak emberek akik ezt korrekten elismerik van aki dumál

Másik meg, hogy szerintem még megse születtél már Juve-s voltam, szval nem kéne ez a duma.

Pont a Realosok a divatdrukkerek és köztük is a normálisabbak rájöttek, hogy kirakatcsapattal semmire se mennek.

Ajánlom a #15756 -t elolvasni és nem kapufákkal meg volna dolgokkal jönni.
  • Gabe18
    Szerintem elég megnézni az eredményt.És én nem vagyok Juvés...
  • báttyó02
    hát igen..nem velünk volt a szerencse
  • ZsilKEANE
    Hát ja,Breki szted elég megnézni a kapuralövést?? kinek volt 2 kapufája az elsö meccsen ?? ...
    áá mind1 nem is érdekel,bár mondjuk akármit mondok,az itteni forum 80%a juvés .. [lett...]

hala madrid
  • báttyó02
    hát igen,a juvénak nincs olyan "faszányos" védője mint nekünk,aki az ellenfél csatára elé b..sza a labdát..
  • Breki33
    Lyon jutott legsimábban tovább, három éve edződnek bajnokok.

És ugye német csapatot vertek meg nemis akárhogyan.

Amúgymeg elég emlékezni tavalyra.
  • Szabi DEMON
    Jah és egy pillanatra visszatérve a csatársorra! Láthattuk a Real sem ment sokra a millió gólvágójával.
  • Szabi DEMON
    Nem persze egy scapat sem lehet gyenge aki eddig jutott a BL-ben, csak egy Chelsea-hez képest aki 4-et rúgott a Barcanak vagy egy kirobbanó formában lévő Bayernhez képest nem sok esélyt adnék a Lyonnak... A Liverpool-t meg most az ág is húzza... Nem emgy nekik se a bajnokságban se a kupákban kivéve a BL-t ráadásul a sok sérült és hogy Morientes enm játszhat külön csapás...
  • báttyó02
    hehe a lyon hogy elpicsázta a werdert..:DD deutálom a werdert :D
  • báttyó02
    nem gyengék,hanem GYENGÉBBEK mint a favoritok,bár az tényleg nem piskóta,milyen csatársora van a liverpool-nak :|
  • Breki33
    Azért egy Lyont aki tavaly is bejutott a negyeddöntőbe és simán elintézte a Werdert,és egy nem akármilyen csatársorral rendelkező Liverpoolt én nem neveznék gyengének
  • Szabi DEMON
    Tudjátok mi elsz sztem a sorsolással? Összesorsolják megint a FAVORITOKAT! Magyarul a Juve a Bayern a Milan és a Cheslea egymással fognak játszani a Lyon a PSV a Liverpool és 8. továbnjutó akik uygebár el kell ismermni gyengébbek meg eljátszogatnak egymással és majd döntő be jut vmelyik és mázlival nyernek... Szurkolok hoyg a aBayern elkerülje a Juve-t mert én iylen döntő szeretnék!
  • báttyó02
  • Gabe18
    Nem,inkább a PSV-t kérném (ha egyáltalán lehet),kicsit nyugisabb meccs lenne talán.Az idegeim nem birnak ki gyakran ilyen megpróbáltatásokat...
  • Breki33
    Akartok minket? P

Igazából úgy látom a Bayern sokat javult, ahogy az esti meccsen játszott ellene nhezebb dolgunk lesz már.
  • Gabe18
    Gondolom kilőtted már a tárat,mert az Arsenal is elszállt...
  • Breki33
    Gavesen szerintem nagyon jó viszont a többivel nagyon egyetértek énis így látom.
  • Breki33
    ha a volna ott nem volna

