18976
  • Gabe18
    Pro Evolution Soccer 4 Konami 11/19/04 EU

Gamefaqs.com szerint.Hát igen,addig egy demót közénkvághatnának!
  • Johnny23
    nov vége felé

(((basszus még mindíg milyen soká,legalább 1demo lenne)))
  • Goodwill
    mikor jön ki pc-re?
  • mohus
    "Igen ebben van hogy kurvára élethüen behajol egy lövésnél de nem ugrik el mert látja hogy felesleges és csak nézi a labda utját lemerevedve!Kurvajó"

hát néha én is lemerevedek mennyire nyugis a kapusom, megjegyzem Valdes volt már, hogy benézett ilyet....
  • mohus
    oviban is aszonta nekem Marika néni:) mindenki játsszon a sajátjával
  • Gabe18
    Helyes,béke legyen,és inkább játszunk,ki-ki azzon amilye van neki.
  • mohus
    jaja...már csak a PS2 verzió NEM ONLINE

PES 5 online lesz...
    PES 6 meg már az új konzolokra jön.
  • mohus
    ház nem tudom mikor lesz in-game ilyen mezlobogás:) talán még két generáció
  • mohus
    én meg azt hogy benne van:)
  • mohus
    Hedge, Gabi részemről ok.
    De ha az a téma, hogy konzolra nem lehet vagy nem olyan jó ezt vagy azt megcsinálni a válaszom az hogy már készen VAN.

Azt elismerem ,hogy ki kell írni DVD-re és csak akkor látod az eredményt. Ergo kell egy DVD író meg egy halom lemez:)

De az összes editor afs explorer kutyagumi használható a PS2, Xbox buherákra....

peace
  • Gabe18
    Hát én meg azt mondom hogy ez legyen a legnagyobb hibája...
  • Neville04
    remélem ebbe már lesz spori nem ugy mint a tavalyiba. Igaz idén a fifából hagyták ki de könnyű berakni
  • Breki33
    Jó azért ne hígyük azt, hogy ez játékanim P
  • Davidus
    Látszik hogty japán game:P Beckham 100%-os:D
  • Gabe18
    A PC verzióban ugytünik szerencsére lesz a 4-ben is,illetve az Xbox verzióban..Ps2-n valóban az 5-ben lesz,azt irták legalábbis.
  • Davidus
    PES5-ben lesz multi.
  • Gabe18
    Ha PC-re kijön egy hét alatt több kiegészitő lesz hozzá mint Ps2-re összesen.Akkor a pc lesz a király?És ettől?Kétlem.
    Amugy az előttem szólónak teljessen igaza van!
  • The Hedgehog
    figyi Mohus! hagyd már abba ezt a PC gányolós dumát mert már tényleg felfordul tőle a gyomrom! menj szidd a konzol topikban a pc-t...

ebből én és sztem sokan mások nem kérnek!
  • Neville04
    Ezek a képek + a videok marha jók!! Az első képen a nézők qrva élethűek! Felüdülés a Fifás nyomi emberek után!
  • mohus
    www.pesinsight.com

és regelj be ott...a forumokon mindent megtalálsz

a patch most jött le 90K val
  • mohus
    ehhez csak ennyit, PES4 patch for PS2....Pc meg még sehol a gamma

Originally Posted by jonboyo

pes4jb15.10.04.ppf

DOWNLOAD

Files names=

pes4jb15.10.04.part1.rar size 95.7 MB (100,431,872 bytes)
    pes4jb15.10.04.part2.rar size 92.5 MB (97,093,642 bytes)

USE FLASH FXP ideally for ftps->
    1)
    Server:ftp.winningtheone.com
    User:[email protected]
    Pass:ftp
    (Limited users so try lomungtung if cannot log on)
    Located: /pub/WE8/Patch/Jonboyo
    (thanks to winningtheone)

and also

2)
    on lomungtungs ftp-
    Server:lomungtung.no-ip.com
    User:we
    Pass:we

/Pro Evolution Soccer 4/patches/jonboyo/

(big thanks to lomungtung )

3)Can be downloaded from pessverige.com also. (where/what that is I have no idea!)

