18976
  • fanatifo
    sziasztok!Remélem béta ez mert mocskosul szaggat a szögletnél ha sok játékos van egy helyen beszaggat remélem nem követ el ekkora baklövést a konami!!KIJAVITANI
  • Breki33
    PS2-re és csak japánban
  • The Hedgehog
    sztem hülyeségeket írnak! én legalábbis nem olvastam ilyenről! minek lenne béta mikor a teljes gamma már kint van japánban...
  • Breki33
    de én egy bétáról olvastam na
  • The Hedgehog
    az nem béta! az a kiadott Winning Eleven 8 PS2-re! Az lassul! nem béta!
  • Breki33
    nemtom énmár keverem
    olvastam egy bétáról is ami belassul
  • The Hedgehog
    technikailag igen! de játékkínálat szempontjából nem! vannak rá nagyszerű anyagok de fele annyi sem, mint PS2-re! de mondom arra csak egy PS2-es portolás jön ki a PES-ből!
  • Breki33
    de úgy tudom az kicsit jobb gép
  • The Hedgehog
    jah! sok vizet enm zavar! ugyanúgy a PS2 marad a főplatform! az XBOX csak egy port!
  • Breki33
    de bekever az XBOX-is

ezek már arról írnak
  • The Hedgehog
    nekik (konami) jobban megéri a PS2-es mert Japánban az egyik legjobban fogyó játék! PC-n azért nincs ekkora táboruk! nem érné meg nekik külön fejleszteni rá! nem is fogják megtenni! plusz csak japánban jön ki WE néven! Az amcsi és eus játékosok már PS2-es PRO EVOLUTION SOCCER 4-eket fognak tudni vásárolni!

Ez olyan mint a Resident Evil. Az japánban BioHazard!
  • Johnny23
    + nem kéne a PC-seknek 1újgenerácios konzolra várni
  • Johnny23
    Nos,sztem az 1jó megoldás lene (persze Pc-s szemszögből főként),ha mondjuk a már említett PS2-s határok miatt SZÉTVÁLNA és mondjuk a WEI maradana konzolos, a PES meg csak PC-s változat és így,ha nem is azt mondom,hogy teljesen mást,ugyanezeken a az alapokon továbbhaladva de akkor már a PC-st lehetne "tovább" fejlesztgetni,tuningolni pl.grafban és nem lenne "konzolos" keretek közé besrófolva!
  • The Hedgehog
    emulátor nem műkszik! csak 1-2 játék intrója jön be, max a menü!

magasan fogják nyerni az olimpiát :D
  • shevy
    azt hiszem hogy ez a fernando angolosítás csak a fulldvdhez jo, dvdriphez nem
  • Breki33
    pedig tegnap felhívott a haver, hogy leszedtem-e a proevojapant

mondom miért szedném PS2-es
    de neki van emulátora csak szedjem
    mondom jólvan ha megnyugszol utánnanézek

Amúgy mit szólsz Argentínához?
  • Breki33
    tom csak link nem volt
  • The Hedgehog
    jah hát persze! alap :D
  • The Hedgehog
    joh hát ezt ismergyük de nem hiszem, hogy mostanában lesz ebből valami használható emulátor!
  • The Hedgehog
    már volt róla szó!
  • Breki33
    klikk
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    1.) PES4 will be out in October/November so it's bollox
    2.) there is no PS2 emulator able to play games
    here is main site of PS2 emu project:
    klikk
    3.)
    and here is the list of games which "do something" in this emu:
    klikk
  • Breki33
    De azért a mezeket tuningoljuk ugye?
    Láttam szépeket
  • The Hedgehog
    sztem is azért nem fejlesztik most már a grafikát, mert a PS2 határait súrolja a jelenlegi WE. Vannak új effektek persze én is észrevettem a képeken, a videókon. Egy nagyobb változást már csak a következő generációs konzolokon lehet majd látni. És a PC-seknek a Winning Eleven-nél igazodni kell a konzolos szinthet. Bár ez hülyén hangzik mert véleményem szerint máshogy értelmezi egy konzolos a jó játékot, mint egy PC-s. A konzolos főként azt nézi mennyire köti le egy adott játék és sztem kevésbé törődik a látvánnyal (persze az sem utolsó). Míg egy PC-s, ha már rendes vasra áldozta a pénzét, akkor elvárja, hogy a játék csillogjon-villogjon!

De ebbe inkább ne menjünk bele! Én tudok élni mindkét oldalon :D

Ja és nekem is bejön a WE-s grafx. Jobban mint a FIFA :D
  • mohus
    hát ja...a HD loader-t még nem vágom...de ahogy we7 patch-be belejöttem szerintem a HD loader buhera sem lehetetlen

de most már olyan olcsó a ps2 hogy gondolkodom egy nem chippelt aqua gépen is....

vagyis lenne egy chippelt meg egy origi:)
  • mohus
    "csakazért mert tv-ről lett felvéve! sokat nem változik a grafika nah :("

azért azok az idők remélem elmúltak, hogy a grafika egyenlő a felbontással....volt itt néhány pofázmány berakva...GUTI vagy NEDVED...asszem...én látom a fejlődést..de én is csak a szememnek hiszek. Nekem a WE7:I is megfelel grafikailag pláne ezekke a dögös patch-ekkel...mert legalább hibátlanul stabilan megy...és az nekem szintén a grafikához tartozik

a WE8 pont annyival szebb jobb stb mint a WE6 után a WE7 lett...és hagynak jövőre is melót...feltéve ha még a PS2 bírja...mert igencsak a határon van:)))))a 300Mhz 32mb main és 4 mb video ram:)))
  • mohus
    thx....az infókat

a szögleti szaggatást meg majd meglásssssuk:)))de szerintem benne fog maradni...pláne hogy a PAL 50hz verziok lassabbak az ntsc 60hz verzioknál....
  • Kaplan
    lehet ,csak másolt gépekre
    talán a megoldás egy ps2 winchester lenne.
  • The Hedgehog
    de azt ne kérdezd miként, mert wir arbeiten nur mit PC :P LOL!

na "sőn" én azért játszom néha PS2-vel is :D
  • The Hedgehog
    lehet mér ne lehetne :) www.pesinsight.com
  • Breki33
    persze ehhez nem értek, de egy csomó patchról olvastam a fórumokon
  • Breki33
    sztem lehet majd
    WE7-et is lehetett
  • Breki33
    nem, pc-re is akarjuk P
  • Kaplan
    De én ps2-re veszem + azon meg nem lehet modolni.
  • The Hedgehog
    sztem meg nyugi!
  • The Hedgehog
    De ez amúgy is lényegtelen mert lehet modolni (új adatbázis, eredeti mezek szal tök mindegy)!
  • The Hedgehog
    ebben van értelme a cseleknek! azok nélkül magasabb nehézségi szinten halott vagy! Licenszeket meg az idei PC-sbe meg már nem raknak többet sztem, de egyre több csapatot nyer meg maga mellé a KONAMI is :D