18976
  • mohus
    azt még nem...

de viszont egy kazal új mozdulat van a WE8-ban...pl.Rabona Shot
    ( az oxihoz hasonló mozdulat tehát a "hátsó" lábbal lövöd meg a lasztit ) és tsai, egyik ámulatból esem néha a másikba:)
  • mohus
    csak nem felhívtad a konamit?:)

"elnézést dejazéjjel letöltöttem vmit...de csak 1.7 giga lett. tessenek megnyugtatni hogy ez egyenértékű a két hét múlva kiadandó verzijóval"
  • shevy
    valaki nem tudja hogy hogy lehet Ronaldinhoval megcsinálni a flip-flap cselt?
  • Johnny23
    X- re ,hogy a bubánatba jött ki,mikor azt mondták ,hogy arra is csak novemberbe jön ????

NEM ÉRTEM,de bánom is én......
    .....Csak má akkor PC-rrrrre is nyomják ki VÉGRE !!!!!
  • Sephi
    Jouvan ma' elirtam :PPP
  • mike369
    jó is lehet egy igazi ógörög komment...
  • Gabe18
    17 gigába még ógörögül is beleférne a komment.

Már nem csak Ps2-re,hanem Xbox-ra is kijött,már csak nekünk nincs...
  • fenomeno
    Én csak PS2 a PES2-vel és PES3-al nyomtam. Nekem úgy tünik sokkal életszerübb . A hordágyon levitt játékos amikor
    visszatér a pályára meccs közben a bal felső sarokban jelzi.
    Lassan viszont már 4 csillagon kell játszanom mert kényelmesen nyerem a Madriddal a meccseket.
  • Sephi
    Ja akkor az en varzam ok.

Egyebkent utana olvastam es tenyleg a fullos van meg! Viszont nem ertem hogy akkor 5 komentator hogy a banatba fert bele 17. gigaba!
  • Breki33
    nemtom én PC-st nézem
  • Sephi
    Akkor ami nekem van megis micsoda? :(
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 4 as being released on November 12th in the UK
  • Sephi
    Ja meg a labdanak is van most mar arnyeka :))
  • Sephi
    Na hat mi most jaccotunk par mecsett es hat a velemeny az hogy ez sokkalta faszabb mint a WE7-es. Bar nem igazan tudom meg mi benne az uj az tuti hogy a mozgasok es a kapus kivedesek is jobbak lettek. A buntetesek se annyira erosek es elvezem hogy egy gancsolas utan a Francia csapat egyik jatekosa neki akart menni az emberemnek de a biro visszafogta :))))

Meg az is volt hogy a biro csak beintett a gancsolasnal es nem adott kartyat :) Az egyik Francia csavo amiutan kigancsoltam elvittek a mentosok de mutatta hogy az orvos bekototte es a csako visszarohant a playara nagy udvrinagosok kozben! :)

Az is fasza hogy megmutatjak a hosszabuitas idotartamat is!

Jaj meg mennyit tudnek rola irni! Igazabol messze nem ertem miert csak 1.7 giga de nekem nem ugy tunik mintha valami beta lenne!

Ez persze majd kiderul kesobb!
  • mohus
    ja aszabálytalanságokhoz....először a spori figyelmeztet ha durva vagy...aztán ad sárgát.....ha megint...ha nagyon durva hatulról előfordult 1 piros is
  • mohus
    a lapok kevesebbek...
    szembol becsuszások lefujása minimális...jo az elonyszabályosdi

viszont a les nekem többnek tűnik

fenomeno: te nyomtad a WE7:international-t?PS2-n

mert ahhoz képest a sebesség játéktempo konszolidáltabb és a labda sem pattog annyira....viszont nem tapad annyira a lábadhz mint az a pes3-ban volt
  • mohus
    "Lehet leguritásos szabadot lőni"

hát sztem ez csak egy díszítő elem:)

hány kommentátor van?
  • laca70
    Azért pofátlanság a demoért is pénzt kéárni !
  • Quaresma
    According to sources at PESFan the Pro Evolution Soccer 4 Demo (which can be used to gain you entry into the PESLeague.co.uk) has been delayed, or even cancelled all together. The current new release date is 24th. You SHOULD be able to pick the demo up for £1.99 from Virgin Megastores when you pre-order the game after this date. However, it is also being reported that no demo will be released at all. I guess only time will tell.
  • fenomeno
    Fejeseknél az a változás, hogy már nem olyan könnyü gólt fejelni. Kinézetre sokkal designosabb a program. Néhány dolgot a FIFA-tól kopintottak. Legalábbis gyanús. Játszottam a 2005 fifával(demo PS) is és nekem ez sokkal jobban befog jönni. Nem olyan könnyen szórja most a lapokat.
  • Etelkozi Vata
    Már kifigyeltem, csak akkor rúghatod el a labdát az ellenfél játékosa elől, ha a szerelés iránya megegyezik az ő legközelebbi játékosával. Az pedig vidáman dalolászva szalad tovább a bogyóval.
  • Gabe18
    "Nem szeretem, amikor pl. akárhányszor leszereled az ellenfelet, mindig egy másik csapattársához megy a labda, soha nem marad nálad, vagy megy egy saját csapattársamhoz"

Ez milyen igaz!Nem semmi kavarodások vannak néha,de az ilyenekből örökké az van hogy a gépnél marad végül,elvétve sikerül valahogy ugy kikotorni hogy az enyém maradjon.

