Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
AZt én írtam :-)

Ott fent van a PES+-as letöltés részlegeben
Breki33
Vannak csak berakni nem tudom

Bírómezt beraktam de Homevideo lett P
Sziasztok!
Hogy kell irányítani ezt a játékot?Eddig csak fifákkal játszottam,de ez valami iszonyat király!!
Az fh-n azt írták,hogy szedjem le a pes3 magyar kézikönyvet.Honnan?
Légyszi segítsetek!
9csöves9
csodaszép😊 mezek ugye nincsenek még?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Na elsõ stadion gyepe kész már csak a hálót kell megbuherálni

9csöves9
váhr de balfasz vagyok
bármit csinálok ott a nagyrésznél ezt a hiba üzit irja. megpróbáltam ugy hogy a bal alsót felhuzom de semmi...
úgy látszik nem fogom peccselni a demot 😊

Breki33
Fogd meg a bal alsót huzd fel

és ott jobb klikk Open

nekem simán megy

Jajj látom sanyarú többnapi feltöltésem P
Breki33
Ha nem ismernélek most beszólnék P

Olvass vissza tegnap leírtam
9csöves9
ez van ha a nagy résznél meg akarom nyitni

Garcia
az idõ peccset honnan szedhetem le?

egyébként így nagyon tetszik, hogy nem lassul a game, mint az elõzõ résznél

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
Ezt le tudná valaki pontosan fordítani?

"Is it not R2 to take control?

But there is usually a team mate at the corner of the box, I usually (for a short corner) pass to him and dummy the ball or back heel it and a midfielder will run onto it and I have a blast.

Got one tonight the shot hit a player in the box and wrong footed the keeper he stuck out a boot and play it wide I got to it a lashed it into the net.

On headers? This works for me , I pulled straight down on the analog stick ( this means that the stick is aimed away from goal to not it ) and I get a good few headers in and some goals, If I pulled down and move it either down/right or left the ball sometimes goes in at the post or by it?

PS.... maybe that is one they will add in "Short Corner" It can't be hard, they have done it with the freekicks "one over the ball one to his side" Have it as an option as per freekicks."
Breki33
miazhogy ezzel kell?

a progira gondolsz?

Így kell

9csöves9
nem csináltam mentést.de mindegy ujraraktam. a gyepet is ezzel kell?

shevy
na már találtam egy 30.10.04-est hálistennek 😊

Breki33
shevy
már nem müködik egy link sem jonboyohoz

Breki33
Itt a gyepem

Breki33
labdát nem szabad berakni

de semmi gond tölsd vissza a mentést
Cucu13
Én Nem tudok messzirõl góltlõni

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

9csöves9
úgy látszik nem sikerül használni ezt a graphic studiot...
most már kilép a játék ha kezdõdne a meccs

The Hedgehog
mohus...Nem tudsz olyan progit ami az új tömörítésû WE8/PES4-es *.BIN fájlokat meg tudja nyitni? Mert akkor ki tudnánk cserélni a demóban a mezeket...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Johnny23
még1x nem kötözködni akarok,hiszen azt hiszem ez lesz a legjobb focka program amivel idáig játszottam/(tunk) és szinte ténleg nincs benne hiba!

Ha azt mondod (ps2-ben is)ezt így oldották meg,nem értem ugyan,de ez van.
(+lesznek patch-ek is)<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Oké, de te PS2-n játszol az élessel. Én a demoban nem hallok semmilyen csattanást.

Johnny23
szó sincs róla ,csupán észrevétel....mivel általában sztem mindenki long-on,v. wide-on játszik,mivel úgy a legjátszhatóbb (és nempedig ugy,hogy az egész képernyõn 1játékost látsz bazinagyban),igy azután felmerülhet a kérdés,hogy akkor minek tették bele?!

