18976
-
#964 B+, most olvasom, hogy az XBOX live-ot támogatja. Ha ezek után nem lesz Direct IP, akkor... -
#963 Ez mikor is jön ki PCre istenbizonykőbevésve? És mit takar vajon a hivatalos oldalon a network mode? Csak LAN? -
#962 én már jópár hónapja tűkön ülök :D -
Etelkozi Vata #961 Megnéztem az a másfél perces videót a pes honlapon. Baromi jó. Nagyon tetszik, ahogy a kezdő jelenet csak láttat bizonyos dolgokat, sejtet, de a végkifejletet csak a bemutató végén látod meg.
Nagyon jó!!! Asszem itt most a tűkön ülés esete fog fennforogni még egy jó hónapig. -
#960 Nah,ez után a kis"csihipuhi" után kérünk szépen 1demo-t !
Csakhogy végre mindenki szépen lenyugodjon és "gyönyörű fociálomba" ringhasson !
-
#959 ezzel én is egyetértek! aki már elég régóta játszik focis játékokkal az el tudja dönteni 30 perc alatt, hogy az adott játék jó-e vagy sem! -
Etelkozi Vata #958 Elbeszélünk egymás mellett, de oda se neki. A csalódottság beszél belőlem, és nem a FLAME.
20 éve játszom napi rendszerességgel, minden játékot ismerek sport kategóriában, és meg TUDOK 30 perc alatt (mert ennyit említettem, 2X15 perc)ismerni egy játékot, főleg, ha már a leges legelső (tíz éve volt éppen) is ismert előttem!
De ez velem született képesség, ezt tényleg nehéz elhinni.
Bocsánatot kérem Tőled ismételten, és ezennel lezártnak tekintem a témát.
-
#957 Nem haragszom meg, de 15 perc alatt eldönteni, hogy mi a jó..........
Na inkább no comment
Szerintem, (de aztán végleg lezárnám ezt a téma-t), nem vagyok elvakult Fifa rajongó egyszerűen mindkettővel játszom.
A WE7 kijövetelétől idáig azzal folyamatosan fejlesztve(A 2004-et felejtve) most az új Fifa-val azt tuningolva.
Ha nekem mindkettő tetszik mindkettő hibáít felismerve elfogultság legyen.
DE számomra inkább az az elfogult aki 15 perc után lesújtó véleményt mond egy játékról -amit sztem ennyi idő alatt nemis lehet megismerni- aztán fikázza anélkül, hogy igazán ismerné.
Ez igaz sanos a We7-t szeretőkra is meg a Fifa rajongókra (Jóisten milyen hülyeségeket olvasok arról az oldalról is).
Szval please aki flamelni akar menjen az ennek megfelelő topicba, szidni a másik fociját.
Úgy látom itt az a divat, hogy vagy egyik vagy másik én meg állok középen a két tábor között. Amúhgy nem tudom milyen támogatást adhatok én bármelyik focinak. P
Érdekes, hogy a Fifa tábor pont az ellenkezőjével zaklat.
Egyszerűen ottis fáj, hogy jó haveroknak hiába ajánlom pl a WE7-et, nem képesek megérteni, hogy a másik foci is lehet jó és nem kéne 5-10 perc után rásütni, hogy ez nem fexik nekem stb........
Szrencsére van pár ember aki veszi a fáradságot, hogy megismerje mindkettő-t.
DE játszon mindenki azzal amivel akar de please hagyjuk már ezt a szidjuk a másikat beszólásokat és beszéljünk magáról a játékról.
PL egy szó sem esett itt róla, kinek hogy tetszik a PES4 oldalra felrakott rendelelt animáció. -
#956 1. konkrétan nem rád
2. Breki
3. Senkinek nem szabtam meg mit szeressen, csak kissé unalmas azt hallgatni, hogy ez jobb mert az jobb mert.
Tiszta AMD-Intel korszak istenbíz.
4. Igen a mezek ocsmányak még ocsmányabbak pl mint a WE7 mezei alapból (Mondjuk azok sem dicsekedhetnek)
5. Nem kell agyon patchelni (Szerintem azok fogalmaznak így akik sosem próbálták ki milyen akármelyik játék grafikailag, hanghatásaiban esetleg gameplay-ében feljavítva)
6. Én ugyanúgy felraktam a kiegészítőket a WE7-hez is ezáltal sokkal jobbá téve a játékot, és szerintem az itteniek többsége rakott fel Wendetta-t, Wolf-ot stb.