amúgy összesítésben értettem

És ugye nem mi dumáltunk meccs előtt nagy melénnyel
  • Szabi DEMON
    Gonbdoltam hoyxg ez elsz: Fúj JUve meg stb. Olyanok vagytok mint Eto! Nem tudom ki olvasta hogy mit nyilatkozott, de nagyot csökkent a szememben emberileg! Egyszerűen nem tud veszíteni és ti se ,,kedves'' realosok legyetek már reálisok hoyg elgyen egy kis szójáték is. Gravesan meg nem oylan nagy szám! Nézzétek meg Zlatan mit művelt vele! Meg úgy az egész reallal. Ekkora balfasz vezetést. Annyi pénzük van mint a nyű erre honák Cassano-t meg mittomén még vagy 6 scatárt (mintha nem lenne a csereped is bárhol kezdő) nehogy vennének két normális középső védőt, meg még egy szűrőt. És Juve megérdemelte a továbbjutást mert megdolgoztak érta a real eg csak akkro csinált vmit amikor már ,,forró lett a talaj''. Jah és Zsil nyertem :D
  • báttyó02
    aha mindig..tegnap jó volt a juve,voltak még lehetőségeik,de az előző mecccsen viszont mi is lőhettünk volna több gólt
  • Breki33
    Ja Gravesen király
  • Breki33
    Dehogy sajna

mindig jobb :-)
  • mohuska
    Én Real fan vagyok de a Juve ismét +érdemelten jutott tovább.
  • Gascoigne
    Hát én Carlost sem tartom védőnek, olyan szépen lemaradt Ibrahimovic-ról az első félidőben, hogy öröm volt nézni, még szerencse, hogy a kapus kezébe lőtte. Azért bárki bármit mond a két belső védőről ne felejtsük el, hogy jóformán csak ők védekeznek, meg mióta itt van, Gravesen.
  • Gascoigne
    De tény, hogy jobb volt a Juve tegnap, sajna.
  • Gascoigne
    A statisztikákban nem hiszek, csak a saját szememnek :)))
    Még azt is kapuralövési kisérletnek veszik, ha valaki hazaad. :))
  • Breki33
    elég csak a kapuralövési arányt megnézni

24-8
  • Gascoigne
    Én is utálom az olasz csapatokat, de a Juve tényleg jobb volt tegnap, az egyetlen veszélyes ember a Realban Ronaldo volt. Nem vagyok oda Ibrahimovic-ért, de parádésan bánik a labdával, és ha nem olyan önző, még rughattak volna egyet a végén.
  • Breki33
    Marcelo Danubio Zalayeta ,hero of Turin"

• Breki33
    [IMG]http://images5.theimagehosting.com/nike merc1 copy.png[/IMG][IMG]http://images5.theimagehosting.com/nike merc6.png[/IMG]
  • Breki33
    Csövi azé ezt a Gravesen-t meg kéne venni.

Nagyon jól játszik és szerintem már tudja, hogy margitékkal úgysem nyer semmit. :-)
  • 9csöves9
    gyertek csak a szaros divatdrukkerkedéssel meg anyázzatok nehezebb elismerni hogy jobbak voltunk tegnap! SOLO LA MAGICA JUVE!!!
  • báttyó02
  • misztör frog
    ááááááááá
    nagyon szeretem!
    DIVAT SZUTYOK
  • misztör frog
    jujjj...hát én juvés leszek!
    nagyon megy nekik,bl,bajnokság,minden...huu,hát ezt neem lehet ihagyni!
    gyerünk,legyünk együtt juve szurkolok!nyitok klubot!
    MOSTMÁR LEGYEN MINDENKI JUVÉS,HISZEN EZ A DIVAT MOSTANÁBA!!
    és én matadnék ki?
    nemhinneém...
  • ZsilKEANE
    Hát isten meg...... a k..... a..... a mocskos juvénak ...
    na meg raul bravonak a ge..............
    a blnek számomra vége, és ha jol megnézem az idénynek is...éjjen ...

• Gabe18
    Védő,olyan nincs is a Real-ban,talán csak a Carlos...
    Érezhető volt hogy az egy gól előny nagyon cinkes,ennek a Juvénak meg nagyon nehéz gólt lőni,rengeteg meccsüket nullára hozzák.
    Bármelyik csapat továbbjuthatott volna ettől függetlenül.
  • báttyó02
    nemtom az arsenal meccs eredményét..ha őkse jutnak tovább,hát
  • Breki33
  • báttyó02
    majd megköszönhetitek a kurva jó védőinknek a segitséget