4) Try-
    http://saturn.mediacatch.com/~diabl...10.04.part1.rar

http://saturn.mediacatch.com/~diabl...10.04.part2.rar

5) Bittorrent users link - http://tracker.sytes.net/
    Select "PES4 - Jonboyo's patch to update PES4 for the PS2"
    As always be patient, the more seeders the better the result.

6) and another tracker adress http://tracker.prq.to/
    give it a try its a swedish site but you will find it under ps2 games or search for pro evo 4.

Application

1) Put your Original PES4 dvd in your PC dvd drive
    2) Open DVDDecrypter, go to MODE /ISO / Read
    3) Choose your destination folder eg origPES4
    4) Press the go button (dvd->Harddrive symbol)

5) Open ppfomatic choose new pes4.iso- SIZE-1.71 GB (1,841,561,600 bytes)
    (make backup copy 1st though!),then choose patch ‘pes4jb15.10.04.ppf’
    ->apply
    6) After a while it will be done.
    7) Open Nero –goto recorder->burn image->find patched pes4iso ->burn slowly (x2 at most)

Not tested with ripkit but may well work.

Contents

1) New Kits -some are obviously we7i ones because no ones made them all for we8/pes4 but all the we8 I could find are in.
    Includes hopefully all collars correct ,number colours correct,Number style correct for shirt (eg Normal/adidas/Nike/Puma)- Thanks to Sunjun (and team) for providing my many missing kits and creators Kel/Noted/Biker Jim/Daikairi and others.
    GavinGriffin Gloves for all keepers.
    Note-did not import licenced teams kits, since there already in.
    Learn to import your own if your not happy with the ones I’ve used!

2) Menu Icons by Wolves fan

3) New Music main menu- Beautiful Day-U2, Strokes ,Champ League music on entrance to pitch, Queen on winning cup, others are Queens of the Stoneage,DMX, 50 cents, FranzFerdinand, Elvis+Jxl, Robbie Williams (by Jimmy G) ,Mas Que Nada, Maroon5, Primal Scream & Badly drawn boy is in there somewhere!

4) New Ref kits by Kel

5) New Logo patch by Higgs for all Cups.

6) New menu pictures by myself (some originally titles from evoweb forum so thanks to there creators.)

7) New Boots= Yogui v6 modified by myself- swapped a predator(slot5) for an umbro and a yellow striped F50(slot7) for new black/white F50

8.)4 new balls –New CL ball RED ,Fevernova, Nike Neo and New Nike Aerow from Pascal. With corresponding ball names in menu.

9) Ads, including some Champions League ones.

10)Cup presenting ladies x4. (faces by Open)

11)Stadiums from lomungtung- Highbury, Old Trafford, Parc des Princes (jbete), Bernabeu (Mhut), Millenium Stadium (me) , Dortmunds, Stadia – bayern, delle alpi,camp nou, also removed ploughed look from st10.
    Stamford Bridge stadium (imported from we7i by me.) ,Everton (Me) ,Totenham-(st_stw09.afs)
    Alvalade (Mauras),Deportivo,Valencia –( st_stj02.afs)
    New Stadia photo with name of stadia on –so u can tell where your playing depending on the weather by myself.

12)SOLIDUS chants –(AIOv3-includes all 3 patches)-tested for National teams and seems to work fine for club teams (but not 100% tested –worried some of the club sides may be wrong chants but not heard anything wrong yet)

13)New shirt Number fonts- Normal/Adidas/Nike/Puma allotted correctly to National teams.

14) Added some more team supporters flags from evoweb forum eg

Ireland,Scotland,Russia,France and created England myself lots of premiership/german club sides (thanks to cdh-edmundo)

….. but had to leave a lot out due to worry of sticking them over the wrong teams!