7. KÖnyörgöm szeresd a Konami-st jobban de ne arról szoljon ez a fórum, hogy ez a jobb vagy a Fifa.
Mindegyiknek van külön fóruma.
Ha vitatkozni akartok másikat szidni akkor ott van két fórum direkt erre. Ez ugyanígy vonatkozik mindkét oldalra, mert a Fifa-t istenitők se jobbak.
8. Ez magánvélemény én mindkettővel játszom, de szeretném már ezt a Flame-t lezárni PES4 demo-t kapni és azzal foglalkozni.
-
Etelkozi Vata #955 SZVSZ (bár persze értelmetlen tovább élezni ezt a vitát, viszont érdekes), nem a FIFÁ-val van a gond, hanem magával az EASports által képviselt irányvonallal.
Egyedül a Madden tartja magát, az mind a köritésben, mind 3D-ben nagyon magas szinvonalú, mondhatni, a legjobb sport játék (szerintem).
És még mindíg szerintem:
- Baseball, foci, hoki, ezekben a játékokban évről évre egyre játszhatatlanabb játékmenetet, és egyre semmitmondó franchise, meg carrier, meg dynasty módokat kapunk, amiben semmit nem lehet csinálni, semmit nem lehet megnézni, semmit nem lehet beállítani, stb, stb. Viszont tele van jobbnál jobb menüpontokkal. :)
A baseballban például lejátszol 20 meccset, és miután mindegyik 1-0-ra végződik hosszabításban a CPU javára, méghozzá úgy, hogy egy ball-ból homerunt üt, elgondolkodsz.
Jó példa az NHL is, ahol most már még azt sem nézheted meg, hogy ki vezeti a kanadai táblázatot, hacsak nem írod le egy papírra, hogy melyik csapatnak ki a legeredményesebb játékosa és hasonlítod össze magadtól.
Sorbeállítás meg egy rémálom. Off-season nulla. +D játékmenet, gyors, irányíthatatlan, esetleges, élvezhetetlen. Méghogy open-ice controll!!! Arra sincs időd, hogy megtaláld a megfelelő gombot az open ice-hoz, máris le vagy taglózva. Borzalom.
A FIFA szerintem ugyanez. De azt nem méltatom bővebben, mert az a közel kétszer 15 perc, amit adtam neki, elég is volt.
Breki, ne haragudj meg (úgy is megfogsz, de nem baj), aki nem látja be a FIFA és a PES közötti ÉG és föld a különbséget (nem a FIFA javára), az VAK! (illetve elvakult FIFA rajongó).
Én óriási Easports rajongó vagyok (de már csak a madden miatt), de csalódok bennük mostmár több éve, bukás-bukás után. Rossz irányb tartanak. Remélem, hamarosan észbekapnak.
Na ez egy nagy kirohanás volt, és hosszú is, bocsánatot kérek.
Breki, tőled külön is, mert nem szabadott volna személyeskedést is belevinni azzal, hogy megneveztelek, de úgy érzem, nem érdemli meg a FIFA azt a támogatást, amit Te adsz neki velünk szemben.
A lényeg, hogy Te szeretsz vele játszani, és megigérem, ezt tiszteletben tartom. -
#954 hanem rám , de breki nem szabhatod meg ki mit szeret! Én speciel nem annyira kedvelem a fifát a mezek ocsmányak, a mozgás xar az otb irányíthatatlan. Én azt nézem jó játéknak amit nem kell agyon patchelni + mezeket, cipőket felrakni és szenvedni vele , hogy értelmes és szép legyen a játék. -
#953 ezt nem neked írtam
rád pont ez nem jellemző -
#952 én most PES3 <-> FIFA04 -re gondoltam! ez egyelőre az összahasonlítási alap! a FIFA 2004 volt az első FIFA játék amivel nem játszottam végig a következő epizódig.
a PES4 <-> FIFA05 harcát majd meglátjuk... -
#951 mindig ez a hülye dobtam, letöröltem szöveg
szerintem mindkét foci jó
olvastam már hülyeségeket mindkét oldalról amiből látszik hogy aki írta nem sokat ért hozzá -
#950 ez tanusítom! azért én nagy áttérőnek számítok ha szabad ezt így mondanom. aki ismeri a FIFA-s múltam az tudhatja miért :D -
#949 ja velem is ez történt fifa fan voltam ,de játszottam 10 percet a pes-sel és dobdtam a fifát egy örök életre.
