18976
-
fenomeno #724 Csak az eredeti lemez. Este majd írok infót. -
#723 Úgy érted magyar kézikönyv miegymás?
Ugye tudod a dolgod? P -
#722 de sztem -
fenomeno #721 Néhány eredeti játék kicsiny kis hazánkba beérkezett. Szerencsés vagyok mert az egyik tulajdonosának mondhatom magam. Viszont kiváncsi vagyok, hogy a szögletnél tényleg szaggat-e a kép. -
laca70 #720 28 helyett 27-et akartam írni. -
laca70 #719 De a demonak már ki kellett volna jönnie (24 és 28) ! Nem ? -
#718 Akkor a beérkezést hogy érted? -
fenomeno #717 Hivatalosan tényleg 15-én.
-
#716 hm akkor hamarabb jött
remélem a demo is -
laca70 #715 Egyébként a PS2 verzió (DVD és DVDrip is) bittorentről tölthető. -
#714 PS2-re nem 15-én kellett volna? -
fenomeno #713 Boldogan közlöm mindenkivel, hogy már beérkezett hazánkba
a Pro Evulution Soccer 4.(PS2-re)Most sikerült szereznem egy darabot belőle. Alig várom, hogy haza menjek és ki próbáljam. -
Etelkozi Vata #712 Remélem, ez a rész kevesebbet "segít magán", mint a 3.
Néha borzasztó, ahogy "véletlen egybeesések" történnek, mindíg a CPU javára.
Félreértés ne essék, a PES3 a legjobb foci!!
(remélem nem sokáig, csak a 4-ig). -
#711 PES4
DE ha jobb egérgombot nyomsz láthatod -
Rossi1 #710 Ez milyen részből van Breki Pes4 videó vagy WE7 és te szedtetd ki. Ha az utóbbi akkor ez milyen patch amit használsz? Mert jól néz ki...(amennyire itt látom) -
#709 akkor márt itt kellene lennie :D -
#708 jah kiis tolták 27-ére P
-
#707 attól függetlenül már 28-a van :D -
#706 Pes4 Demo Due Out Friday The 24th -
#705 Entree Stade divx -
#704 -
Drizzthsz #703 Ok, kösz, bepakhatod!!! Balázs Palit kell hallgatnod életed végéig, hogy megtanuld, mi az a szenvedés! -
fanatifo #702 :DDDDDDDDDDDDmekkora oltás -
#701 olyan mint a peter verzió...csak ez pal -
Drizzthsz #700 Az a pal verzió az mi??? -
#699 :)))))
Don Pepperoni ajánlása is kevés....
barátok barátok kapcsolatok kapcsolatok:) -
#698 lol
szép is lenne -
#697 Nforce-ról nem tudsz letölteni... -
fanatifo #696 én csak informálódni megyek az nforcera!Ennek örülnék ha elmondaná valaki hogy hogyan lehet letölteni az nforcerol!Sajna nemtudom -
Rossi1 #695 Figyu.. Nforce. on hogyan lehet leszedni a cuccot??? Kell regisztrálni és enniy, vagy le kell tölteni valami. Csak mert eddig egyáltalán nem ismertem...Előre is köszi -
#694 de ez nem a végleges...ez valami előizé nem?
tavaly is így volt...a PES3 nak két verziója volt végül euban -
fanatifo #693 kiváncsi leszek hogy nálad a szögletnél belasul-e mert az embertelenül idegtépő és így élvezhetetlen -
#692 Hahh man csurog lefele a Pal verza... jajajajaj de varom!
Este majd irom milyen! -
fanatifo #691 hát remélem elmarad a szaggatás a pal verzional mert a szögletnél az a "némi" szaggaás engem kibaszttul zavar és ez megbocsájthatatlan bűn lenne a konamitol mert szertem szétb..a a játékot! -
fanatifo #690 jah a pal verzio -
fanatifo #689 nah ps 2 re megjelent a játék nforcon már fennvan ugyhogy hamarosan töltöm lefelé de a pc-set is várom -
#688 elolvadok... akarom! -
#687 Mondjuk elég érdekes a ML
négy első osztályú divizió választható...ezek nálam olasz spanyol német angol..de ugye van a francia és a holland is...és van egy vegyes olyanokkal hogy Boca Juniors...de itt van a Besiktas is
de gyakorlatilag akárhova akármelyik csapat tehető és igy négy teljesen vegyesfelvágott liga lehet:)szoval én széepen beosztottam:)
egy másodosztályú liga van 8 csapattal:)
ott kezdtem a barcelona-val...de olyanokat tettem mellé mint Monaco vagy FC porto vagy AJAX és Prága:)
jo kis másodosztály...
a Porto 3-1 et kapott és a Prágával 1-1 otthon itt tartok:)
ha feljutok a spanyol ligába jutok fel ugy állítottam be
az látszik az ML-ben hogy több dinamikát probáltak belevinni. A játékosok fejlődnek...és lehet látni róluk egy hosszutávú görbét is...ahogy kezdenek majd kiöregedni...pl Ronaldinho most meg fejlődik...
terningeztem az elso meccs után...kb 5 percet...ekkor a gép kiirta hogy OK..ezek szerint edzeni is kell:)
lehet különféle rosterekkel indulni: lehet a szokásos régi gagyikkal (Ximenes, Baroja, Cellini):), lehet az épp aktuális option file szerinti match mode rosterrel és azzal ami a DVD-n van eredetileg...ami szintén match mode roster
MÉG több a statisztika...
van legjobb értékelés MVP (legértékesebb játékos cím) és legjobb 11 is:) és még jó néhány...legjobb kategória nem csak a legtöbb gólpassz és gól tehát
az összes kapuralövés megtekinthető részleteiben...nyilakkal mindennel:) lehet a meccs előtt az ellenfélről szaglászni
a játékmenet továbbra is üt mindent..ami eddig volt. a visszajátszások és kamerák is fejlődtek...pl madártávlati nézetből le tudunk zoomolni a játékosra arcig szinte, de a gólok visszajátszása az összefoglalóban kapott egy pluszz kis vágást és egészen közeli keéepket ad a gép ilyenkor..zseniális
a szaggatástól tartottam, de csak nyomokban szogletnél van némi lassubb menet.
köszönjük konami -
#686 sajna nekem cd-rip van, így csak a v0.3 müködik -
#685 Na felnyomtam a Fernando patch v0.6-t
mot már az összes menü angol. végre belekezdhetek a Master Ligába....mert eddig nem igazodtam ki
a patch nagyon egyszerű
isobusterrel vagy neroval faragni kell egy ISO filet a WE8 DVD-ről
aztán a PPF-o-matic 3.0 egyszerűen csak applyolni kell...kb 3 pillanat:)
aztán ujra kiirni neroval...
a játék csucsszuper...egyre jobb. Rengeteg az uj mozdulat benne.