18976
-
#5284 Juce Kit Server and all the kits made by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,Javeplus
JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab & Biker_Jim_UK do not work with Wolf's option file 1.9.
And the difference between 1.75 and 1.9 is just the kits. (1.9 should only be used by those people who cannot download Juce Kit Server and all those kits available)
From now on, I think Wolf will update his option file from 1.75. -
#5283 -
#5282 -
#5281 WECN Revival Patch v0.99
--------------------------------------------------------------------------------
Well guys, I found a very complete patch to download. It´s from a chinese site, but It´s for the english version of PES4. I don´t know all the contents, but includes the correct names for all the players, the official kits for all the teams (national and club), flags, and other things. It´s a RAR archive of 529MB, the only thing you must do, is to copy all the content of the rar to your PES4 folder, and run the setup.exe archive in the kitserver folder, then run the game. The kits are very good, correct names, and other surprises. I recommend it. Here´s the torrent (if it doesn´t work at first time keep trying, I downloaded the patch from there):
http://bt.tjgame.enorth.com.cn/download.php?hash=150964948c731448502da3bf27da906a b0c560e3
I don´t know why, but when I posted this link, there´s a space between the last "a" and the "b", skip that space, don´t leave it.
Enjoy!!! -
#5280 Azse P
De úgy tudom a Kit Server javulni fog.
Amúgy a lag-ot én már kezdem a külföldieknél megszokni, de a magyarokkal van amikor túl gyors illetve nagyon akad.
Érdemes előtte a ping-et megnézni. -
#5279 sokkal jobb tv-n mert ott lekerekített pixelek vannak és sokkal szebb:) én is ott tolom már tavaly óta:) -
#5278 nem, a wolf nem javítja a mezeket... (majd a következő) -
Quaresma #5277
Nemsokára..... -
Gabe18 #5276 -
Gabe18 #5275
-
Gabe18 #5274 Had legyen két kérdésem a hozzáértőkhöz.
1: a netes játék tényleg ennyire tré a client játékosnak,mint ahogy én látom?Mert eddig ha én voltam a client,szinte mindig 1-2-3 másodperces késések vannak a mozgásban,ami ugye gyakorlatilag játszhatatlan.Ha én hostoltam akkor nekem ugye jó volt,de volt aki tőlem meccs közben kilépett hogy neki már nem jó,egyedül Brekivel játszottam egyik este 2 meccset aki azt irta hogy jó,de mostmár elbizonytalanodtam hogy az a "jó" mi volt...
1024-es adsl-em van,az csak elég kéne legyen,vagy nem?
2: Ezt már kérdeztem régebben,de nem láttam hogy válaszolt volna valaki,most illusztrálom is.
Felraktam a Wolf patch-et,a nevek jók lesznek,zene,kameranézet megváltozik,már 6 nehézségifokozat van,de a klubmezeknek igy kell abban kinézni?Nincs rajtuk cimer sehol,csak azoknak akiknek eredetileg is volt,a válogatottaknak sinecs rendes,csak a zászló van a mezen rajta,továbbra is.
Ezt akkor nem javitja a Wolf,vagy nálam nem jó valami?
Mert most ilyen:
[IMG]img src=http://iaro.srv.hu/kep/lmooml.JPG[/IMG]
[IMG]img src=http://iaro.srv.hu/kep/kinnkmnk.JPG[/IMG] -
#5273 Valencia Stadion Turf Update BETA
klikk -
Gabe18 #5272 Analógos megoldással persze hogy könnyebb,sokkal finomabban lehet a dolgokat irányitani.Arról nem is beszélve hogy itt nincs a,főleg régebbi fifákban észrevehető "ha már ugy nagyjából a kapura irányitod,akkor már ugyis eltalálod azt" segitség,igy sokkal könnyebb elrontani.
Illetve én ugy vettem észre még a régebbi Pes részekben,hogy a játékos "ügyesebb" lábának megadása sem viccből van,igy ha olyan ütemre jön ki a lövés hogy a gyengébb lábával lövi meg,sokkal nagyobb az esélye hogy rossz lövés lesz. -
#5271 hát a trainingben van ilyen gyakorlás sztem -
#5270 mondjuk gamepaddal,optimálisabb az biztos -
#5269 Hát én úgy vettem észre akárhogy nyomom a csúszkát, nagyon sok nem oda megy ahova szeretném, hiába lövöm laposan akkor is ritkán megy kapura, mintha a gép most eldöntené, akármit nyomsz a köv. 9 lövésed mellémegy, a 10. kapura és kész. Van egy ilyen érzésem, bár lehet akkor még nem jáccottam eleget hogy kitapasztaljam...vagy nemtom. -
Rossi1 #5268 Hát ez nagyon király, hogy ez is a kitservert használja majd!!! Hát senki nem képes dat file-be írni a mezeket, mint a We7-ben!!!!:)) váááá
Így soha az életben nem lesznek eredeti mezeim a játékban!! -
#5267 hátha a traininget végigcsináltad tudnod kell
ne nagyon nyomd a csúszkát lehet ezzel lőni
sd belinkelt gólok -
#5266 Most szereztem be a gamét jáccottam pár meccset nagyon fasza, minden eddigi fifát ver, traininget végigcsináltam (ott teccett meg igazán, milyen lehetőségek vannak benne).
