Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a pes4hez az ultimate patchet és beraktam dkz studioban és felrakta majd kicseréltem a pes4exe meg iylenek.
Elíndítom fut a játék látom az uj cuccokat de semmit enm tudok játszani a tötésnél befagy a sima meccseknél meg kilép.
Mi lehet a probléma??? Plz help!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bár nemtom pesem van nem we
ha lanba jáccotok akkor a clientnél nem kell ipt keresni hanem ott meg kellene találnia a másik gépet...a pesnél legalábbis
Avanti Crociati!
tehát:
2 gépen WE8. semmi patch. host game->ott kiir egy IP-t, de az nem jo mert 192.168.0.1 és ez a helyi LAN-ra vonatkozik. a whatismyip-n lévõ sem használ, nem érzékelik egymást. a FIFA megy!
www.whatismyip.com? help!!!
Viszont láttam már 9200-as kártyán ezt a játékot és ott ment rendesen.
Mik a kártya alapbeállításai? (Control panel)
Ami nem kell, azt lõdd ki.
Felügyeleti eszközök/Szolgáltatásoknál tiltsd le az Ati Hotkey Poller-t és az ATI Smart-ot (újraindítás kell)
aztán nézd meg, változott-e a helyzet...
Amúgy nem tudom milyen a géped, talán próbáld meg más driverrel, esegleg a double speed-el vagy szedd le a we8-at és nézd meg az jó-e.
Azért egy újabb videokari nem ártana a 9200-as nem mai darab.
Mondom ezt
ti4200 tulajként PPPPPPPPP
Végre megvan a PES 4, csakhogy valamiért néha belassul. Fõleg a gólok után szokott, de néha helyzetek alatt is. Fent van az. 1.1.es patch, de így is. ATI 9200-es kártyám van. Esetleg valami spec. beállítás kell?
Elõre is THX!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
c.ronaldo:
utaka:
ewerthon:

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha eredeti néven akarod,akkor le kell tölteni patch-eket a játékhoz,amik korrigálják a neveket,mezeket,stb...
nekem a pes4 nem régóta van meg! sajnos!
teccik a game! de lehet hogy ez hülye kérdés, de kerestem pl. az arsenal-t vagy a bayern münchen-t de sehol nem találtam!
hol találom? lehet béna vok!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
pedig kiváncsi lennék<#awink>#awink>
Pedig van egy-két 'szép' 😊
(végre valaki aki nemcsak azzal jön hogy vágjam meg "ugye"....)
Tudom igen, szépek!
amugy meg csak golokat teszek fel ide gifben
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

- Challenge invitation from
- Accepting challenge invitation from
- Complete. Please wait for
- Instructions: You are the client, ingame you must enter the online menu and choose client. You will see 'Searching for a host', ignore this and wait for it to disappear. Now press the square button to bring up the ip box, pes4online will have entered the ip for you. You can confirm, and it will connect to the host.
- Launching game with
Kick Off The crowd roars as the game between
Goal
Own Goal
Yellow Card
Half Time
- The game has finished
és a 89. percben kilép .........
Én pl meg se néztem a góljaidat, mert olyan lassan töltõdött be.
Persze aztán mégis 😊
Ha van wei-d, akkor majd veled is játszanék vmikor 😊
CSAK a Fradi