18976
-
#844 bittorenten na -
balint08 #843 mi az a torrenten??? -
fanatifo #842 http://general-tao.uw.hu innen lehet letölteni ps-re!!sms webes!
sztem az egyetlen ps2-s letöltő oldal -
#841 -
#840 Egyszer jöjjön ki PC-re felforgatjuk a világot.
Már most készen állnak a mezek P -
#839 én ma megyek megiratni, we8 már 2 hónapja megvan, kiváncsi vagyok van-e valami újítás. ez az 1,7gb verzio mennyi ha kiirod dvd-re? we8-ban szerintem 6*-on sem nehéz, pl hollandokat vertem 5-1-re csehekkel, remélem pes4 nehezebb lesz -
#838 ja oksa -
#837 most ps2-ről van szó -
#836 Miro' beszelsz? Egy mecsen kb ketszer is megesik hogy hordagyon viszik!
Nalam mar volt olyan is hogy a eses utan osszeverekedtek a jatekosok :) -
#835 Már a PES4 fennt van torrenten? -
#834 torrenten fent van -
balint08 #833 Nincs cím ahonnan le lehet tölteni????? -
#832 lehet! remélem lesz is :D -
fanatifo #831 nincsen multi -
#830 multi van? -
#829 pontosan
de 98 óta
miért ne lehetne két jó foci program? -
fanatifo #828 nah énis letöltöttem ps-2re a 1.7 gigás verziót!Tényleg megszűnt a lassulás ennek nagyon örülök!De mintha kivettek volna pár részt ami a japán verzóba van benne!pl:hordágyopn viszik le a sérült játékost rugdostam direkt hátulról fel az embereket de nem fetrengett egyik sem és nem vitték le hordágyon pedig a japán verzióba ezt nagyon sokszor csinálta!Master league kurvajó lett és az egész játék fantasztikus!Bravó Konami -
Gabe18 #827 Én most játszottam fifával pc-n.Nem mondom hogy jobb mint akár a WE7,de szerintem messze a legjobb Fifa,olyan 99 óta... -
Etelkozi Vata #826 Én hosszú éveken keresztül kizárólag a FIFával játszottam, ha focizni akartam, mert sajna a többi gém (PC-n) egy nagy trutyi volt. Szal nem volt vetélytárs.
De sohasem tetszett, túlságosan "árkádnak" tartottam, és nagyon egysíkúnak. Pl. 3 féle módon lehett gólt szerezni, rögzített szögletek, szabdrúgások.
Mióta a pest kipróbáltam, a fifa egyszerűen nem érdekel.
-
#825 Mi mindent ot csillagon jaccunk es kib***ot nehez! Foleg ha 1-0 nekunk akkor a masodik felidotol megkergul az ellen :) -
fenomeno #824 Én már meg sem fogom venni a Fifa 2005-öt. PES 4 jelenleg
majdnem minden igényt kielégít. Remélem a következöbe több
csapat és föleg eredeti mezekkel és stadion található. 5 csillagon játszottam egy Madrid-Róma meccset és félelmetesen
jó volt. Nagyon élethű volt. Azt hiszem a következő bajnokságot már ***** nyomom. -
#823 Most jaccotuk a Fifa 2005-ot. 7 mecset birtunk majd kidobtam es beraktam a PES4-est.
Ha valaki nekem azt meri mondani hogy jobb akkor az hue vagy naon Fifa fanatikus. -
#822 az hogy vki letölti amúgy még nem jelenti azt, hogy nem veszi meg. Nekem ott van a polcomon a FIFA 2004, a PES3 és ma már a WE7i is eredetiben. Pedig nem állok annyira jól, hogy sűrűn vegyek gammákat de ezekre minden évben áldozok. A FIFA 2004-et mondjuk megbántam, de legalább a gyűjteményem nem lesz foghíjas :D
PS2-re meg nem veszek gamét. Arra iratok... mint Mo-n a konzolosok nagy százaléka sajnos :( PS1-et még bírta a buksza de a PS2-t már nem :( -
#821 már ne haragudj Mohus de te nem vagy tisztában a FIFA-k PC-s eladási statisztikáival. Mo-n messze ezt a játékot veszik meg minden karácsony előtt a legtöbben! Mégha előtte le is töltik akkor is szóval amivel nem vagy tisztában inkább ne firtasd...
A KONAMI-nak pedig volt egy jó húzása. Kinyomta PC-re a PES-t és vették, igen vették. Az Amazon szerint a 4. legsikeresebb sport játék volt a PC-s gammák között az elmúlt egy évben. Szóval... -
#820 akkor ne lovagolj P -
#819 ok-ok De,végül is ez 1forum,és nem utolso sorban éppen a PES4 FORUMa! így azután mindenki elmondhatja véleményét,ami persze "néha-néha" különbözhet a másétól....ha vkinek vmi "sux",akkor "sux".....nem kell ezen ennyit lovagolni. -
#818 ezt mondom én
nem én sux-ozom egyiket vagy a másikat -
#817 Nem kell senkit meggyőzni Breki. Tök 1szerű : mindenki eldönti mi neki a jó és ,így van, azzal játszik ami tetszik,avval meg nem, ami nem. -
#816 ja ami tetszik azzal játszom
most mindegyik tetszik
de mindkét oldalon vannak emberek akiket nem lehet meggyőzni, hogy a másik is jó -
Gabe18 #815 "Nem védem (Azért lol hogy más szerint meg a Konamist védem P)"
Köpönyegforgató vagy,rájöttem! :-))) -
#814 1. Nem veszekszünk
2. Nem védem (Azért lol hogy más szerint meg a Konamist védem P)
3. Asszem én vagyok az egyik aki legtöbbett játszott mindegyikkel -
#813 Ne veszekedjetek már gyerekek.
Látjuk,hogy Breki kurvára védi a Fifa-t.Jól van védje csak. Végül is bizonyosan, a Fifa sorozat legjobb darabja fog kijönni. Csakhogy lehet ez másoknak 1kicsit "kevés\gyenge\sux...stb.", egy PES4-hez viszonyítva (((csak megjegyzem ebbe erőssen van vmi.))),ennyi az egész......de ki evvel nyomul,ki amavval nem kell ezért hajba kapni,nincs értelme.
Mohus : 1. Ne pikkelj Brekire, vkinek azért bejöhet a multi,és idén ez ténleg csak a Fifa-val lehetséges.
2. én csak azt (#801)mondtam a Fifa2005, 1edül!a Fifa-k között a legjobb
Amen -
Gabe18 #812 Na tessék,akkor már minden sux...? -
Gabe18 #811 De ne gyere a Ps2-vel,mert ott még jóval kiforratlanabb a netes rész.
Pc-n a netes játék alap.Egy focis játékban pedig főleg annak kéne lennie.Igy most elad majd a Konami Xy darabot,ha lenne benne net,eladna Xy x3-at,minimum... -
#810 najóccakát...
PES sux, FIFA sux
-
#809 nem csak ha lesz multi -
#808 gondolom a FIFÁT a demó alapján már megrendelted -
#807 nálam a fifa PC-n scrollhibás volt....havernál be is lagolt
chello...meccs németekkel...
aztán inkább Sturmovikoztunk egy jót:) -
#806 nem én megvenni akarom
ha lesz multi -
#805 A konami....PC-re? kib... magával?
csak tavaly a PS2-re a PES3-ból egymillió db előrendelése volt...még a megjelenés előtt eladott ennyit.
és nem lenne húzóerő...nézd meg a FIFA 2005 topicot....NAGY netes FOCI...mindenki csak letölteni akarja LOL