18976
-
#5244 THX Mester :D -
#5243 st_kb......
graphic studio megmutatja -
#5242 Ezt mi helyére kell beimportálni ? ( egy fájl név)
THX -
#5241 -
#5240 -
#5239 -
#5238 -
#5237 -
#5236 -
#5235 az a lila puma ocsmány -
#5234 MY NEW INTRO VIDEO FOR PES4/WE8
klikk -
http://download.35mb.com/toonarmy/ToonBootpack1.rar -
#5232 és ezt nem lehet Orvosolni? -
#5231 tudom -
#5230 Breki Options File nem segit a multin. nem az alapjan mukodik NEKUNK.
a régi emberek vannak benne azzal is -
bajzi #5229 ki kellene téged zárni az FHról is akkor enyém lenne a barca
bajzipetya777 -
Petya777 #5228 De most mi köze van ehhez az anno dolgokhoz? -
#5227 nemtevoltál aki anno minősíthetetlen hangon káromkodott és sértegetett mert abban a pillanatban nem értem rá segíteni neki?
A második mondatomat meg olvasd el újra.
Ha továbbra is személyeskedni akkor please keress másik fórumot.
Ez nem erről szól -
#5226 persze jobb lenne,hamár előbb,mondjuk ma estére kidobnának 1PC-s jonboyo-t PPP (habár ezt már korábban is írtam P) -
#5225 nah akkor még kb.fél év és ütni fog, MÉGJOBBAN!!!
(csak győzzük kivárni) -
Petya777 #5224 "sértegetni és káromkodni akarsz"
Ki káromkodott? Ki sértegetett? Nem veszed észre hogy kihozod minden emberből ezt ezzel a bunkó nagyképű viselkedéseddel? SZÁNALMAS VAGY. -
#5223 idén SHEVA a befutó !! -
#5222 1. Mikor írtam nem volt ott a hozzászód
2. Please ne személyeskedj, ha mindenárom sértegetni és káromkodni akarsz ugyanúgy priviben mint eddig... -
Petya777 #5221 "Idén vöre nem kétséges."
Tessék?
Jaj de nagyképű vagy már megint olvasd el az utolsó hsz-omat. -
#5220 nah a közepe
Idén Sheva jövőre....... -
#5219 Hülyeség
Idén vöre nem kétséges.
Amúgy Option fileről nem hallottál? -
Petya777 #5218 POJÉN. Hiába szedem le a wolfot, persze nem az options fájl alatt megy a multy ááá. Én a Barcával akarok játszani nem a Barca Bvel ... -
#5217 nekem benne van mind a kettő...te valami tavalyi PES4-gyel nyomod:) -
Petya777 #5216 Anyádat szar. -
bajzi #5215 petya ha enyire huzzod a szád cserélhetünk csapatot :D -
bajzi #5214 eto szar játékos
-
Petya777 #5213 Hát most Ronaldinho lesz, de jövőre Eto'o... és képesek voltak nem bele rakni a csapatba. Pedig 2 hónappal a játék kiadása előtt leigazoltuk. Sőt, Edmilsont később igazoltuk le és mégis bennevan.. ááá. -
#5212 Miért ki volt és lesz az aranylabdás? -
#5211 "No,nézzük csak ezt a képet IS(thx to mohus).....vazze mondja már meg vki nekem,hogy hogy a szarba van az ,hogy PS2-n nemcsak hogy a mezek,de minden más(pl.labda,gyep...stb)"picit" kidolgozottabb,szebb,vhogy mintha több texturábol lenne összerakva,mint van az a PC-n!!!!"
Pár sorral lejjeb írtuk, hogy a PES1 (2001) óta komoly patchelős tábor alakult ki, akik 95%-ban PS2-n tolják. Ezek a faszik a PS2-vel foglalkoznak PC-vel nem nagyon. A PC lelkes tábor (pl wolf) sztem fél év múlva már olyan segédleteket fog majd kreálni magának, hogy a PS2 szintre (vagy a fölé) jut. A PS2 textúrázási tulajdonságai a béka segge alatt vannak (4MB vram nem sokra elég) viszont iszonyat mennyiségű poligont tud megmozgatni.
Én a fotókat egy 72cm-es FLAT TV-ről készítem. A TV felbontása és fókuszálási tulajdonságai miatt, sokkal szebben tud kinézni egy 640*480-as kép vagy textúra. Én pl RGB kábelt használok tűéles a kép...de mégsem kelt PC-s papírmásé, műanyag hatást. Szerintem a látvány, grafika, animáció absz nem egyelő a felbontással, annál sokkal többről van szó.
Én mindkét platformot szeretem (játszásra)...de, mint azt sokszor írtam és a mottómban is látható nem használok konzolt pl FPS-re:) és Pc-t sem fockára:) -
Bozz #5210 Nekem ez a progi félelmetes dolgokat művel. Ez így nagyon gyenge.
Szvsz még mindig nincs normális foci pc-re. -
Petya777 #5209 Pöcsöm a Konamia, hogy minden csapat megvan csinálva csak Európa jelenlegi legjobbja nincs... ráadásul a jövő év aranylabádását hagyják ki a játékból... Nevetséges. Teljesen elveszik a "Barça - feeling" a játékból így... SHIT! -
#5208 Afs explorer,0_text.afs--->import,ennyi -
#5207 hogyan kell betenni pl ez a kék nike lasztit?
-
#5206 mert a Pes4.hu-n alig vannak -
#5205 nekem idáig a "sárga " roteiro jön be a legjobban (thx to Breki)