18976
  • Kaplan
    Csináljatok egy Johnny23 VS. Breki33 topikot. Ott lehet veszekedni...
    Csak felébrett!!
  • Kaplan
    Na ezt most hagyjátok abba , felébresztitek szegény kicsit (WE8)
  • Johnny23
    sztem meg 1kicsit el vagy szállva magadtól,de hadjuk
  • Kaplan
    Nem tudom, de ez a játék inkább ps2-re van tervezve . Nekem a pc-n túl rideg. Maradjon pc-re a fifa sorozat. Szerintem még megtudhatják szerezni a licenseket. Vagyis nagyon remélem.... Én tuti megveszem. Fanatifo:A nemzetközi csapatok mezei mennyire jók? A cseleknek van értelmük , mert a fifa 2004-ben sose szívta be a cseleket a cpu.
  • Breki33
    énse értem
    főleg, hogy nemis arra írtam
    a warezt meg te írtad P

na mindegy már kezdem megszokni a beszólásokat
  • Breki33
    "My name is Breki"

• The Hedgehog
    szerintem nem néz hülyének nem tom' miért szívod így fel magad...
  • Johnny23
    hülyébnek (ez jó) =hülyének
  • Johnny23
    a warez az ok breki kollega DE azért nem 1,5 honappal a megjelenés elött....csupán csak ezért csodálkoztam nagyfiú, és azért nem kéne hülyébnek nézni senkit,még akkor sem,ha te régebb óta benne vagy a "szakmában" ,OK?
  • Breki33
    vigyázz mindjárt megkérdezi valamelyik, hogy honnan lehet a demo-t leszedni P
  • The Hedgehog
    Breki már warezban gondolkodik! :D meg ugye a demó is jön!
  • The Hedgehog
    csakazért mert tv-ről lett felvéve! sokat nem változik a grafika nah :(
  • fanatifo
    na elhuztam játszani majd re szevasztok
  • fanatifo
    ilyen téren tökéletes a játék
  • Johnny23
    Basszus pont a San Siro -ban!! Naggyon remélem,hogy kijavítják!

Fanatifo csak a saját magam megnyugtatására,ugye a labda ,v. a játékosoknak a fej,v.testalkat arányaik jók(LÁSD:FIFA 2005!!)........mert sose lehet tudni
  • fanatifo
    pl szögletből nehezebben lehet gólt lőni v fejelni ezis változás!Azthittem a ps2-mel volt gond hogy szaggat de akkor másnál is jelentkezett probléma
  • fanatifo
    igenigen belassul de érdekes csak a san síróban szögletrugásnál eléggé beszaggat remélem kijavitják mert idegesítő
  • Johnny23
    szeptember ??
  • Breki33
    Amúgy láttam már friss mezeket és rostereket a fórumokon, de ezeket engedelmetekkel nem fogom nyomon követni
    majd a PC-st
  • Breki33
    engem a multi érdekelne
    ezek itt játszanak mi meg szeptemberben kezdjük
  • Johnny23
    itt szo volt előzőkben olyanokról,hogy "felgyorsult" a játékmenet a We7 -hez képest illetőleg ,hogy egyes szitukban meg belassul a dolog ,ezt mennyire tapasztaltad,v.nem ??
  • fanatifo
    a holland és a olasz csapatok mezei eredetiek ezekhez tudtak licencet szerezni
  • fanatifo
    nagyon jólett játék 2 hivatalos bajnokságot lehet játszani a hollandot és a olaszt van benne német és angolbajnokság is de a csapatok meze katasztrófális reklámnélküli pl a Mu piros fehér semmi felirat semmi címer gondolom nemtudták megszerezni a licencet majd jön mezcsomag megoldja
  • Johnny23
    azért ezen a vidcsin látszik vmi a grafikát illetően !!!

Uhh,akarom !!!
  • fanatifo
    mezkoszolódás nagyon jól meg van oldva esős van de téli pálya szerintem megint nincs benne habár nemtudok japánul de mivel lejátszottam vagy 30-40 meccset és egyszer sem volt havas pálya szvsz nincs benne
  • Johnny23
    Mennyire vannak jól kidolgozva a mezkoszolódások, ill. milyenek az időjárásviszonyok (esö stb.) és ezek hogy hatnak az irányitásra ????
  • fanatifo
    látsdzik=látszik
  • fanatifo
    biró látsdzik már szerencsére van sérülés leviszik hordágyon visszekéredzkedik a pályára és korrektek a birók nem állítanak ki meg nem osztogatják a sárgalapot feleslegesen maximálisan javítva lett a bírókérdés
  • The Hedgehog
    aha! a játékmenetben engem egy kissé zavart a bíró megítélése. Pl becsúszáskor vagy a kapus kigyalogolt a labdával az alapvonalon túlra mégsem fújta be a szögletet stb. Ezek mennyire lettek javítva?!
  • fanatifo
    az arcok sokkal szebbek a stadionaok hangulata jobb lett de a gólnál a közönség hangrobbanása végre olyan mint egy igazi meccsen(kurvajó) és még ami nagyon bejött ha gól van csak annak a csapatnak a szurkolói örülnek aki a gólt lőtte
  • The Hedgehog
    grafikai szempontból min javítottak, újítottak?
  • fanatifo
    nagyon szépek gyönyörűek és váltpzatosak megujult a szabadrugás rendszer fullra 3-4 fajta variációt lehet csinálni
  • The Hedgehog
    böszme nagy! FUF!
  • The Hedgehog
    én a gólörömökre és egyéb szituációs bejátszásokra lennék kiváncsi. Mennyire változatosak?
  • fanatifo
    na ittvagyok!A játék kibaszott jó várom a kérdésetket egyenlőre full japán verzió de üti a we7-et!!!!
  • Breki33
    I have just scored an absolute BEAST!

Corner from Pires, headed clear, comes to Gilberto from outside the area..... WHACK!!! Full volley crashes in off the crossbar!

Down the center of the goal? Yes... bad keeping? NO! Sheer power takes this baby in..

I'll get it up as soon as I can.

I LOVE THIS GAME!!

klikk

Here yah go people, enjoy.
    Looks like a real match from the first bit of the replay!
    This goal won me the match 1-0.
  • Breki33
    najó de nem vették ki belőle P
    amúgy tegnap nézem a WERaalosok csináltak a lelátóra görögtüzet
    olyan 2003-as félét
  • The Hedgehog
    pedig volt... :D
  • OPM
    azt én se :)
    csak a pes3-ban nem láttam ilyet
  • The Hedgehog
    eh! Köszi! :D