18976
-
#44 és mennyire igazuk van:) -
#43 Nekem az ISS3 edzős animjai tetszettek! Azt átvehette volna az KONAMI PES-t fejlesztő részlege... hiányolom. Remélem az új részben lesz valami hasonló...
A PES előnye, hogy a KONAMI nem új motrot és irányítást hoz ki minden évben, mint az EA hanem TOVÁBBFEJLESZTI a már bevált rendszert. És emiatt nem maradnak ki apróbb de fontos részletek sem a játékból. Ők hozzátesznek és nem elvesznek dolgokat! -
#42 teszteld Ronaldon...szereti a becsuszást:)
én leamortizáltam két lába és a FEJE!!! is be volt kötve:)
aztán....drrrrrrrr...é hordágyon vitték le...:)
de a legaribb a bíró....az "uj" részben (World Soccer Winning eleven 7 International:Jap DVD) van egy anim: a spori mutatja két kézzel (az a tipikus könyökösemelgetős mozdulat) a hordágyat hogy hozzák be
ja valaki patchről regélt
PS2re
ajánlom a www.pesinsight.com-ot kiindulópontnak
lehet DVD-t de CD ripet is patchelni...
a legjobb bár még nem írtam ki az X-Patch Revised a WEFANTASY csapattól ami ötvözi a Wendettát és a joyimbo cuccait
a legegyszerűbb pedig a Redux 2.0 DVD patch...amit egyszerűen ppf omatic-kal kell aplyolni és kiírni... -
#41 én már próbálkoztam vele, de csak pirosat kaptam, mást nem láttam :)
meg x azt, h lentmaradt, de nemvolt semmi utánna -
#40 hehe! na láttad már a hordágyas jelenetet a PES3/WE7-ben?! -
#39 -
#38 jól van na nagypapi! :P -
#37 Tom én tupiroztam
De pupák az öregapád P -
#36 Ez nem a hivatalos logó pupák! ez házi gyártmány! -
#35 Ez a hivatalos, elég lenne a fekete rész meghosszabítani -
#34 Majd gyártok vmi újat otthon és holnap berakatom azt! -
#33 nah berakták
kicsit keskeny -
#32 ok tőlem bemehet de akkor szólni kell a modoknak! -
#31 -
-
#29 nem látszik! -
#28 klikk -
jó lenne bannernak? -
#26 még nem csináltam soha ilyet de vhogy így kell:
nos először is kell egy DVD író...
a PS2-es PES3 DVD-ről dobd fel a fájlokat a PC-dre.
Elvileg a Wendetta kijött PS2-es változatban is. Azt kellene megkeresned és leszednem. Biztos van hozzá vmi readme, ami alapján patcheld fel a DVD-ről lepakolt játékot majd írd ki egy új lemezre és már kész is.
Persze nem biztos hogy így megy, de szerintem a PS2-es patchek readme fájljai ezt leírják gyönyörűen! -
#25 Hedgehog: azt szeretném kérdezni hogy pontosan hogyan is kell ezt a ps2-s patchelést megcsinálni, van chipelt gépem, és PES3-am. Milyen wendettát szedjek le, és hogy tudom patchelni? köszi -
#24 Igen de ezt meg kellene mondani az EA-nek is. A KONAMI már sejt valamit... -
Gabe18 #23 Megegyeztünk! -
#22 Hmmm... de ha a lopakodás sport :D
METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER -
#21 A Konami nem gyárt más sportot?
Valahogy csak a foci -
#20 Már van :D -
#19 Látnád faterom és Gran Turismo-s éjszakáit! :D -
#18 neeeeeeee
ebből flame lesz -
#17 sztem EA most már érzi, hogy nyomulni kéne' -
Adler #16 felnőtt ember nem konzolozik:)) -
#15 Sztem meg ne söpörjék le
legyen két jó foci és versengjenek egymással miértünk vásárlókért.
És agyják ki csak rendes multival, hogy az EA is kénytelen legyen, mert így csak sápot szed. -
#14 Vagy nem PS2-ről van szó?
mert ha PC-d van akkor: www.fifahungary.com -
#13 Ha tud a PS2-d írott CD-ket olvasni akkor simán. Fel kell patchelni mondjuk a Wendettával a PS2-es PES3-at és felírni újra egy DVD-re majd már nyomhatod is eredeti mezekkel és nevekkel... Tuti! -
#12 A Konami nem EA sports :P -
#11 Hatvanezer patch, roster, egyebek vannak hozzá, bár szerintem a We7i-t szedd le és arra eressz rá tuningolócsomagokat. -
Gabe18 #10 Remélem az utolsó ponton is lesöprik az EA fociját.Ez pedig a netes multi.Felőlem a Pes3-at is kiadhatják ujra,csak a on-line game legyen benne. -
Adler #9 s hogyan?? -
#8 ez simán megoldható -
Adler #7 nem szaggat jol fut,de nincs jatekelmeny, a csapat buta mint a fold, en joy-jal fifazok,de itt nem ismeri fel,il. felismeri,de hasznalhatatlan.
egyszoval gagyi, a pes3 is megvan,de idegesito,hogy nincsenek eredeti nevek. -
#6 fejlessz P
amúgy ha lesz korrekt multi akkor ok -
#5 azt hiszem, ha ezek meglesznek befejeződik a vita, arról hogy ki is csinálja a legjobb focit
btw Euro 2004 az EA-tól valami botrány....hányinger kerülgetett...az meg hab a tortán hogy szaggat, mint disznó egy konzolon...broá