18976
  • Breki33
    WeOptEditor (We8 edition)

• Breki33
    nem csak hozzájárulhatsz adománnyal
    olvasd el a fórumot le vannak ezek írva
  • CzKaresz22
    A klienst nem engedi felrakni....
  • CzKaresz22
    Ez fizetős ????
  • Breki33
    Ja amúgy szia
  • Breki33
    Itt a fórum
    klikk
  • Breki33
    Kell hozzá egy bittorent kliens

innen letölthető az alap
    klikk

Amúgy van egy bittorent topic ami ezzel foglalkozik
    valami béka nyitotta P
  • CzKaresz22
    Sziasztok!Hogy lehet a torrentről tölteni ? Oldalcím ? S az a file amit fel kell intallálni ? Segítsetek...
  • mohus
    a rippet már nem...
  • Johnny23
    Shevy,a grafikáról nem mondtál sok mindent,TALÁN azért mert annyival azért nem szebb ,mint a WE7 ????

VAGY,ha igen,akkor mik a szembetűnő grafikai "szépítések,újítások" ????

ill. uazok a kameraállások vannak ???
  • shevy
    na mosmár dvd-n van és angol a menü is meg a nevek is, sajnos csak fernando v0.3 van a 0.4 és a 0.5 nem müködik :( így a formation settings még mindig japán, meg még néhány dolog
  • laca70
    Ezért szeretem a PES-t. :)
  • OPM
    :DDD
  • shevy
    most meg mi történt? Játékvezető lest fújt, de én belőttem, közönség felhördül, gólszerző szalad ki, aztán észreveszi hogy nem adta meg, utána meg széttárja a karját, király
  • shevy
    na az optionfájlnak köszönhetően néhány mez új, stadionok neve is eredeti, az igazolások újak, és a weshopban megvehető dolgok már megvannak, 6*-on is lehet játszani, amúgy 1500-ért lehet megvenni a 6*-ot, most játszottam ilyen szinten chelsea ellen, arsenallal voltam, 1-0-ra nyertem pires góljával, pedig a kékeknél drogba kezman és robben is szerepelt
  • shevy
    na nagynehezen felraktam a memoriakártyára az optionfilet, már legalább a csapatnevek meg a játékosnevek angol de a menü még japán :(
  • Breki33
    meg kéne keresni a Fórumát az EWO-WEB-en
  • shevy
    a lomungtungiprol lehet leszedni optionfájlt, valaki nem tudja hogy ezt hogy kell felrakni? mermoriakártyára kell vagy hogy?
  • shevy
    szabadrugást csak simát tudtam lőni és olyat hogy egy társam átlépi a labdát, szerintem nem lehet többfélét, de lehet hogy igen csak azt a formationba kellene beállítani de az japán :( Van olyan hogy megsérül egy játékos, leviszik hordágyon, aztán visszakéreckedik :) A kiugratások jobbak lettek, 1m magasban lévő labdát már nem fejjel hanem inkább lábbal játsza meg a játékos. Meccs előtt kiirja az időjárást, a páratartalmat meg még szerintem a szelet, de abban nem vagyok biztos hogy a szél az, mutat egy irányt meg mondjuk hogy 4m. Hibával is találkoztam, klubcsapatnál az öltözőből kijövet mindkét csapat ugyanaz volt, vagyis két Barcelona jött ki (lehet hogy csak itt volt igy) Szerintem nem nehéz a játék, 4*-on minden beállítás nélkül (mivel japán) vb-t nyertem elsőre, 5*-on pedig 4. lettem az eb-n. Majd ha még eszembe jut valami akkor írok
  • shevy
    multi nincs benne, én www.suprnova.org-rol szedtem ps2-re, kb 28óra alatt jött le a dvdrip, chellos vagyok :)
  • balint08
    skacok!
    már le lehet tölteni a gamét valahonnan ps2-re????
    ( csak ne legyen japán vagy kínai nyelvű a játék )
  • Breki33
    a multiról beszélj please

gondolom nincs benne
  • shevy
    na kipróbáltam a játékot, szerintem sokkal realisztikusabb mint elődje, olyan gólokat lőttem, mint még soha, a mozgások is szebbek, nekem csak néha lassult be szögletnél, akkor sem nagyon, a bíró még néha vadul, pirost osztogat (bár ez csak 1 bíró volt) a két japán kommentár elég jó :), a spanyol olasz és holland bajnokságból minden csapat bennt van eredeti mezekkel. A cipők elég ormótlanok, mindent egybevetve nagyon jó a játék, sajnos az angolosításom nem müxik :(
  • The Hedgehog
    csinálsz nero-val egy ImageDrive-ot, a bin-t ISO-ra nevezed és beolvastatod az image drive-ba, majd onnan copy-val kiírod DVD-re :D ennyi! mindíg így csinálom ha DVD ripes PS2 játékot hoznak!
  • shevy
    szóval irjam ki egy 800mb-os lemezre, majd onnan dvd copy? nekem a cue sikerült kiirnom dvd-re, csak nem indul a játék :)
  • fanatifo
    de a dvd rippes az cue fájl vagyis dvd-re nemtudod kiirni mert az cd formátum csak ugy ha kiirod cd-re és onnan dvd-re!Én sima néróval irtam ki!REmélem kijavítják a pes 4-re mert levágom a japánok f..át
  • The Hedgehog
    nem hiszem! én is simán Nero-val írok PS2-es játékokat :\
  • shevy
    hát nem tudom, isoból már irtam ki simán, csak az dvd-re volt
  • Breki33
    Az sztem a 90 perces
    DE PS2-es játékot nem "különlegesen kell írni?"

Asszem vannak erre progik, bár ez nem az én asztalom
  • shevy
    jól van kösz :)
  • The Hedgehog
    mittomén! 800mb kész!
  • shevy
    az hány perces?
  • The Hedgehog
    800-as! Túl kell írni!
  • shevy
    letöltöttem a dvdripet, ha dvd-re irom ki akkor nem müködik, cd-re meg nem akarja kiirni, 832mb, ehhez milyen cd kéne?
  • The Hedgehog
    én meg megveszem :D
  • Breki33
    nekem van erre egy DVD-m
  • The Hedgehog
    Persze, hogy nem töltjük le... :D Benne lesznek természetes! Csupán nem 5 hanem csak 1 nyelvű lesz a kommentár!
  • The Hedgehog
    A DVDrip szaggat csak állítólag! de valaki a japán bolti változatnál is tapasztalta... szvsz majd nekünk a PES4-re kijavítják mit izgultok!
  • The Hedgehog
    igen! ezt mondom! de sztem amiről te olvastál az valami fake hír lehet. Legalábbis a pesinsight fórumosai szerint!
  • Rossi1
    Csaó!

Én is láttam a videót és egészen király progi lesz...:) Végre rájöttek, hogy érdemes mindent beletenni, nem pedig minden évben egy picit újítani csak, ahogy az EA csinálta, mert szerintem ők is képesek rá már jó pár éve, hogy csináljanak egy ütős játékot csak mindíg hagyni akartak valamit következő évre is...De ez most mindegy, mert a WE7i után és most a videó láttán nem hiszem, hogy Fifaázni fogok a közel jövőben(értsd köv 10-15 év...:)))))

Kérdés:

Ha a Pc-s verziónak lesz DVD ripje(mert valószínűleg DVD-n jön majd ki ugye?), akkor abban is benne lesznek az animok(csere, les, sérülés...)? Nem mintha letölteném..:)
    Köszi Rossi1