18976
-
#2764 nah én még azt se!
pedig más progiknál( pl. SW-Battlefront) megy a dolog -
#2763 Valahogy nem akarja az igazságot :DDD Nekem se nagyon akar tölteni. -
#2762 A menű szerintem egyáltlán nem olyan rossz, már csak azért is, mert pl. Fifa 2005-nél tiszta lassú volt nekem. Ez meg gyors és könnyen kezelhető szerintem :DDD A multira vonatkozóan, nekem se sikerült még. Waiting és ennyi nem csinál semmit. (Csak connectolni tudok "router") -
#2761 mivel mezeket nem lehet betenni természetesen azok hiányoznak még! -
#2760 faxomér ezt a U2-t tette bele megint :P már unom! minden Wolfi patchben ez van :D na ezt asszem lecserélem majd! -
#2759 ez ilyen torrentes izé ???
1ébként mintha azt irta volna Wolf,hogy ez még nem 100% -os !
(mezek hiányoznak?) -
#2758 hmm nekem nem nagyon akar jönni... van ennek valami oka? -
#2757 Lehet szedni
klikk -
#2756 hát sztem a menü még igy is jobb mint volt pl. a fifa2004-en,hát az borzalmas volt -
#2755 szerintem csak azért mert ezt látja meg mindenki először és elég sok az infó hirtelen, meg tényleg nem a legszebb... de ettől még nem szörnyű! csak éppen ezt szólják le először... pedig egy csomó jó dolog van benne! pl én utálok menüben egérrel navigálni! itt hálIsten nincs rá szükség! -
#2754 nemtom mindenki ezzel a menüvel jön nekem meg semmi bajom vele
vagy az a gond, hogy négyzet kör stb? -
#2753 ujraraktam a gammát,teljesen szűz PES4-van most (ugrott a CHELSEA :) )
na így hátha menni fog.
vki jöjjön légyszi mirc-re (1próba online-ra)
lehetöleg 1türelmesebb ember
köszi -
#2752 nekem már élesítve vannak Spark mezei és csak az importra várnak :P -
#2751 azám! -
#2750 még1x elmondom...EZ PORTOLT JÁTÉK! ne várjatok PC-s csilli-villi menüket! egyébként ettől függetlenül rohadt gyorsan kezelhető a menü és rengeteg infót tartalmaz... a konkurenciájé sem jobb semmivel, sőt! -
emberke #2749 Jó lehet egy kicsit túloztam. De a menüt akkor sem tudom megemészteni, ráférne egy teljes csere. Amúgy próbálgatom, próbálgatom, de nem tudom eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. -
#2748 majd lesznek itt még csili-vilis mezek,csukák stb. meglátjátok -
#2747 meg a játékélmény elvonja ról a figyelmet szóval... :P -
#2746 Hát azért a grafika még így is ott van elég csak az arcokra és az apróbb dolgokra figyelni! igaz nem fotorealisztikus (kivétel az arcok), de legalább részletgazdag és változatos!!! és így nem lehet megunni... -
#2745 Hát ez nem csili vilis az biztos
De azért ha megnézed jobban nem mondanám ezt öt évvel ezelőtti grafikának. -
emberke #2744 De azért elég szemet szúró a dolog, nem gondolod?:) -
#2743 nah mondtam,ahog hivatalosan kiadják---->beindul a gépezet -
#2742 jaja semmi! most olvasom a végét! -
#2741 mezeket vajon hogyan tettek be? -
#2740 WOW!WOW!WOW! Ő az én emberem! :P -
#2739 Beindultunk P
Ok, now the game is officially released in the stores, I have my first patch for PES4 PC. The file is quite large but I had to resize 3 different .afs files to get all the high quality graphics and sounds in. I'm uploading it to FileFront and will have a BitTorrent link later today and will post it here. (I'm working on the option file to complete 100% correct players names and latest transfers/lineups. That will probably take me into next week before that's released.)