Whats NOT in-

Correct player names
    Correct Stadium names
    Correct team names

TO FIX THIS -USE AN OPTION FILE

(install this with xport/maxdrive or boot it from a cd ie everyone can get an option file-
    eg Scorp's PES4 PS2 option file 1.1-
    http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=16457&highlight=pes4+option
    or
    http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=15970

make sure default kits are on!)

Thanks to any creators I’ve missed out!
    And if its yours please say and I’ll add you!

Note- No profit is permitted by selling of this applied patch.

• fanatifo
    Igen ebben van hogy kurvára élethüen behajol egy lövésnél de nem ugrik el mert látja hogy felesleges és csak nézi a labda utját lemerevedve!Kurvajó
  • Gabe18
    De én ezt pozitivumként mondtam,mert a valóságban is van olyan hogy a kapus meg se mozdul a lövésre,mert ugy gondolja nem kell,vagy már nem érdemes.
    De eddig szinte minden lövésre ugrottak a kapusok,néha még akkor is amikor már túljutott rajtuk a labda.
  • The Hedgehog
    hát azért van abban a lövésben kifli ha jobban megnézed :D
  • Gabe18
    Az elsőn jó hogy a kapus meg se mozdul rá!Eddig mindig ugrott,még arra is amire már felesleges.
  • Axl Rose
    Azért volt esélye a kapusnak :D
  • fanatifo
    nekem mind1 ugyis mind2-n meglesz!:DDD
  • The Hedgehog
    ezért nem akarom PS2 megszerezni :)
  • fanatifo
    Ebbe lehet hatalmas kapás bombagólokat rugni nagyon jólett a játék perfekt!CSak nemtudom hogykell peccselni ps2-n idegesítenek a sima mezek reklámok és felirat nélkül meg az eredeti csapatnevek!!4
  • fanatifo
    Elárulom mindenkinek hogy ez gól lett ez az intró:DDDDMár a 3ik master league évembe vagyok a Fiorentinaval egész jól felturbóztam őket!Már csak Bl-t és bajnokságot kellene nyerni igaz ugy nehéz hogy 20meccsből 19x nyert a Real Margit az az egy vereség is tőlem van!Nehéz Ligát nyerni!jah 4 csillagon játaszom!És "ik vagyok a ligába 10pnt a hátrányom!
  • Johnny23
    LOL!!

Na ezek a "tipikusan bomba gólok",amiket PES3-ba hát nemigazán lehet lőni egykönnyen!
  • The Hedgehog
    Egy két PES4 gól:

• The Hedgehog
    én csak így szerényen várom... de most már kibírom és azért se szerzem be PS2-re :D bár ha a haver üvöltve beállít hozzám hétvégén hogy ittvan akkor nem fogok elfutni előle :P
  • Johnny23
    ...mármint a hivatalos PES4 magazin oldal...

:)))

Na,ja. Jó éjt mára mindenkinek !
  • Johnny23
    szó sincs róla
    :)

..de most komolyan,ténleg remélem nem fognak semmiféle "animációt",effektet stb. kispórolni a PC-s verzából....az ilyesmi nem lenne túl méltó 1ilyyen cégtől,1ilyen gammánál,nemde?!

• Kaplan
    most cukkolsz?
  • Johnny23
    uhh...sorry PS fans
  • Johnny23
    még ki se jött PC-re,miről beszélsz ???

1ébként nemcsak a moddolhatóság sztem márcsak a grafika beállításoknál (felbontás stb.)is simán ver 1PS2-öt 1PC konfig
  • Gabe18
    Megtaláltam egy cd-n a WE7 nagy góljaiból összerakott videómat.Gondoltam felrakom valahová,ha valaki megnézné,innen leszedheti,23 mega.

ftp.srv.hu
    felhasználó:golok
    jelszó:kolog
  • mohus
    "Igaz moddolhatóság terén pc-n jobb."

én már rég megbuheráltam a we8-at angol menü és rendes mezek thx to angelus és fernando...legújabb roster...a PC-sek meg még csak a gammát várják:)))))