18976
-
#84 remélem az uj mezeket belerakják majd.. -
#83 nekem az árnyékolás tetszik és a fényhatás pl Beckham jobb karján, ahogy megcsillan a fény... tuti! -
#82 jó a beckham keze is
látszik nemsok fizikai munkát végez :-)
de ezek a collar-ok -
#81 nah most már tényleg jó:
[ sorry a lamerségért, néha előjön a másik énem :D ]
-
#80 nah így jobb a kép:
KAKA kesztyűben! -
#79 Íme Kaka és Beckham párharca. A brazil fázhat mert kesztyű van a kezén :P LOL bírom az ilyen apróságokat!
[bocs a baró nagy képért]
-
#78 Eddíg általam összeszedett infók (mind hivatalos):
- több Master League csapat, összesen 138
- összesen több, mint 200 klub- és válogatott csapat
- kibővített játékos eladás/vásárlás rész a Master League-ban
- több játékosvariációval "eljátszható" szabadrúgások
- átdolgozott keresztlabda rendszer
- új testcselek és cselezési technikák
- komplett a játék és a futbal minden részére kitérő súgó rendszer
- felhasználóbarát pause menü a sokkal gyorsabb navigáció érdekében
- a játékvezetők immár láthatóak lesznek a mérkőzés közben is
- az időjárási és helyzetviszonyokhoz igazodva koszolódnak illetve átáznak majd a mezek
- a kupák és bajnokságok nevét majd át lehet írni
- majd minden klubcsapat játékosai a saját nevükön szerepelnek majd
- új stadionokat adnak hozzá az eddigiekhez
- a játék hivatalos labdája az Adidas Roteiro lesz
- a WE8/PES4 is DVD lemezen jön ki
- továbbra sem lesz online játékmód
- a játék hivatalos reklámfigurája Zico lesz
- a magas keresztpassz kap egy "power-bar"-t
- átdolgozott büntetőrúgás és szabadrúgás rendszer
- továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, a CPU változatosabbb
- a bíró nem fog mindíg egyből sárgalapot osztani, de ha a játékos folytatja a szabálytalankodást akkor azt megtorolja a sportárs
- egy mérkőzést megnyerve a Master League-ben javíthatjuk a játékosaink tulajdonság értékeit
- a stadionok talaja is különbözni fog és hat majd a labda mozgására; míg az egyikben alig pattan a puha talaj miatt a laszti, addíg a másik egyenetlen talaja kiszámíthatatlanná teheti a labdamozgást; ugyanígy hatnak majd az időjárási viszonyok is a pályákra
- a WE (PES) - Shop -ban előcsalhatjuk a 6. nehézségi szintet is
- idény végén Master League-ben a legeredményesebb játékost felruházhatjuk új tulajdonságokkal illetve fejleszthetjük azokat
- 3 féleképpen vághatunk neki a Master League-nek: az eddíg megszokott csapattal (ismeretlen játékosok), a valós csapatkerettel (vagyis mondjuk a Real esetében ott lesz Raúl, Beckham és a többiek) illetve a harmadik ahol az ismeretlen játékosok közé beválogathatunk 3 ismert nevet is
- a cselek fel lettek kicsit turbózva; minden cselnek van egy gyors és egy lassabb változata (az L1 egymás utáni megnyomásával) és így sokkal használhatóbb az ellenfél "átverésére"
- sokkal látványosabbak lesznek az úgynevezett lövő- illetve testcselek
- speciális saját mozdulatok több játékoshoz: például Del Piero teljesen máshogy lövi el a lasztit, mint mások illetve Raúl-nak lesznek saját lövő illetve testcselei, valamelyik játékost pedig a jellegzetes futásáról lehet majd megismerni
- a labdaátvételen is sokat javítanak, ami abban nyilvánul meg, hogy még a passz fogadása előtt ha elhúzzuk az analóg kart a játékos attól függően és annak irányába fogja átvenni a labdát, olyan sebességgel amilyen sebességgel az analóg kart elhúztuk
- jobban ki szeretnék hangsúlyozni a különbséget egyes játékosok gyorsasága és gyorsulása között, a WE8/PES4-ben sokkal jobban kidomborodnak az egyes tulajdonságok közötti különbségek
- ki lesznek bővítve a "játékon kívüli" animációk is; példának okáért közelről láthatjuk egy bejátszásban a partjelzőt amint beinti a lest illetve az egy-egy szabálytalanság utáni "dulakodások"-at is láthatjuk -
laca70 #77 A www.pesinsight.com-on van egy nem hivatalos hír, hogy melyik országoknak lesznek valós játékos nevei.