CONTENTS:
- Furry Evolution Option File 0.5 (Correct team, stadium & league names only)
- High Quality Badges & Flags (by Higgs)
- League & Cup logos (by Higgs)
- 2D Uniforms (by Higgs)
- Menu Logos (by Unknown)
- High Quality Ad-Boards (by FCH)
- Supporters Flags (by Various)
- Referee Uniforms (by Unknown)
- Shoes (by FCH)
- Chants (by Solidus J2K)
- U2: Beautiful Day Main Menu Music (by Unknown)
- Form Guide (by Unknown)
Enjoy
The Wolf
p.s. Please note that the uniform format for the PC version of PES4 has yet to decrypted
which is why no uniforms are included in this patch. Also, although new shoes are included
in the patch, I have not allocated the correct shoes to players yet - feel free to do this
yourself but personally I'd wait until I've completed the new option file with 100% player
names and up-to-date transfers. There will be an update patch to include uniforms as soon
as we have a tool that allows us to import them -
#2738 Mert te a grafikát nézed
és nem tudsz vele még játszani. -
#2737 sztem próbáld ki másmultis játékkal
meg nézd meg hjack-el mi fut közben -
Air #2736 Hogyan lehet ilyen baromira szep golokat rugni, amiket itt neha beraktok?? Foleg a 16-os kornyekerol vagy azon belulrol probalok loni, de ha rovid ideig nyomom meg a lovest akkor csak feladja a labdat a kapusnak, szinte csak odapasszolja, nem lovi, ha probalom tovabb nyomvatartani akkor pedig ellovi a fellegekbe!!
Szoval mi a titka?? Van esetleg valami speci bill. kombinacio?? -
emberke #2735 Kipróbáltam ezt a csoda focit de nekem ügy tűnt mintha 4-5 évet ugrottam volna vissza az időben.:) Nem ezt vártam, de nagyon nem. -
#2734 Gyereke engem annyira zavar ez az "online probléma" (de kit nem zavarna) ,hogy azon gondolkozom,hogy tényleg a (mikro.-s+ideiglenes szerver+netlimit) netem miatt nem megy, VAGY esetleg egy win reinstall megoldaná (egyébként hallottam ,hogy volt még akinek nem ment,nem mikro-s nettel!)!!??????????!!!!
Mit gondoltok??? -
#2733 Csak egyet magyarázzon meg nekem valaki: a játékosok neve alatti 5 csík és azok változó színei mit jelentenek? :) -
#2732 nem szoktam -
Quaresma #2731 Nem jöttem mert nem tudtam, majd máskor, ne félj:)) -
#2730 Hát igen, ez már focijáték!!!
Egyértelműen veri a FIFA2005-öt, és nem is csak azért, mert az irányíthatósága, az MI-je és maga a játék sokkal élvezetesebb, hanem a körítés miatt is.
Többféle edzés-mód, egyértelműen leírt irányítás, stb.!
EZ MÁR IGEN!
Csak egyet magyarázzon meg nekem valaki: a játékosok neve alatti 5 csík és azok változó színei mit jelentenek? :)
Előre is köszi!
Amúgy az olaszokkal 3-as szinten vagyok most, EB-n 2-0 POL, 3-0, GRE, 2-1 UKR ellen, 1/4 döntőben 4-0 IRL ellen, majd elődöntő 0-3 NED, 3. helyért 1-2 ESP ellen. De kezdek ráérezni, úgyhogy lassan multiba is beszállnék majd :)) -
#2729 Persze multizni nem jöttél.
Bár szerintem a tegnapi partnereim sem jönnek ma eredményt beírni :-) -
#2728 nami látszik a bokorban P
Szval azt hittem azért csak ekkora :-)
Deha van sztem másik asf-ben van.
We7-ben manuálisan cseréltük ugye.
Viszont itt külön van a sound-os álomány ugye szval lehet azt (0_sound) kicseréled az olaszra és kész. -
#2727 bocs nem Beki hanem Breki :D -
#2726 na Beki ugye hogy van Olasz kommentátor:)akkor meglehet azt oldani hogy angol szöveg a menükben de olasz komment legyen? és hányas számú a Delle Alpi? -
#2725 Ő szerintem arra gondolt, hogy majd elkezdik gyártani a mezeket, arcokat stb...