18976
-
#15814 azért mert Alex szerzett egy csodálatos sarkazós gólt!
de nem tudom mit arcoskodtok ha nem tudtok példát mondani a divatjuvésra -
misztör frog #15813 ki?
nagyanyám kutyája...
miért pont egy elvesztett bl döntö ota szereted öket? -
#15812 még mindig nem tudom ki szerintetek itt a divatjuvés? -
#15811 amugy spec. GP,meg Termi az interes..én nem vagyok interes -
#15810 ..nem. a Realnak SZURKOLOK! az inter meg az arsenalt csak kedvelem -
#15809 Breki! erre nevezd át: hair21052 -
#15808 jah te real,arsenal,inter stb,stb -
#15807 mond meg kikről beszélsz? én 97 májusa óta a Dortmund elleni vesztes Bl döntő óta imádom őket. Breki az idősebb korosztály ő már iszonyat régóta az, Trunks 5 éve biztos de valszeg elötte is az volt. Gercse csak néha jár ide de ő se divatdrukker. mondjátok akkor ki a divatjuvés? -
#15806 két interes van -
misztör frog #15805 erröl beszélek
aki ittvan,annak szinte 2/3a juvés,de fél éve még azt se tudta,hogy mi az...
van vagy 3 realos,egy interes és egy LAZIOS,ennyi...
többi juvés,ja meg vagy 2bayernes
de a juve szurkolok hirtelen megszaporodtak -
#15804 Angol reklámtáblák bin-ben javítva
http://rapidshare.de/files/823864/st_kb_tc_eng.bin.html
-
#15803 :O
na eza rossz szokás :D -
misztör frog #15802 háhá
te könnyen beszélsz,még suliba se jössz:@
:D -
#15801 najó ezt tom, de hogy rakom vissza az alap alex hajat? P
Hát én általában multizom az olaszokkal -
#15800 megvan a haj most nézem hogy átkéne nevezni mert ezt az alap Alex haj hejére teszi
az online módot meg mostanában hanyagoltam,lehet ezért unom egy kicsit:) -
#15799 :DDDD
azért sokat segitett dolgokban,szal a titoktartás kötelez :) -
#15798 megvan már a haja?
amúgy hogy lehet megunni?
Ja aki nem használ Peslaunchert -
#15797 Nyíregyről nem ér el hozzád a keze:D -
#15796 amúgy annyit mondhatok,hogy amit eddig irt róla,ngyon faszányos lesz!! -
#15795 hát engem ki is nyirna gépé akkor :|
-
#15794 pedig jó lenne:) -
#15793 :) most nem akarok elárulni egy nagy titkot :) -
#15792 jaja én is már szeretném azokkal tolni mert egy kicsit meguntam most a we-t -
#15791 Del Pierot,Blasit,Trezt semmikép ne rakd be -
#15790 a juventus facepackból melyeket érdemes berakni?mert ahogy néztem mondjuk delpiero nem a legjobb -
#15789 holvan már GP :||
lehet megint szar a netje :|
már kiváncsi vok hogy halad a csapatokkal :) -
#15788 -
#15787 már teszem is be az arcát.Robocop már többször bebízonyította hogy miért maradt itt, pedig sztem 2003 elött minden Juventino a zavarta volna el a picsába:) -
#15786 na itt fejezzük be a beszélgetéseket mert ez ugye a pes topik:) a real idén se nyer semmit mi meg mehetünk a siker felé vezető úton:) -
#15785 hát igen,raul bravonak is köszönhetjük,ha nem bénázik,akkor nincs második gól akkor,és máshogy is alakulhatott volna.
a 10 gól tényleg...lol ilyet nem mondtam :D -
#15784 jaja tegnap lettünk Juvésok. elötte real drukkerek voltunk -
#15783 csak ennek köszönhetitek a vereséget igaz? ha nincs Raul Bravo lőttök 10 gólt:D:D meg az hogy az első meccsen jobbak voltatok kit érdekel? lőjjétek be a helyzeteiteket aztán csá.ADIOS GALACTICOS! -
#15782 nem kell nekünk! zseniális védekező kp-ink vannak főleg Puma! sokkal jobb a dánnál. Tacsi,Blasi,Oli,Appiah is mind védekező kp-k -
Rossi1 #15781 Csak a rend kedvéért és hogy mi sem maradjunk ki...FORZA MILAN! Bár bajban voltam, mert a két kedvenc csapatom küzdött egymás ellen(Milan - Manutd). Sajnos nem játszunk szépen mert ancelotti legszívesebben 10 kapussal kezdene, meg kéne egy-két támadó játékot saegítő kreatív játékos, de egyébként nagyon együtt van a csapat. Ramélem idé is ők nyerik. Csakhogy meg legyen a béke, tőlem lehet megint Milan- Juve döntő!!!:) Persze a történelem ismétli önmagát és ez így is lenne jó.....:)))) -
#15780 jo igazad van. -
#15779 DIK :DDD -
#15778 ezt egyik Dikma kezdte tegnap szval vele beszéld meg -
#15777 A szerencséről meg csak annyit hogy a legjobb játékosunk nélkül vertük ki margitékat. -
#15776 ezt a divatdrukker dolgot jó lenne abbahagyni,mert itt senki se ismeri annyira egymást,hogy divatdrukkernek nevezze a másikat!
bár megmondom őszintén,tegnap óta olyan kurva ideges vagyok,hogy majdnem nekimentem a legjobb haveromnak is a pofázása miatt.. -
#15775 hát a #15756-al egyetértek a csapattal kepcsolatba,ezt már nemcsak itt mondtam...nem megy a real semmire a mostani csapattal,nagy frissitések kellenek