Bárcsak igaz lenne ! -
#76 Heh! Régen láttam én már Zico-t szerelésben :D -
#75 Előszőr mondom
olyan ismerős ez az arc.
Egy öt percig nem ugrott be az öltöny megtévesztett P -
#74 na és a PS2-es japán (WE8) borító... a reklámfigura Zico:
-
#73 ja ezek az újságból vannak P -
#72 Figyeljétek a szétugró sorfalat:
-
#71 Nesze neked FIFA! Élethű napfényeffekt:
-
#70 Az angol fekát úgy kell visszafogni... :D
-
#69 Na ez nem semmi. Az asszisztens beinti a lest :D
-
#68 A képek szerintem marha jók. Látható a módosított szabadrúgásrendszer, az új menü és a nagyszerű lapanimációk! -
#67 A FIFA HUNGARY-ról:
"Úgy gondoltam, összeírom egy cikkbe az összes információt, ami rendelkezésre áll a PES4/WE8-ról! Már 2 interjút kiraktam, most nézzük a többi infót! A játék Winning Eleven 8 néven jelenik meg 2004. Aug 5-én PS2-re Japánban! Pro Evolutio Soccer 4 néven jelenik meg Európában PS2-re 2004 Okt. 29-én, pár nap múlva PC-re!
Hivatalos információk:
* Több Master Liga csapat, 64 helyett 128
* Igazi csapat nevek a Spanyol, Olasz, Angol, Német, Francia és Holland ligákból
* Több mint 200 klub és válogatott csapat
* Új, átdolgozott szabadrúgás rendszer; kiválaszthatjuk, hogy milyen taktikával szeretnénk elvégezni a szabadot
* Több féle lehetőség a játékos nevelésre a Master League módban
* Kibővült csel és mozgás repertoár
* Súgó opció, mely az újdonságokat és futball szabályokat is elmagyarázza
* Új átdolgozott és kibővített 'Pause Menu'
* A játékvezetők immár láthatóak lesznek a meccs közben, illetve azok mindíg az aktuális időjáráshoz 'öltöznek';
* A játékosok mezei koszolódnak is
* A ligák és kupák neve is szerkeszthető lesz
* Nem lesz online mód a PES4/WE8 PS2 és PC verziójában
* PES4 XBOX-on is megjelenik
Nem hivatalos infórmációk (99%):
* Több új animáció
* Új partjelző animációk
* Új passz rendszer, lehet állítani a passz hosszát és a játékost, hogy kinek passzolunk
* Új képességek: szélső játékos, center játékos...
* Új játékvezető itéletek
* Az összes csapatnak és játékosnak eredeti neve lesz
* Ha master ligát kezdünk, ki lehet választani, hogy az eredeti vagy új játékosok egyenek a csapatban
* Adidas Roteiro Labda
* Még több csel
* Szabálytalanságok utánni veszekedések, játékvezető beavatkozással
* Mesterséges Inteligencia is nagyban feljődik
* Ügyesebb játékvezetők: nem adnak rögtön sárgalapot az első átlagos szabálytalanságért, de ha a játékos folytatja a szabálytalanságokat, akkor kap lapot
* A master ligában a játékosok képességei fejlődnek
* Zico lesz a játék reklámembere
* Új labda fizika
Új stadionok: Bologna, Perugia, Brescia, Sampdoria, Newcastle, Leeds, Fullham, Tottenham, Middlesbrough, Real Madrid, Valencia, Deportivo La Coruna, Marseille (Stade de France)
Jelenleg ennyi infórmáció áll rendelkezésre, ha még megtudok valamit, arról értesítek mindenkit! Ha valaki még nem látta volna, vannak képek a játékból, érdemes megnézni őket!
