18976
-
#1004 természetesen:)
és minden mondatom előtt szerepel a "sztem" kifejezés:) -
Rossi1 #1003 Csaó!
Jöjjön mááán a Demóóóóóóóó!!!!! DE
Azt akartam kérdezni, hogy a játékbeli animok ugye benne maradnak a PC-s verzióban is(tudjátok milyenre gondoltam), mert pl. We7-ben játék közben én nem nagyon találtam ilyet... De a PES4 ből meg már láttam és félek, hogy kiszedik belőle... PS2-ben benne van??? -
#1002 -
#1001 ez bunda P -
#1000 1000# !!! -
#999 De ha már itt tartunk: -
#998 Igaz moddolhatóság terén pc-n jobb. -
#997 amúgy a game ps2-n ezerszer jobb szerintem. -
Gabe18 #996 "hanem a véleményemre, ami teljesen objektív lesz..."
Mint a Pc-Ps2 kérdésben? -
#995 de a "kijön"-re most nem a boára gondoltam...hanem a véleményemre, ami teljesen objektív lesz... -
Gabe18 #994 Sokban már most is van... -
#993 tudom:))) -
#992 "PES6 várhatóan a következő generációs konzolokon fog felbukkanni, hiszen mind motion capture, mind AI terén új távlatokat nyithat az új generáció. "
blu ray lemezen....
addigra talán a Pc-kben lesz DVD lejátszó:) -
#991 na erről beszéltem -
#990 "ezzel én is egyetértek! aki már elég régóta játszik focis játékokkal az el tudja dönteni 30 perc alatt, hogy az adott játék jó-e vagy sem!"
én idén még nem fifáztam (2005)..de amint kipróbálom a full PS2 verziót "kijön" majd belőlem....30 perc elég lesz a döntéshez:)
-
#989 "Szóval nem tudom hol kéne venni majd hogy tuti benne legyen,aminek benne kell lennie,és még ne is legyen felhasználva,stb..."
menj ki Bécsbe és vedd le a polcról....mondjuk a Saturn-ban -
#988 "DE MOST MÁR KIVÁRJUK,KITARTÁS MINDENKI !!!"
hát ha Hedge-re gondolok ő nem csak magát a gammát várja, hanem annak PC verzióját....mondjuk én biztos nem bírnám ki, hogy van EGY PS2-m és megjelenik a gamma augusztusban euban szeptemberben....ő meg megvárja a november x-et....lol
-
#987 akkó nem:) -
#986 jó kifogás! :D -
#985 egyet raktam be és megkérdeztem lehet e több -
#984 Breki!!! És még te szúrsz le mindenkit hogy méretezzék át a képet!!! -
Etelkozi Vata #983 Megnéztem mégegyszer!
A kapus lemondó arca nagyon árulkodó.
GÓL ÉS KÉSZ!!!! :) -
Gabe18 #982 Honnan tudod hogy bement?Lehet hogy a kapus beleütött,és most pattan a labda a földre... -
Etelkozi Vata #981 A 3.-on olasz gól van. Tetszik. -
#980 -
#979 -
#978 -
#977 breki ez nagyon baró , jöhet még nyugodtan és sorry , hogy leugattalak felment a pumpa
Már jöhetne a game ps2-re is de csakdecemberben jön -
#976 Bocsi de ez ekkorában jó
Ha bírjátok van még
-
Gabe18 #975 Nem igazán PC,de PES...
576:
A Pro Evolution Soccer sorozat producereként ténykedő Shingo Takatsuka a széria elkövetkezendő részeiről beszélt a minap egy interjúban, melyet a hivatalos Konami honlapon tettek közzé. Takatsuka véleménye szerint a PES5 már nagy valószínűséggel PS2 Online támogatással érkezik, ám jelenleg a Sony-nál van a labda, hogy megfelelő terepet biztosítson ennek kivitelezéséhez. Ami a NextGen-t illeti: a PES6 várhatóan a következő generációs konzolokon fog felbukkanni, hiszen mind motion capture, mind AI terén új távlatokat nyithat az új generáció. -
#974 vááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
Gabe18 #973 Csak jönne már...
Na nem baj,addig még a Fifával belekóstolok az on-line kupa légkörébe. -
#972 jaja! én is most nézem az SG fórumát és toborozzák a leendő PC-s PES4 arcokat online ligába :D vazze! elkezdek online meccselni ha ez igaz! -
ToMy_ #971 Features aN network mode, where multiple pcs can get connected for exciting multiplayer modes.
Network* (TCP-IP 64 kbps or higher)
* No need if you do not go on the Internet
Ez eléggé egyértelmű, lesz multi, de nem is akármilyen, nem csak kétrésztvevős, hanem több. -
#970 Del Piero, Pires (nézzétek ezt a hajat :D), Lampard, Alan Smith:
-
#969 Casillas, Helguera, Owen, Raúl:
-
#968 Figo, Ronaldo, Beckham:
-
#967 egy két fotó a PES4-ből! mondanom sem kell GYÖNYÖRŰEK!
Recoba:
-
#966 sztem nem lesz! de ne legyen igazam.... -
#965 ehm! nov közepe-vége! sztem csak LAN!