18976
-
#804 elkeztem olvasni amit írtál és a felénél gondoltam beirom amit a végén beírtál
ha lesz multi benne megveszem! -
Gabe18 #803 "a warezoló PC-seknek"
Mintha konzolra nem lenne warez...
Amugy a Konami éppen magával ba...k ki azzal hogy nem rak a pc-s verzióba netes multit,mert akkor már egyből lenne oka a játékosnak megvenni.Mert lehet hogy neked nem hiányzik a netes játék,de bizony csak az lenne akkora húzóerő hogy sokan megvegyék eredetibe.Én pl. tuti megvettem volna,na de igy... -
#802 mi alkalmasnak tartjuk
és csak azért nem hiányzik mert még nem próbáltad milyen egy bajnokság mikor 16 ember játszik pl
És honnan veszed, hogy szaggat?
A KONAMI pedig jól tette, hogy kiadta így a FIfa is sokkal jobb lett és persze PES-t is kicsit feljavítottuk. -
#801 "Lehet,és nem is azt mondom,hogy nem ez a legjobb Fifa,csak azt,hogy összességben ténleg nagyon messze van egy PES4-től "
A FIFÁk csak kb 97-ig voltak számomra létező top foci programok.93 óta konzolozom. A PC-t sosem tartottam alkalmasnak fockajátékok max élmény előállítására. A PC-s gémpadok talán napjainkban érik el a konzolos gamepadok szintjét. A monitor kicsi...és billentyűzetről ketten játszani BOTRÁNY. ( de egyedül is )Interneten sem hiányzik hogy más ellen nyomjam, szaggatva, lagolva.
94-ben jelent meg az első FIFA megadrivera...
Utána a SEGA Saturn World Wide Soccer-e és a Nintendo ISS-e lazán lenyomta a fifa játékélményt....persze konzolon mindig volt fifa...de nem volt számomra "A" legjobb. Aztán eljött végre a 2001!!! és a korosdó konzolfockák végre megújultak a KONAMI által az uj konzolgeneráció PS2 üdvöskén...és hála érte azóta is.
A PC-sek csak örülhetnek hogy megkapták tavaly....én a KONAMI helyében nem adtam volna ki...a warezoló PC-seknek...de így legalább sokkal többen megtudták mekkora mókusvakítást végzett az EA:) -
#800 nekem 3,3 gigának tünt...de majd megnézem apontos méretét... -
#799 lesz?
biztos hogy lesz...XBOX live pova.... -
#798 igen állítolag eredetiben is kijött:)
lehet a FIFA miatt:)
nem tudom de nekem gyorsabbnak tunik mint a japcsi
még tesztelem
-
#797 Na megpróbálom énis P
-
#796 jólvanna! :P -
#795 -
#794 Hát talán legközelebb -
#793 jah el is felejtettem! akkor itt:
PES 4 ARCOK -
#792 Na innentől nem baxom szét jobban a topikot. Linkekekt rakok:
Totti - a haja marha élethű, meg úgy az egész :D köpet!
Di Vaio - akár az igazi!
Kaka - itt is összenőtt a szemöldöke :D
C.Ronaldo - hmmm,az első aki nem annyira hasonlít
további arcok - montázs #1
további arcok - montázs #2
további arcok - montázs #3
további arcok - montázs #4 -
#791 Rakd ki előszőr ide: -
#790 Hm ebbe énis beleestem annó P -
#789 sztem ne nagyon linkelj onnan, mert nem latszik senkinek... -
#788 És még... beszarás!
Inzaghi:
Figo:
Chivu:
-
#787 na itt van Del Piero :D
Nedved:
Baros:
Shevchenko:
Stam:
-
#786 bocs ő Raúl :D -
#785 na pár kép arcokról. frenetikusak!!!
Van Nistelrooy:
Deco:
Owen:
Del Piero:
-
#784 Tegnap ejjel reggel 5-ig PES4-ztunk de nagyon nehez... a WE&-hez kepest ez nagyon komoly kihivas!
Sokkal nehezebb kicselezni oket. Skotoktol kikaptunk 3-0 ra? :)) Baaaz! -
#783 -
#782 jahjah :D -
#781 Hátha abban nem lesz multi
Amúgy a SUX számomra azt jelenti P -
#780 Hedge Te is addig mondod csak ezt, amíg nem jelenik meg a PES4 :D :D: D -
#779 Lehet,és nem is azt mondom,hogy nem ez a legjobb Fifa,csak azt,hogy összességben ténleg nagyon messze van egy PES4-től (Gabe-18) !
ennyi -
#778 sztem nem játszottál eleget vele. marha jóra sikerült sztem a FIFA 2005... élmény vele játszani! csak az a fránya grafika... -
#777 a 2004-hez képest pl
sokunknak tetszik
sztem az eddigi legjobb Fifa lesz
illetva már kijött P -
Gabe18 #776 Hát azért javult a Fifa is szerintem,bár még nagyon messze van a Konami játékától,pedig én még csak a Pes3/WE7-et láttam.
Mondjuk ugy,már a Fifával is lehet barátkozni. -
#775 most ugratni akarsz??Mihez képest?? A Fifa 97-hez képest biztosan. De ugyebár mostanra talán "ennél komolyabb" elvárásunk is lehet egy "Fifa" -tól.
De ha bejött,játsz sokat. Ezen nem fogunk összeveszni. -
#774 láttuk
egész jó lett -
Quaresma #773 Nemsokára itt a PC-s verzió:) Addig PS2-n... -
#772 Igen meg. -
#771 Nem mivel nincs. -
gyerekek én má junius ota számolom vissza a napokat
....ja 1ébként láttátok a Fifa2005 demo-t ???
UHHHHHH.......NO COMMENT....SUX.....1általán változott vmi is 2003 ota?????Bődület,nem értem az EA-stratégiáját,ÍGY ne is csodálkozzanak,ha mindenki átpártól a KONAMI-hoz! -
balint08 #769 csá!
megjelent már ps2-re???
-
tux44 #768 Hali!
Elindul pc-n ps2 emulátorral a PES4 ?
Ha igen melyikkel?
Kösz
Tux -
#767 Ha ha de vicces.
Ugy tudtam meg hogy a havernek megvan az eredeti is az konfirmalta :P -
#766 ezzel a Rabona shottal passzolni is lehet? mert a hétvégi Portó meccsen láttam egy ilyen gólpasszt hát nem semmi! -
#765 a rabona shotot már sikerült megcsinálnom, de több trökköt még nem. tudsz még néhány trükköt és hogy hogy kell megcsinálni? az 1,7gb verzio az már a végleges?