18976
-
Gabe18 #164 Kissé durva megfogalmazás,de összeségében egyetértek.
A FIFÁ-ban akkora változás kéne hogy a Pro Evo sorozat nyomába érjen,hogy az már nem is FIFA lenne... -
#163 én meg lassan négy éve PES-ezem...eszembe sincs sirni a fostalicska fifa után
inkább orulj hogy PCre kiadta a konami...és a fifát meg lehet klotyózni -
laca70 #162 Ahogy olvastam ez Hedgenél elvi kérdés. -
#161 felesleges megvenni ha le lehet tölteni, sztem :)
az a 10-15 ezer ft mehetne másra is :P
amúőgy+ PES4 4EVER. -
#160 Én még nem tudom! előtte mindenképpen letöltöm! -
#159 Én is kiváncsi vagyok rá, de tuti nem veszem meg. -
#158 Engem rohadtul elszomorítoptt, hogy az EA ismét át akar verni minket játékosokat. És én aki már a kezdetek óta rajongója vagyok a sorozatnak át vagyok verve immár 2 éve! Képembe hazudnak és ez azért már túlzás! De nem tudok érdektelenül lemondani róla mert hisz FIFA és csak kiváncsi vagyok arra a fránya 2005-re! -
#157 Tudom de szeretem ! (a pes-t )
Igazad van kell a konkurencia , akkor csak az agresszióm volt ami rajtam kitört.
Már nagyon várom! Nem tudom Hedgehog amit a fifá-ról mondtál majd meglátjuk. -
#156 Figy én is PES/WE párti vagyok, de ettől még nem kell leírni a FIFA 2005-t. Kell a konkurencia. Az csak ösztönöz! És eddíg még az EA kezében vannak egyelőre a teljes licensz jogok megannyi európai bajnokságra. Az uccsó FIFA 2005 videó (az interjú) kezdett bennem pozitív érzéseket kelteni a FIFA 2005 iránt, de korántsem akkora érte a hype, mint a PES4-el szemben! :D -
#155 :D -
#154 Na kéremszépen! Ezek a szakennelt képek és a licencek, csak hab a tortán. Szerintem írjunk együtt egy levelet a EA sportnak amiben közöljük velük:
Kedves EA Sport!
Kérem állítsák le a Fifa2005 fejléesztését és szüntessék be. (jó sokáig )
A konkurencia végleg legyőzte önöket. Én csak a veszteségek miatt szóltam
Üdv: Pes rajongó
<--- Ez az EA Sportnak -
#153 Az egyes szkennen a középső képen az ajax stadiont érdemes megcsodálni! Nagyon szép! Marhára örülnék már egy ingame videónak a fenébe is :D -
#152 Ja és itt a hivatalos japán reklámfilm. Tipikus! Nálunk az ilyet kiröhögik, de nekem pont emiatt tetszik. Zico megmutatja :) Még egy fontos hír, hogy a játék európai bemutatója szeptember 1-3 között lesz. ekkor egy jókóra adag infót kaphatunk majd a PES4 PC verziójáról is. A megjelenés pedig (eu-s) október eleje.
Hivatalos Japán PES4 reklám -
#151 Új szkennek is vannak! Érdemes tüzetesen megnézni a képeket.
Szkenn #1
Szkenn #2
Szkenn #3
Szkenn #4 -
#150 Új hír, hogy a játék a holland bajnokság összes csapatát tartalmazni fogja, valódi nevekkel és mezekkel. Íme:
-
SnEaK MASTER #149 Én nem mondtam ilyet... :) -
#148 naszép
nekem meg nem hisztek -
SnEaK MASTER #147 Szerintem is lehetséges! Ezek a Konamis fiúk szívbol és megfelelo szakértelemmel készítik a focistuffjaikat, talán ez is lényeges tényezo abban, hogy miért is ilyen jó ez a Pro Evo!
A képek egyébként GYONYORUEK! -
#146 sajna a hajmozgás csak a nagyon hosszú hajúaknál van.
jó lenne ha pl RVN-nak is lobogna a haja mikor fut :) -
#145 akkor oks.
má' várom :) -
#144 Megvalósítható! A hajmozgást is medgoldották, ezt is meg lehet és nem is kell. Meg ált a bevezetőanimokban a játék újdonságait szokták kihangsúlyozni, szóval lehet... -
#143 de akkor az azzal járna, hogy a mez kijön a gatyóból. nemhsizem, h meg tudják csinálni. bár ne lenne igazam -
#142 ősszel
a japáni verzió aug 5 -
#141 miért ne lehetne?
már mosis rángatják egymást -
#140 ez csak a bevezető animban lesz. sztem a játékban nem lesz mezhúzás -
#139 Sztem az hogy most kihagyták az online módot az egy dolog, de a képek alapján simán veri a fifa 2005- t. A Fifák már nem olyan jók mint régen. Az idei év legjobb játéka lesz szerintem a PES4. -
#138 Már nagyon várom!!!!
Mikor jön ki a PAL?
-
#137 -
#136 -
#135 -
mike369 #134 ez a bíró dolog vicces, mert olyan hangulatos a game (we7i), hogy amíg itt a fórumon nem olvastam, hogy nincs bíró meccsek közben, addig fel sem tűnt... -
#133 jé egy bíró -
#132 na majd a Spartak Moszkva meccsekre... -
Gabe18 #131 Mellesleg hóesést rakhatnának a játékba,ami mondjuk a füvön is meglátszik valamennyire.Hangulatos kis karácsonyi meccsekre jó lenne... -
#130 Kiváncsi vagyok mikor nyomnak ki egy videót (bár nem szokása a konami-nak)?! -
#129 Szia! Jó reggelt...
Igen a zászlók nekem sem tetszenek de majd lecseréljük :D kezd egyre jobban hypeolni a játék! LOL :D -
#128 Ja a drapériák is jók, de a nagyméretűeknek (Portugál adhattak volna kis gyűrődést)
A #124-es képei állatok -
#127 Jó reggelt
A labda tetszik.
Az 5-ön lévő fű nem de azt ki tudom javítani P
A 6-oson meg a felhők kicsit furák vhogy tul nagyok
A template-k is tetszenek a mezeken lehet javítani -
#126 És íme alső PC-s képek:
Egy render:
-
#125 "A Konami a mai napon hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer negyedik részét. Érdekesség, hogy a szokásos PS2-es változat mellett, most egy időben elfecsegték a PC-s változat fejlesztését is. Szóval féljen csak a FIFA 2005, lesz itt bizony konkurencia... nem is akármilyen! Az első képeket itt leshetitek meg."
[ Gamestar