Elindult a Konami Európai oldala, több nyelven, sajnos magyarul még nem! Érdemes látogatni, szavazások és egyéb érdekességek várnak rátok!
>> www.KONAMI-Europe.com <<" -
Gabe18 #66 JAJ NYE!!!! Ezt nem tehetik,hát erre várok már mióta szóba került,erre nem raknak bele multit...
Na remélem levéláradat fogja követelni ,aztán meggondolják magukat. -
#65 máramennyire rossz...ez legyen a legrosszabb hír:)
ha ez a játszhatóságot rontja...értsd lagol szaggat mint állat akkor én sem erőltetném...konzolra
mondjuk PCre nem tudom ez miért gond megoldani pepecre, ott kiforrottabbak a dolgok sokkal...de KONAMIék még csak most szagoltak bele ebbe a zajládába:) -
#64 Készülj fel a legrosszabra... vagyis olyan mintha FIFA 2004 promó lenne :P -
#63 én még nem mertem megnézni -
#62 visszarakja... és elszúrhatja! Ez a két új videó most nagyon letaglózott! Bűn siralmasak! -
#61 pedig lehet megvettem volna eredetiben
így ha a Fifa esetleg visszarakja az ip-t (amiben nem vagyok biztos) marad a PC-n vezető helyen.
HAcsak nem szúrja el a 2005-öt -
#60 jah hát eddigi első szar húzás a KONAMI-tól! -
#59 ezt írtam
a hülyék
sztem magukkal szúrnak ki
persze velünk jobban -
#58 na a rossz hír! úgy néz ki nem lesz online és multi mód a PES4-ben! :(
"In an interview recently featured in the latest issue of Famitsu, Shingo Takatsuka Producer Winning Eleven 8, confirmed that the latest title will not feature online play!
Takatsuka-san confirmed that his team have been looking into the possibility of online play for a long time and suggested that fans won’t have to wait too long before being able to play against oncomers from across the globe.
Takatsuka-san claimed that the team are waiting until the mode can be fully realised before incorporating it, and went on to suggest about the possibility of 11 players competing against 11.
Whether or not the long rumoured Xbox version will in fact become the first Winning Eleven/Pro Evolution title to feature online play still remains uncertain, as Konami has become very quiet on the title as a whole.
It probably means, that there won't be an Online-Mode for PES 4 PC too!" -
#57 az aktuálisban írtam híreket -
#56 Bár most regisztráltam magam a yahoon,úgyhogy inkább oda vá[email protected].Üdv. -
#55 Ja. A freemail címem:[email protected]. -
#54 Szasztok! Tudna valaki nekem küldeni javításokat a PES3-Hoz? Mikor jön ki a PES4? Egy kissé érdekelne. -
#53 Megin kezd le állni ez a fórum. Én írnék de nemtudok mit :( -
#52 eh? valami gond van? híjjam' az állatorvost? -
#51 -
#50 az online módot nem erősítették meg még hivatalosan csak annyit mondtak tervezik...
PC-re szerintem kijön! -
#49 lesz
inkább az a kérdés PC-re is lesz-e -
#48 A felső sztem egy visszajátszásnál kihalászott kép... ez a játékengine! -
Gabe18 #47 És a felső játékon belüli kép,nem animáció?Bár lehet persze,de akkor tényleg húzos.
De mindegy,ez mind nem érdekel,on-line mód lesz-e benne,csak erre vagyok kiváncsi... -
#46 Íme az első kép.... Raul nagggggyon élethűen néz ki!
-
#45 A japcsik mindíg is tudtak valamit...