18976
-
#124 Emberek most nézem az 576-ot. Új PES4 képek és mondhatom így állóképen üti a FIFA 2005-t grafikailag. Hihetetlen dögösen néz ki. Erősítsetek meg!
Itt érdemes a közönségre, a labdára és a csukák kidoplgozására figyelni:
Khm nézzétek meg az arcok kidolgozását? Még hogy a FIFA ebben a legjobb marad...
Ezen semmi érdekes! Talán a portugál színekben virító közönség :D
Ehhez a képhez kell egyáltalán kommentárt fűznöm? Bámulatos a játékosok kinézete, a mozdulat...
Egy új kép ugyanazon meccsről. Itt említeném meg, hogy ez valami új stadion (mint tudjuk az összes eddigi PES3-as benne lesz plusz egy csomó új).
Az megújult szabadrúgásrendszer:
-
#123 Önmagában ez is adja el! A rengeteg apró részlet ami hiányzik a FIFA-ból! -
#122 Igaz! Ha van egy multitap akkor tényleg nagyszerű a haverokkal közösben nyomni (és ez igaz PC-re is mert ott is van ilyen lehetőség). De azért van az online futballnak varázsa hidd el. Igaz nem sokszor próbáltam (akkor is csak a gyengus FIFA 2004-el) de szerintem a PES-ből marha jó online focis gamma lenne... -
Gabe18 #121 Hasonlóképpen voltam,csak én a Fifa 97,98,99,2000 után jutottam el a végpontra.Azóta csak bele-bele pillantok az aktuális fifába,megállapitom hogy szinte semmi sem változott ami számit,és elfelejtem... -
#120 Most jött el egy nagy fordulópont az életemben. Fifa 2001,2002,2003,2004 után. A Pro Evo Soccer 2 1 éve nap mint nap nyüstöltem a PES3 most fogom megvenni. Ott tartok , hogy hányok a Fifa sorozattól.A fifa MŰ , minden szabálytalanság után verekednek , üvöltöznek. Eggyre jobban átmegy egy szépségdílyas buta szőke lányba. De a PES4 mind grafikailag, mind hangulatban verni fogja a Fifa2005-t. Én megmerem kockáztatni , hogy a kis apróságok, mint pl: kesztyű,parjelző stb. önmagába eladná a játékot PES néven. -
Gabe18 #119 Sőt,a Gamestar szerint már biztos a PC-s verzió is:
A Konami a mai napon hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer negyedik részét. Érdekesség, hogy a szokásos PS2-es változat mellett, most egy időben elfecsegték a PC-s változat fejlesztését is. Szóval féljen csak a FIFA 2005, lesz itt bizony konkurencia... nem is akármilyen! Az első képeket itt leshetitek meg. -
Gabe18 #118 Uj képek az 576-on.
A kinézettel nem lesz gond... -
Gabe18 #117 Hát nem tudom megmondani hogy ez melyik driver volt,de régi,olyan karácsony köröli.Igazából nem tudom kijavitották-e,mert én hamar áttértem a joy-os játékra,azzal meg a menüben is jól ment,csak a bill-nek cseszett be ez a valami.Aztán jött a winning eleven 7,igy teljessen elhagytam pro evo soccert,ugyhogy nem tudom azzal mi lett végülis. -
#116 hm ati-m van szal driver hiba lehet ejjha..thx azért
amugy nekem gamába is bekver de majd akkor lecserélem drivert -
Gabe18 #115 A Pro Evo 3-nál mintha az ATI valamelyik ati drivernek lett volna ilyen nyomora,hogy ha lenyomtál a menüben egy gombot akkor olyan hatást értél el mintha beragadt volna a bill.De ez egy idő után megállt,igy ha nehezen is de lehetett a menüben választani,és a játék közben ez egyáltalán nem volt érezhető... -
#114 hát amivel rámész hogy game vagy setting....
és magátol elkezd pörögni gyorsan nemtok választani a menükbe...meg meccs közbe is megy magátol a faszi pedig bilengyózetnek nincs baja.. -
Gabe18 #113 Egyáltalán milyen fénycsik-ról van szó? -
#112 mivel nekünk nincs meg még a játék
erre nem tudunk válaszolni :-) -
#111 az mitől van hogy elinditom gamét aztán menübe magátol megy a fénycsik
pedig jo a billengyüzetem más meg nem angyonkveverbe és a mecs közbe is magátol megy..... -
Gabe18 #110 Én meg pl. igen,és sajnos ugyünik erre csak a EA évről évre semmit sem javuló,talán még gyengülő Fifájával lesz csak módom.És ez igencsak szomorú. /illetve csak lenne,mert én azt az ocskaságot,meg nem veszem eredetiben,hacsak valami csoda nem történik a 2005-ös verzióval,de mivel EA sorozatról van szó,erre semmi remény.../ -
#109 "Konzolon nem úgy működik az online játék és gondolom totál máshogy is kell leprogramozni, mint PC-n"
szerintem tévedsz...már magyarországról is NFS undergroundozhatsz vagy fifa 2004-ezhetsz PS2 vel online chelloval...de az igazi probléma a LAG....amíg a pcs lazán elviseli a szaggatást még az otthoni NEM onlineos játékban is...addig a konzolon ez számomra és egy KONAMI számára is megbocsáthatatlan
de ki akar online focizni....én nem pl
Nekem nem is hiányzik...nekem ott vannak az ÉLŐ haverok van multitapom is ugyhogy egyszerre négyen a kanapén is kényelmesen "elcsocsózunk" a nagyképernyő előtt kihangosítva és egymás verejtékében fürüdve:) -
#108 Ez elsősorban PS2 játék. Konzolon nem úgy működik az online játék és gondolom totál máshogy is kell leprogramozni, mint PC-n. A KONAMI PS2 fejleszti a játékot, majd átportolja PC-re és utóbbi verzióra nincs külön fejlesztőgárda csak akik a portolással foglalkoznak. Szerintem el kell telnie egy kis időnek ahhoz, hogy a KONAMI érdemesnek találja a PC-s kiadást egy online módhoz. És ezt az eladások segíthetik! -
#107 Az az igazság, hogy a KONAMI-ban sokkal jobban biztosak lehetünk, mint az EA-ben, mert ők nem felejtik el az előző PES-t hanem ahhoz adnak hozzá, annak a motorját fejlesztik. Ha hiszitek ha nem ez a PES motor már csaknem 5 éves és a KONAMI korábbi elmondásai alapján tudatosan úgy alakították ki, hogy a későbbi verziókban ugyanezzel a motorral lépést tudjanak tartani az adott normákhoz (értik ezalatt főként a grafikai megjelenítést).