ÉS az angolok tényleg értenek a focihoz, csak űzni nem tudják ugyanis ki nem állhatom az angol válogatottat . FORZA JUVE, PORTO, -
#948 Ha a PES4 kijonne ugy Pc-re ahogy kijott mar PS2-re akkor a Fifa nem a masodikon hanem valahol a sujesztoben lenne.
Akarki aki Fifa maniakus volt es jaccot csak egy picit is a PES-el spontan atert :) -
Gabe18 #947 Az angolok tényleg értenek a focihoz...
576.hu:
A Pro Evolution Soccer 4 megjelenését követően kapásból az első helyet szerezte meg a brit multiplatform listán, azaz a Konami játékának idén egyből sikerült az, ami a tavalyi évben hosszas küzdelem árán sem: lenyomni a FIFA szériát a szigetországban. Nagyot lépett előre a Tony Hawk's Underground 2 megszerezve a harmadik helyet, míg a negyedik pozícióban a Fable-t találjuk, a Burnout 3 pedig továbbra is ötödik.
1. Pro Evolution Soccer 4
2. FIFA 2005
-
#946 #873
Ők elég korrektek is -
Gabe18 #945 576-on előrendelhető a game,egész kellemes 9999.ft-s áron.Bár én azért először asszem megnézem a net-es verziót,hogy a multival hogy is állunk,aztán ha valóban van,és minden ok,akkor hajrá.
Persze akkor még mindig ott a cd-key kérdése,ahogy olvagatom elég sok a negativ tapasztalat ezen a téren a boltoknál./nem feltétlen 576-nál,hanem ugy általában/
Szóval nem tudom hol kéne venni majd hogy tuti benne legyen,aminek benne kell lennie,és még ne is legyen felhasználva,stb... -
#944 nagyon remélem! mondjuk most jöhetne egy levélke :D -
#943 gondolom ha lesz demo a levelezőlistájukon csak értesítést küldenek P -
#942 Hát, Konami-ék nem sietik el a dolgot az 1x biztos (a Demo-t sem) !
DE MOST MÁR KIVÁRJUK,KITARTÁS MINDENKI !!! -
#941 nem csodálom :P -
#940 Breki
nincs PS2-öm, de ha megdobsz eggyel segítek P -
#939 :) -
#938 breki segítenél vagy te se tudod , netán ennyire átlátszó vgyok?? -
#937 biztos béna volt benne P -
#936 sephi tudnál segíteni? -
#935 Haver aki 2003 ota csak PES es WE-en jaccot ma odaraktam hogy jacca a Fifa 2005-ot... ugy fel ora utan olyan ideges lett hogy kivagta a DVD-et es berakta a PES4-et :)))))))
Juuj de ideges volt :))) -
#934 hi, azt kérdezném én most vettem meg a pes3-t ps2-re és tudom , hogy vannak patchek hozzá mégegyszer ismétlem PES3 és ha letöltöm a patcheket , hogy lehet felhasználni??? mert nem chippes a gépem akkor nem is lehet?
-
#933 addíg jöhet egy demo :D -
OPM #932
már jól jönne, mert gyorsan meguntam a fifát :( -
Gabe18 #931 A gamefaqs.com XI.19-re irja a megjelenést.Jaj de messze van még... -
Gabe18 #930 -
#929 kira! multimultimultimulti :D jajajajajaj! szegény FIFA! -
#928 de nem ip-s -
#927 akkor fasza hogy csak a ps2-n nincs multi :(
ma akkora gólt lőttem, Tottival 33m-ről rálőttem, a kapus kicsit kint állt, szaladt visszafelé, ugrott fel hátra a labdáért, de nem érte el, a labda felsőlecet találta el, ahonnan visszapattanva eltalálta a főlre eső kapus fejét, és bepattant a hálóba :) nagyon életű volt -
Gabe18 #926 JEEE!Ugy legyen! -
#925 és a hivatalos weblapról van az infó...;-)