"messzebbrõl a stopli sem látszik (nem áll ki a cipõbõl), csak ha egész közel zoomolsz"

no azért az tök más tészta és élõben sem annyira kivehetõ távolabról--->a koszolódás viszont kissé"nagyobb textúra"(legalább 3x),és pl.a Fifa-ban meg tudták oldani

de nem akarok kötözködni meg semmi csak tudod,1ilyen gammánál(ennyi várakozás után)lehet,hogy elvárná az ember(pláne ha már BELERAKTÁK!)

mohus
és a hátsó konami tábla??
a mezeket is cseréld le...mert a nemzeti válogatottaké mind ótvar

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"huh ez a sárga aerow jó lenne"

az angelus féle patchban benne van

www.angelusx82.com

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"-a mezek igen is koszolódnak,viszont az csak normal medium! vagy annál közelebbi kameraállás-nál látszik,normal long ill.wide -nál nem. (azért remélem ez már orvosolva lesz a Full-ban)"

sztem nem lesz kijavítva...

de ha már itt a bénaságokat keresed segítek😊

messzebbrõl a stopli sem látszik (nem áll ki a cipõbõl), csak ha egész közel zoomolsz

mohus
nálam még a mellélõtt labdának a reklámtáblán való csattanása is hallatszik

mohus
www.pesinsight.com

file downloads...forum...és ott megtalálod a topicot

ITT

jAsOn VoOrHeEs
Feltettem ezt az idõ patchet!
Tök király amikor elér 15:00-hoz az idõ akkor lenullázódik és kezdi elõrõl a számolást 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Johnny23
nos még 2 apró ésrevétel:

-a mezek igen is koszolódnak,viszont az csak normal medium! vagy annál közelebbi kameraállás-nál látszik,normal long ill.wide -nál nem. (azért remélem ez már orvosolva lesz a Full-ban)

-azoknál a játékosoknál akiknek le van "csúztatva a sportszáruk" pl.Camoranesi,de Totti különösen olyan lábuk van,mint Schwarzenegger-nek fénykorában. (talán 1picit eltúlzott,de annyira mondjuk nem zavaró)

Johnny23
1ébként szép találat,meg kell hagyni<#eljen>

Johnny23
na és hogy kell?
a lövés gombbal? 😉

Johnny23
én különösebben nem láttam hibákat a nevekben!(igaz annyira nem is néztem,de nemhiszem,hogy annyira elírták volna)

Viszont tulajdonképpen ez részletkérdés,mert a Full-ban,minden átírható\átszerkezthetõ,olyanra amilyenre akarod

Igen,lesznek patchek

Breki33
Na egy uccso my goal

doncarlos
HEDGEHO, JOHHNY 23: Akkor mi lesz a rendelésünkkel? Ja egyébként össze tudnánk írni már egy listát azokról akik megveszik a game-et. Már csak hogy megleljük egymást online-ban. Nem lenne rosz mi? <#taps> Jól látom a fotókat???? A neveket még mindíg nem bírták rendesen beírni? <#falbav>VAJON MIÉRT? Miért olyan nehéz jól leírni a neveket? A 2-ben,meg a 3-ban is szarok voltak a nevek és mindet egyenként át kellett gépelni..vagy csak én vagyok béna? Természetesen a csapatok neve is rossz. Ezekre nem volt a 3-nál valami peccs véletlen? Ha igen kellene. Meg gondolom akkor az újhoz is fog kelleni.

Breki33
Errõl is volt már szó

Én a harmadikat használtam és a mecs közben nyomtam illetve elején
Nálatok szól a kapufa ? Nálam nem ad semmilyen hangot.

Az oké de abban a zipben van 3 file is melyiket kell használni ? S mikor kell F8-at nyomni ?

Breki33
1721-ban le van írja

és 1747-ben megtalálod a linkl helyét P
Breki légyszives linkeld be azt a patchet amivel tuti jó az idõ meghosszabítása...
S kérlek írd le MAGYARUL mit kell csinálni...

MINDENKI NEVÉBEN KÖSZÖNÖM....<#worship>

Breki33
Breki33
Breki33
Nah végre rájöttem hogy kell lõni P

báttyó02
Szép !!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
grrrrrrrrrrrrrr

Breki33
Nah kész az új füvem

Most nem azért mert én csináltam, de jobb

Breki33
nem kell kiszedni hanem ráhúzni a textúrát
áthozod a nagy részre opennal beolvasod ami kell és vissza
szétszedted a képet? P

de labdával el lehet rontani

én e rotario-t akartam kicsit átszínezni
9csöves9
na már kezdek rájönni. csak hogy ha bakarom ezt a sárga niket rakni azt irja hogy nincs elég hely. hogy kell kiszedni az elõzõ lasztit?

Breki33
Egyszerûen

Én már a ronda stadion gyepét cserélem