FIFA 2005-nél meg most megint új motorrol dumálnak, de hát én ebből a videókban nem sokat láttam. Csont FIFA 2004... -
#106 at=az, sorry, de fáradt vagyok :) -
#105 őőőőmmmm....de, ha bemásolom a cd-ről at afs-t! :) -
#104 mondjuk a csukák meg a mezek lehetnének picit szebbek is,dehát mire valók a paccsek ugyebár.
manapság már ugyse tudnánk,1igazi focis progit pacs nélkül"megúszni" -
Gabe18 #103 Mert ilyen kesztyűs hülyeséget programoznak bele az on-line helyett...,én haragszom a Konamira most akkor is.Bár ettől még lehet ez lesz az eddigi legjobb focis game... -
#102 nagggggyon élethűnek látszik
...ha minden ténleg a hírek szerint lesz,akkor ez nagggyon nagggyot fog szólni tisztába vagytok vele????(még online mod nélkül is)!!!!!!!
...és még ez a kesztyű Kaká-n,tök jó!!!!!
Sztem EA-Sports-éknál várhtnánk a Fifa kb. 2009-es verziójáig,hogy Kaká-n "kesztyű is legyen"
Hú gyerekek én asszem,ha kijön,hu,én fel sem fogok állni a monitor elől,már barommmmmira várom!
FORZA WEI -
#101 PS2-n nyomd végig a training challange-t utána már csukott szemmel is tudsz szabadot rugni...közben persze elmond mindent megtanít a gép -
#100 és anélkül nem lehet? -
fenomeno #99 Köszönöm a jó tanácsokat leírás alapján én is ezeket következtettem ki ezek szerint nincs más, csak a sok gyakorlás. -
#98 őszíntén szólva most semilyenen, ugyanis nem tudom berakni az arcokat, amik Breki úrfi patchében vannak...
(ill a móccer tudom, de még nem volt időm megcsinálni) -
#97 én keyboard-al játszom, de
három fontos dolog van, ami meghatározza a szabadrúgást
a.) elösször is, hogy meddig nyomod a lövést (ez nem az erősség, hanem a MAGASSÁG )
b.) A le, vagy a fel nyilat nyomod lövés közben (le= gyenge lövés, fel= erős lövés)
c.) A jobbra vagy balra nyilat nyomod lövés közben, vagy egyiket sem (egyiket sem = egyenes lövés, balrát= balra csavarodó lövés, jobbrát=jobbra csavarodó lövés)
Ezeket a guide és a tapasztalatom alapján mondom :) -
#96 mondtam olvasd el a guide-t
de ezt a WEi topicban kéne megbeszélni
Analőg kart meg illene használni :-) -
fenomeno #95 Edzéseken én is lőttem már szabadrúgásból gólt, de ez olyan véletlenszerű volt. Mi a jelentősége a le és a fel írány gomboknak? Az analóg kart nem szoktam használni! Jó lenne ha valaki csinálna egy PES-nek egy saját honlapot. -
#94 hmmm milyen fokozaton játszol? -
#93 eh hát most megfogtál! nem tom én az analógkart a vertikális irányba mozdítom és úgy csavarodik! -
#92 Nekem nagyon is bejön! Igaz csak edzésen (meccsen nem kapk szabadot), de iszonyatos gólokat lőttem :) Nálam ez + pont. -
#91 Hmmm, lehet, hogy én olvastam rosszul, de nem a bal-jobb irányok lenyomásával lehet csavarni? :) A Fel le az az erő...nem?! -
#90 ja és nem biztos, hogy szarabb mint a FIFA rendszere... tény egyszerűbb és "putitánabb" de néha meghökkentő gólokat lehet így szerezni! -
#89 elmondani tényleg nem lehet, nehezebb! mondjuk úgy 20 méterről úgy lehet szabadot lőni, hogy a csúszkát a lövés gomb nyomvatartásával kb a kicsivel több mint a feléig viszed fel majd az elrúgás után a fel-le irányok nyomvatartásával vihetsz csavarást a lövésbe... nekem már megy! -
#88 van PES3 topic
amúgy az fh-n lévő guide-ban részletesen le van írva
és van direkt szabadrúgás gyakorlás is
elmondani igazából nem lehet kétségtelen nehezebb -
fenomeno #87 valaki le tudná írni, hogy kell szabadrúgást rúgni a PES3-ba. PS2-en játszok. FIFA 2004-en jól lehet rúgni, de PES3-on kapufa volt a legjobb lövésem.
-
#86 Tök mindegy hogy benne lesznek vagy sem... majd mi belerakjuk! Ez a legkevesebb :D -
#85 sztem nem fogják