Remélem a becsuszások megitélésén lesz még változás,mert igen erős reakciókat vált ki belőlem amikor becsúszok,a labda egy teljessen más irányva megy tovább mint amerre az ellenfél vitte /tehát azt találtam el/,aztán már készülődhetünk is a szabadrúgáshoz,a gép részéről...
  • Etelkozi Vata
    Cselezés?
    Előre ívelések, lukra futtatás, fejesek, sok-e a piros lap, le lehet-e szerelni az ellent sima szereléssel?
    Lesszabály megitélése?

És még sorolhatnám!
  • fenomeno
    Ha lehetne kérdezetek mi érdekelne titeket! Egyenlőre a spanyol bajnokságot nyomom. Igaz csak 3 csillagon de egyelőre szokom az újdonságokat. Lehet leguritásos szabadot lőni. Gyorsabb lett a játék nekem legalább is úgy tünik.
  • Etelkozi Vata
    Az baj. Monyjuk és már a kezdő középkezdés után is láttam furcsa dolgokat, nem csak a meccsek végén.
    Nem szeretem, amikor pl. akárhányszor leszereled az ellenfelet, mindig egy másik csapattársához megy a labda, soha nem marad nálad, vagy megy egy saját csapattársamhoz.
    Aztán, ha én szerelek, az mindig bedobás, ha ő szerel, akkor soha.
    Aztán ha az én kapusom kiboxolja a labdát az mindig az ő játékosához pattan vissza, az ő kapusárol viszont sohasem az enyémhez.
    Ezek a sohase dolgok persze inkább 90-10 % arányt jelentenek, de tendenciózusan a CPU javára.
    Ezt hívom én "segítek magamon" dolognak, és még sorolhatnám az ilyen sorozatos véletleneket. 5 * az 5 *.

De imádok vele játszani. Az egyetlen épkézláb foci PC-re és megunhatatlan.
  • mohus
    JB12.09.04.ppf

Size-159 MB (167,139,997 bytes)

WE8 PATCH

Download

http://jonboyo.winningtheone.com/Patch/JB12.09.04.rar

How to Apply to DVD ISO

1)Apply JB12.09.04.ppf to original unpatched dvdiso using ppf-omatic.

2)Then burn iso slowly.

NOT for dvdrip (on cd), but ripkit should work, but replace the slpm file in the cdbin/iso with jbcd12.09SLPM_656.57 included in rar.

jbcd12.09SLPM_656.57 is not needed for DVD users so don’t worry about it.

Contents

1. 3 new balls –Fevernova, Nike Neo and Nike Aerow (as of we7i ie not perfect). With corresponding name in menu.

2. Ads, including some Champions League ones

3. Cup presenting ladies x4. (faces by Open)

4. Stadiums from lomungtung- Highbury, Old Trafford, Parc des Princes (jbete), Bernabeu (Mhut), Millenium Stadium (me) , Dortmunds,

5. Stadia – bayern, delle alpi,camp nou, also removed ploughed look from st10.

6. New Mhut stadium flags- for Spanish teams

7. New Stamford Bridge stadium (imported from we7i by me.)

8. Title by Dragonik

9. boots modified Yogui 1.6 boot pack.

10. Fernando’s 0.6 translation

11. SOLIDUS chants –(AIOv3-includes all 3 patches)

12. Slowdown minimization fix 04+0.5 (but not the faces or old ads folders)

13. New Player name translation so no need for memory card option file to get English player names,includes transfers but NO stat changes.-by Solidus and friends.

14. Kits for ALL National & Premiership and some other club teams(Creators Kel,Noted, Biker Jim, daikirai ,Me and others.) Fixed collars and shirt number colours and badges are off for the National teams- cheers to waterloo creating his tool for enabling me to do this.

15. New GavinGriffin Gloves for all keepers.

16. New shirt Number fonts- Normal/Adidas/Nike/Puma allotted correctly to National teams depending on Kit make!

17. Balls- New Red Finale by y2ksa

18. Higg’s logo pack

19. Music-Champ League music on entrance to pitch, Queen on winning cup, Main= Jet, others are Queens of the Stoneage,DMX, 50 cents, FranzFerdinand, Strokes, Elvis+Jxl, Robbie Williams (by Jimmy G) ,Mas Que Nada, Maroon5, Primal Scream & Badly drawn boy is in there somewhere!

