18976
-
#924 hát kérem, a gépigénynél (a képen) ott van a netecske is, szóval azt írja, hogy lesz multi :) -
Gabe18 #923 Na ezt lefordithatná valaki,hogy tényleg jó hír-e.Nforce fórumán volt:
Taken from the official PES4-Website....
An image of the manual(requirements page) says something about Online game (Network required: TCP/IP 64Kbps)
there are people making a PC online league in this moment...
LINK to SoccerGaming forums(image here):
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c7bd512d012c22f729cbfc6001d44ec3&threadid=111708
-
#922 a Konami jóvoltából megnyitotta kapuit a hivatalos PES4 oldal ---> www.pes4.com
nézzétek meg,érdemes,márcsak a Henry video miatt is ;) -
#921 neked! én pl remekül érzem magam autós gammával PC-n és PS2-n egyaránt vagy esetleg bármyilyen sporttal... -
#920 igen
csak ahhoz
de ha már mükszik akkor ügyi vagy -
#919 ez nem véletlenül van az üzeneteim alatt..
"FPS-t, RTS-t, Sturmovikot PC-n a többit konzolon! " -
#918 azt irtam ki már müködik, de evo-web csak we8-hoz jó nem? -
Gabe18 #917 Eddig szerintem ő is eljutott... -
#916 nem általánosítottam... PC-s game ellenes! nekem is van PS2-m! még sem gányolom a PC-t! lehúztam mindkettő mellett jópár évet! NES-el kezdtem a konzolt. C64, Amiga, XT... aztán PC.... szóval megértem 1-2 dolgot, hogy lássam mi-mire jó! nem akarok okosabb lenni - nem is biztos, hogy az vagyok :D - csak éppen ez így nem járja! -
#915 lehet kapni a bótban -
#914 "na megvan a játék, az igazolások nem a legfrissebbek, pl Eto'o még Mallorcan játszik"
érdekes nekem az Evo 2.5 option file áttette kapcsiból a bracába:)
asszem a PES2-nél volt utoljára hogy átpötyögtem a PS2 banánnal vagy 300 nevet:) azóta eszem ágában sincs ilyenre felesleges időt pocsékolni... -
#913 "sztem meg egyszerűen PC ellenes vagy!"
és most psről netezek nem? meg a digi-házivideókat a ps vágja nekem...meg a patchelést is ps-en nyomom... -
#912 sztem túl gyors lett valahogy.... -
#911 600 mega -
#910 Én most ezt töltöm le ezerrel...lehet holnap ha lesz idő, patchelem is...
::::[Full DVD] Patches AnGeLuSx82 v2::::
--------------------------------------------------------------------------------
We already have made the second version in (ppf) of our AnGeLuSx82 patch for the version::. FULL DVD::. of::. WE8.::
100% Names of players and new draftees 2004/2005 (Including League Masters: Castolo, etc... You do not need memory card).
Kits of original clothes 2004/2005, "99%" by Kennyx15.
Corrected necks of the Kits, "100%" by Kennyx15.
New Pack de Botas v.2 by AnGeLuSx82.
Italian and Spanish clothes for the arbitros by Kennyx15.
New image menu beginning by AnGeLuSx82.
Shields original leagues by Kennyx15.
Names of Selections and equipment (card does not need memory).
New Balls: Accepted Finale 2004, nike LFP 2003... by Kennyx15.
New faces players: Eto´o, Baros, Deco, Samuel and Silvinho by Kennyx15.
New numbers t-shirts: Diadora, Nike (Barcelona), Premier League by Kennyx15.
Slowdown Minimization 0,4 (But with the new faces of WE.
Original stages: Santiago Bernabeu, Highbury Park and Old Traford.
Canticos and Choirs Solidus J2K CC-Patch AIO v3 by Solidus.
Flags of original clubs "98%" by Kennyx15.
Shields of eliminated Flags of selections by Kennyx15.
Classic Equipment FC. Barcelona Dream Team (changed by PES United) by Kennyx15.
Equipment All Stars AnGeLuSx82 (changed by WE United) by Kennyx15.
Score of the average of the corrected players by AnGeLuSx82.
Due to the great dimension of the patch, we recommended to you that you lower it with some manager of unloading, in case it happened something you did not have to begin the unloading and power thus to continue again with her.
In the page of the connection of the unloading, the instructions for when estan bajeis the patch.
NOTE:
This patch does not bring translation of the menus so that thus each person applies the one to him that but it likes (Spanish, ingles, Italian, etc...)
We requested to you thank you very much that the patch you lower it of our pagina and you do not hang it in any side, and that enjoys it.
