18976
  • Breki33
    november vége

a demót várjuk
  • Kaplan
    de ps2-re hivatalosan a pal verzió mikor jön ki?
  • balint08
    pc-re mikor jön ki???
    remélem hamar!
  • Gabe18
    "az X egy PIII 733 processzorrol és egy kb gef3ti videókártyáról szól...addig a te PC-d ennél jóval erősebb, mégsem mész vele semmire PES-netmulti ügyben."

Ez igy van,és ezért CSAKIS a Konami a hibás.

Programozáshoz nemértek,még a pc-hez is csak alapszinten.
  • mohus
    csak itt pont fordítva van:)
    az X egy PIII 733 processzorrol és egy kb gef3ti videókártyáról szól...addig a te PC-d ennél jóval erősebb, mégsem mész vele semmire PES-netmulti ügyben.

Mi lenne ha írnál a PES4 PC verziójához egy netmulit kiegészítést? Nem látok elvi akadályt... Olcsóbb, mint venni egy boxot+egyebek.
  • The Hedgehog
    ISS3. Asszem van PC-re is és neked is megvolt. Vagy rosszul emléxem?
  • Rossi1
    megegyezhetünk...
  • jAsOn VoOrHeEs
    hát csak mert nekem a kulcstartó kéne...
  • Rossi1
    Most miért????
  • jAsOn VoOrHeEs
    Pfff....

• Rossi1
    Hááááát, akkor nem szeretnék a leggyorsabbak közé tartozni, mert nekem a program kell!!!!!!
  • Breki33
    Már meg lehet rendelni

• Breki33
    Breki

amúgy továbbképzés P
  • Gabe18
    Hát mér van?
    Ez olyan mintha azt mondanám hogy:-Van egy Audim,de jaj,nem tudok vele 300-al menni.
    -Hát már hogyne tudnál,csak venni kell egy Ferrarit...
  • mohus
    hajóhanemjó:)
    elhiszem hogy nem olcsó...de ne mond hogy nincs...

Chelloval kitűnően megy az Xlive
  • mohus
    finale
  • Gabe18
    Hát ez valóban jó...
    Vagyek egy Xbox-ot kb 50000,vagye hozzá Live-ot,arról azt sem tudom lehet-e már magyarországon,és hogy mennyi,illetve vegyem meg eredetibe a játékot kb 15000.Ha a LIve-ra számolok egy tizest /mondjuk tuti több/akkor is 75000 forintomban van hogy ezzel tudjak multizni./és akkor még az ADSl-t nem számoltam.
    Ellenben itt a pc-m,amire ha hajlandó lenne a Konami normálissan megcsinálni a játékot,akkor mindössze a játékot kéne megvenni kb 12-13 ezerért.
  • mohus
    szasz breki
    a fifa 2005 forumba már be sem lehet férni...mi folyik ott?:)
  • mohus
    btw én ugy néztem a WE7 mezek jók a we8-hoz
  • mohus
    sokkal mókásabb PS2-re patchelni:)

csak a DVD-n látod meg mit alkottál:))))))
  • Breki33
    megnéznék egy in game video-t
  • mohus
    "vkinek azért bejöhet a multi,és idén ez ténleg csak a Fifa-val lehetséges."

1. nekem a multi azt jelenti, hogy többen lehet egyszerre játszani, én EGYSZERRE akár 8 embert is "fogadhatok" a Konami fockával egy bazi TV-n...tehát maradjunk a netes multi kifejezésnél

2. ha a netes multira gondolsz az idén csak PC-n és PS2-n nem lesz....XBOX-on igen...úgyhogy, ha valaki szereti a PES-t és nem elég neki a szokásos ÉLŐ multi az beruházhat egy boxra egy live adapterre és egy PES4-re

én nem fogok:)

btw a topicban szereplő progi egyre jobban szivat...úgy érzem, ahogy haladok a bajnokságban (ML) úgy kezd keményebb lenni a küzdelem.

• The Hedgehog
    az ISS a KONAMI egyik régebbi sorozata, ebből nőtt ki a PES ami nem annyira arcade szerű mint az ISS. Jóval élethűbb és ebben már klubcsapatok is vannak.
  • The Hedgehog
    be lehet a játékosoknak állítani milyen örömük legyen?! VADÁLLATI!
  • fanatifo
    shevy szerintem igen végéeges én már avval tolom semmmi sincs kihagyva szvsz!és nagyon jógame
  • shevy
    valaki elárulná már vége hogy az 1,7gb-os verzio az már a végleges?
  • Terminátor14
    annak a folytatása (tudtommal)
  • CarajoEsp
    Annyi kérdésem lenne miben különbözik ez az Iss-től? Ha minden igaz azt is a Konami csinálta.
  • fenomeno
    Valószinüleg minden benne van ami WE8-ban.
  • fenomeno
    Most vettem meg a labdákat 3000PES-ért.(PES4) 7 fajta labda közül lehet választani. Minden játékosnak két fajta gól örömöt választhatsz. Alapba 37 fajta van, de valószinüleg ha 3000 PES-ért megvásárolom akkor jóval több közül választhatok.Gondolom mivel Martins 1cel.:47 2cel.:45 .
    Gerának be akartam állítani a szaltót de így még nem sikerült.
  • Johnny23
    egyetértek Breki.....ez a PES4 topic !
  • Breki33
    Én ezthasználom meg egy saját készitésűt.
  • RemX
    az is jó mert azzal nyomom... vann fenn egy csomó a fifahungaryn tudom, de nincs mindhez kép így lusta vagyok mindent berakni és mégnézni... szal melyik a legszebb? Nike vagy Adidas kéne
  • Breki33
    Én csak a We7-hez tudok mondani
  • RemX
    Bocsi én befejeztem! :)
    Mondjátok meg melyik a legjobb labda?! melyiket használjátok?
    valaki tud egy pontos dátumot mikor jön ki a cucc?!
  • Breki33
    De miért kell itt állandóan ennek mennie?

Ez Pes4-es topic nem fifa.

Van egy olyan topic, hogy melyik a legjobb focijáték ilyeneket please írjunk már oda.

Amúgy hogy on is legyen a We7-hez és a Pes-hez is van rendszeresen frissített roster.

Sőt még magyar is van P
  • RemX
    Húúúúú!!! ez nagyon jó hír!!! :) Akkor annyi a Fifának... amúgy nem tudom lehet az én szememmel van baj de ha valaki ránéz a Fifára meg a PES3-ra akkor elég szembetűnő hogy sokkal szebb a konamis... na mind1 ez is csak egy vélemény...
  • The Hedgehog
    lesz a PES4-ben már olasz, spanyol és holland liga
  • RemX
    Sziaszok!

Kicsit beleolvasgatva a topikba örömmel tapasztalom, hogy nem én vagyok az egyetlen aki miutána kipróbálta a PEst elfeledte a fifát... most játszottam a 2005-el... nos úgy 10 percet bírtam... asszem megyek most és játszom a PES3-al :) alig várom a négyest!!!
    Amúgy remélem hamarosan megoldódik a licenc ügy is és lesz szépen normális bajnokság is a Konami üdvöskéjében!!!

WE, PES RULEZZZZ!
  • Sephi
    De az a japcsi verza ugye? Azt mi elkezdtuk jaccani de a komentatornak koszohetoen vegig rohogtuk az egeszet :)

Marad a PES4 es majd februarba jon az angol WE8!