20. New Premiership and Bundesliga teams

Premiership-
    Crystal Palace not Leeds United
    Norwich not Leicester City
    WBA not Wolverhampton

for bundesliga:
    Arminia Biefield not 1860 Munich
    FC Numberg not FC Köln
    Mainz 05 not Eintracht Frankfurt

21.New Stadia- Everton (Me) ,Totenham -(st_stw09.afs)
    Alvalade (Mauras),Deportivo,Valencia –( st_stj02.afs)

22.New Stadia photo by me- with name of stadia on –so u can tell where your playing depending on the weather .

Thanks to any creators I’ve missed out!
    And if its yours please say and I’ll add you!

Note1- No profit is permitted by selling of this applied patch.

Note2- Re. memory card use---- I advise that if u have a main option file already which u like eg Evo web you can keep it IF you have a spare memory card, but load over it from another memory card which you have saved from this patch.
    What you will need is to transfer all teams- uniforms (so your main option file default kits and badges are off) , also you will need to replace the old teams with the new see No.21 above.

The advantage of keeping your main eg Evo option file is-
    1)Flags are done (no new flags in my patch)
    2)Formations may be better
    3)Stadium names will be correct.
    3)Maybe you have edited bits to your liking and things are unlocked.
    But unless u import things as stated above –those club sides will be wrong and the kits will not be seen.
  • mohus
    "Szögletnél nem szaggat a kép ahogy itt olvastam a Fórumon"

sirály:) a Konami is a forumot olvassa:) és javít:)

persze a lelkes WE8 rajongok lemondva pár extra frizuráról néha arcról és beállítva a kamerát
    olyan option filet adtak ki hogy: "slowdown minimalisation option file" én azzal játszom és csak nagyon ritka a szögleti slow....
  • mohus
    én továbbra is az ML 3. meccsénél tartok hiába az asszony Colombozik:)

öcsém viszont már lassan feljut az első osztályba....Real M.-dal nyomja eredeti rosterrel...

két fontos és életszerű dolgot mondott:

Ronaldót lerugták 14 hétre:))))

Henra papa csak kemény alkuk után 25ezer petákért volt hajlnadó leigazolódni....vagyis kőkemény igazolások várhatóak és most nem lehet állítani az "aqusition difficulty"-t és hogy milyen gyakran lehet igazolni...aqu. frequency..legalábbis én kerestem de nem találtam:)
  • mohus
    WE8 már van PS2-re aug 8 óta
    PES4 most jön okt közepe PS2
    X és PC verziók sztem is november
  • mohus
    bocs...
    fenomeno lehet többet tud...

aki nekem mondta az 2.2 gigának látta
    öt kommentátor nem fér annyira ra....

de majd meglátjuk
  • mohus
    megsúgom a WE8 alá PES4 szeret segíteni magán:)

pláne amikor kiírja mennyi még a hosszabítás:) aztán LOSS TIME....nagyon oda kell figyelni...nehogy megfordítsa a meccset:)
  • mohus
    ez sztem a csak a londoni buli elcsent lemeze:)ugyenez volt tavaly a PES3-mal is...jött előbb egy sima lasztis akadozgató valami
    aztán a hivatalos dátum után már rendes laszti és akadásmentes volt:)
  • Gabe18
    Gamefaqs.com szerint PES4 XI.19
  • CzKaresz22
    Lesz Pes4 is meg WE8 is ?
  • Etelkozi Vata
    Asszem nov. eleje.
  • CzKaresz22
    PC -re mikor jön a game.....
  • fenomeno
    Nem tudom milyen a WE8. Szögletnél nem szaggat a kép ahogy itt olvastam a Fórumon. Másképp kell kezelni a Register Playert és nem kell külön megvásárolni. Több minden van a PESSHOP-ban. Gomb nyomásra érzékenyebben reagálnak a játékosok. Változtattak a kapura lővésnél és a passzolás is egy kicsit más.(Most még nem mindig oda megy ahova szeretném.)
  • Sephi
    Ahh ne oritsel! Tenyleg elo ize lenne?

Mert amit en letoltottem az 1.7 giga csak! Mar maga a PES3 tobb volt 3.5 giganal!

:(((
  • Breki33
    multi?

mi a kölönbség a WE8-hoz?
  • fenomeno
    3 liga licencét vásárolták meg.(holland,olasz,spanyol)
    WBA benne van Gerával, Crytal is Király Gabival és Torghellével. 2004-2005 szezonba szereplő csapatok szerepelnek a bajnokságokba.A játékos keretek majdnem napra készek a klubcsapatoknál.(így gyorsan belenézve.)