Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell irányítani ezt a játékot?Eddig csak fifákkal játszottam,de ez valami iszonyat király!!
Az fh-n azt írták,hogy szedjem le a pes3 magyar kézikönyvet.Honnan?
Légyszi segítsetek!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
bármit csinálok ott a nagyrésznél ezt a hiba üzit irja. megpróbáltam ugy hogy a bal alsót felhuzom de semmi...
úgy látszik nem fogom peccselni a demot 😊
és ott jobb klikk Open
nekem simán megy
Jajj látom sanyarú többnapi feltöltésem P

egyébként így nagyon tetszik, hogy nem lassul a game, mint az elõzõ résznél
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
"Is it not R2 to take control?
But there is usually a team mate at the corner of the box, I usually (for a short corner) pass to him and dummy the ball or back heel it and a midfielder will run onto it and I have a blast.
Got one tonight the shot hit a player in the box and wrong footed the keeper he stuck out a boot and play it wide I got to it a lashed it into the net.
On headers? This works for me , I pulled straight down on the analog stick ( this means that the stick is aimed away from goal to not it ) and I get a good few headers in and some goals, If I pulled down and move it either down/right or left the ball sometimes goes in at the post or by it?
PS.... maybe that is one they will add in "Short Corner" It can't be hard, they have done it with the freekicks "one over the ball one to his side" Have it as an option as per freekicks."
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
most már kilép a játék ha kezdõdne a meccs
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ha azt mondod (ps2-ben is)ezt így oldották meg,nem értem ugyan,de ez van.
(+lesznek patch-ek is)<#whatever>#whatever>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"messzebbrõl a stopli sem látszik (nem áll ki a cipõbõl), csak ha egész közel zoomolsz"
no azért az tök más tészta és élõben sem annyira kivehetõ távolabról--->a koszolódás viszont kissé"nagyobb textúra"(legalább 3x),és pl.a Fifa-ban meg tudták oldani
de nem akarok kötözködni meg semmi csak tudod,1ilyen gammánál(ennyi várakozás után)lehet,hogy elvárná az ember(pláne ha már BELERAKTÁK!)
a mezeket is cseréld le...mert a nemzeti válogatottaké mind ótvar
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az angelus féle patchban benne van
www.angelusx82.com
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem nem lesz kijavítva...
de ha már itt a bénaságokat keresed segítek😊
messzebbrõl a stopli sem látszik (nem áll ki a cipõbõl), csak ha egész közel zoomolsz
Tök király amikor elér 15:00-hoz az idõ akkor lenullázódik és kezdi elõrõl a számolást 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
-a mezek igen is koszolódnak,viszont az csak normal medium! vagy annál közelebbi kameraállás-nál látszik,normal long ill.wide -nál nem. (azért remélem ez már orvosolva lesz a Full-ban)
-azoknál a játékosoknál akiknek le van "csúztatva a sportszáruk" pl.Camoranesi,de Totti különösen olyan lábuk van,mint Schwarzenegger-nek fénykorában. (talán 1picit eltúlzott,de annyira mondjuk nem zavaró)
Viszont tulajdonképpen ez részletkérdés,mert a Full-ban,minden átírható\átszerkezthetõ,olyanra amilyenre akarod
Igen,lesznek patchek
S kérlek írd le MAGYARUL mit kell csinálni...
MINDENKI NEVÉBEN KÖSZÖNÖM....<#worship>#worship>
áthozod a nagy részre opennal beolvasod ami kell és vissza
szétszedted a képet? P
de labdával el lehet rontani
én e rotario-t akartam kicsit átszínezni