Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyúma szöki!
Szar Bayern, szar Bayern :)
további kérdéseim: embert kiugratni lehet e ha igen hogyan?
a kapust átemelni R1+lövésen kívûl lehet e valahogy
az én technikám a következõ ha közel vagyok közben nyomom a lefelét hogy gyengébben lõje, miközben az erõt középre nyomom, és amint megy a lövés nyomok egy jobbrát hogy csavarja is. de vagy a kapus kezébe hullik vagy egy picit pont fõlé...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Phoenix Update 1.0
Phoenix Update 1.1
Phoenix Update 1.2
Phoenix Update 1.3
Phoenix Update 1.31
Phoenix Update 1.4
Phoenix Update 1.5
Phoenix Update 1.6
Phoenix Update 1.7
ezt találtam. ezen kívûl még mit érdemes leszedni? ez a ruhákit is upgradeli?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
brek-brek kóóóóóóóóóól

meilyik patchet ajánljátok we8ra? olyan kellene ami az egészet upgradeli, mezek stb
ahogy fájreksz mondta ugyanugy kell löni szabadot meccsen mint tréningen,bár van ezer millió lehetõség,ez mindig a távolságtol függ hogy hogyan kell lõni
Avanti Crociati!
és még 1
van esetleg egy olyan patch ami felupgradeol minde ruhát nevet cipõt stb? Mert nekem nincs türelmem rakosgatni 1ennként
ugyanugy kell meccsen is lõni a szabadot mint tréningen
ehhez a cselhez nem feltétlen szükséges gémpad
az ultimate patch arra jó hogy felpecseli a játékot
Avanti Crociati!
Szabadot hogyan lehet lõni? Nekem sehogy sem akar összejönii meccsen. trainengen igen...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de mindjárt utánakérdek