Our Web it is: http://www.angelusx82.com
A greeting and I hope that they enjoy it. -
#909 én még nem probáltam...van Xport-om
azt a bin file-t irtad ki, amit a neten találtál? -
#908 valaki mondja már meg hogy option fájlt hogy lehet rámásolni cd-ről a memóriakártyára, már fél órája tökölök, de nem megy -
#907 pc-re nem
november vége
de egy demo már jöhetne igazán -
fanatifo #906 én onnan szedtem le és nekem nemirt ki semmi hibát lehött kicsomi és neroval 2x-sen kiirtam és vigan fut nálam! -
#905 Nem úgy volt, hogy a PES4 megjelenési dátuma okt.15? -
balint08 #904 Honnan szedted le???
Én a general-tao.uw.hu-ról de ott vlm hülye hibát ír ki amikor DVD-re akarom kiírni!!!!!
-
Etelkozi Vata #903 Tegnap PES3-ban 5. bajnoki címét ünnepelve futott ki a gyepre a Juventus az alábbi felállásban:
Czech
Nesta-Cannavaro-Samuel
Beckham-Nedved-Davids-Zidane-Giggs
Ronaldo-Del Piero
Zsinórban 5. bajnoki cím, eddig 4 WEFA CH-ship, és 4 kupagyőzelem.
Jöhetne már PC-re az a fránya 4.
:) -
fanatifo #902 mazohista!Én nem bírtam ki:)) -
#901 hagyd! nekem van PS2-m de megállom, hogy ne próbáljam ki :P PC-n jobban szeretek focizni :D -
#900 Nocsak, de vajon miért? -
#899 bocsi de kezdem utálni a konzolokat -
Gabe18 #898 Ps2-re is ott a Fifa...
Nem pc-re tervezték?Ma már a Fifát sem pc-re tervezik,akkor nem ilyen siralmas grafikája lenne néhol.
Ugyhogy mielőbb adják csak ki pc-re a Pes 4-et is végre! -
#897 hollandiát 1-0-ra vertem, a döntőben pedig a spanyolokat 2-1-re hosszabbításban, kár hogy ilyen könnyű, előszőr játszottam vele, és máris 5*-on vbgyőztes vagyok -
#896 na 2-1-re nyertem németek ellen, utána meg 3-1-ra argentina ellen a hosszabitásban, most jön az elődöntő hollandia ellen -
#895 UK RELEASE: 15-Oct-2004 US RELEASE: 01-Mar-2005.
az uk az anglia és europa és az us az meg amerika ? remélem.. nem lenne jó 2005 márciusában hozzárjutni a gamehoz mert nekem nem holmi pc-re kell a gém ps2-re. ez nem az a játék amit pc-re terveztek. példa a metal gear solid rettenetes a pc port és irányíthatatlan pc-re ott a fifa. -
#894 most 4-1 re vertem Uruguayt, a németekkel játszok a nyolcaddöntőben -
#893 na megvan a játék, az igazolások nem a legfrissebbek, pl Eto'o még Mallorcan játszik, we8-hoz képest szinte semmi sem változott. A hangulata viszont mégjobb. 5*-on elkezdtem a vb-t a brazilokkal, 1. meccsen 3-0-ra nyertem, volt egy 27-m es Ronaldinho bombám. 2. meccsen Wales ellen félidőben 2-0 nekik. Aztán 81' Kaka', 83' Ronaldo, '87 Ronaldinho. 3-2-re nyertem, Wales teljesen összeroppant :) Nagyon jó hangulata van :) -
#892 A demó megjelenését 24-ére tolták a PesInsight szerint. Remélhetőleg ez a PC-sé is :D -
#891 vkinek
Pro Evolution Soccer 4 Release PS2 Version
14. Oktober 2004! -
#890 sztem meg egyszerűen PC ellenes vagy! abbahagyhatnád már! legalább ne itt ok?! erre van más topik is!
ha annyira akarnának multit tenni akkor tennének! ennek nem a winfos az oka, hanem egyszerűen nincs rá kapacitás és nem érné meg nekik erőt és időt fektetni (egyelőre)... még ízlelgetik a PC-s piacot! -
Gabe18 #889 Mi az isten köze van a Windows-nak ahhoz hogy raknak bele netes multit,vagy sem??? -
#888 "de ps2-re hivatalosan a pal verzió mikor jön ki?"
én írt PAL-al találkoztam már...és a hatos villamosn azt mondták ,hogy az eredeti kiadottról...
szval már kinn van PS2-re
még nem néztem utána...de én is okt közepei megjelenésről tudtam...dehát egy kis kanyarral a FIFA elé:) mivel a WE8 már aug 6-án kijött
-
#887 "Ez igy van,és ezért CSAKIS a Konami a hibás."
sztem meg a winfos....
ami próbál közös nevezőt adni ennek az egymással inkompatibilis hardware-kavalkádnak:) -
#886 THX Breki!
-
#885 ááááááááááá arra még várhatok :)