Csak azt nem értem miért megy a lövéseim kb 90%a fölé, mellé, fölé-mellé, stadionból ki (a'la Lipcsei), mindenhova csak kapura nem? Főleg a 16oson kívülről...billentyűzettel nyomom, gémpadon az analóg karokkal lehet ezt befolyásolni vagymi? Vagy random az egész? Mert azért ez 1 kicsit durva, megye3-ban Jóska bácsi nem lő ennyit mellé... -
#5265 hát igen-igen,de nemcsak a tv-ről van szó itt azt hiszem,dehát tudjuk(sajnos).
....És tudod az a legszomoritobb,hogy PC-re még sokkal szebbet is lehetne csinálni,mint PS2-re,márcsak a "vas" miatt is..... -
#5264 Egyébként PS2-n a közönség sokkal jobban néz ki! :) pedig tök ugyanaz mint PC-n :D -
#5263 ma kaptam havertól kölcsön! tegnap 2 DVD-t baxott el patchelésre :D de sikerült neki! most kölcsön is kértem! helyette megkapta a San Andreast :P -
#5262 kösd rá TV-re a PC-t és máris máshogy hat... komolyan! PS2-n valahogy 'plasztikusabb' a játék! most pl azon nyomom :P felpatchelten! Jonboyo vagy mi van a cuccon :P -
#5261 PP -
#5260 1ébként éppen ezt beszéltük Hedge,hogy vhogy nem tudnak olyan igazán nagy áttörést mutatni (még) a paccselők......nézd meg a PS2-ős képeket,hát leesik az állam ,olyan szépek (és nemcsak a mezek!)
..hát ez lenne az én "nagy-nagy bánatom" -
#5259 nem
csak kitilto mert nem tetszettek a Fifas mezek és átszineztem a csukákat P
Ja és beszóltam annak a képberakogató köcsögnek -
#5258 egyik kezével ad másikkal........PPP
Hát sztem nem olyan egyszerű jó füvet csinálni elég csak az új Valencia stadiont megnézni a mostani fűvel.
Stadion Update-t tudnék csinálni mintahogy a We7-ben csináltam is, csak nincs kedvem úgymönd pöcsölni vele. :-) -
#5257 PP
Breki , Pisti a xneved??? P -
#5256 stadionoknál Frenkie néven Brekusz kollégát üdvözölhetjük! :D gratulálok... bár annak örülnék végre ha nagyobb fába is belevágnád a fejszéd és nem csak füvet nyírnál :P -
#5255 hát le van írva
benne vagyok a tévében :-) -
#5254 és mi ebben az újjjj???? -
#5253 Coming Friday, Dec. 10th
PATCH 2.0 CONTENTS:
- Kit Server 4.1.1 (by Juce)
- ALL Official Uniforms included (by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,Javeplus
JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab & Biker_Jim_UK)
- High Quality Badges & Flags (by Higgs)
- League & Cup logos (by Higgs)
- 2D Uniforms (by Higgs)
- Menu Logos (by Unknown)
- New Title Screen (by pep_sa)
- High Quality Ad-Boards (by FCH)
- Supporters Flags Updated (by Various)
- Referee Uniforms (by kEL)
- New Shoes (by Chiztopher)
- New 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch (by Solidus J2K)
- U2: Beautiful Day Main Menu Music (by Unknown)
- Form Guide (by Unknown)
- New Uniform Number Pack - 1=Puma, 2=Adidas, 3=Nike, 4=Umbro (by Spark)
- Stadium: St. James' Park (by crazyaxel21)
- Stadium: Parc des Princes (by crazyaxel21)
- Stadium: Nou Camp (by Sin3-16)
- Stadium: San Siro Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Dortmund Westfallen Stadion 1.0 (by crazyaxel21)
- Stadium: Djurgarden Rasunda Stadion (by crazyaxel21)
- Stadium: Highbury Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Stamford Bridge Updated (by (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Anfield New (by Haukur Gudnason)
- Stadium: Old Trafford Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Delle Alpi Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Stadio Olimpico (by Sin3-16/Frenkie)
Use with the 1.75 option file -
Contents:
- 100% Correct player, team, stadium & league names.
- Corrected player call names (where available) for ALL club & national team.
- Up to date transfers.
- Updated squads, starting line-ups & formations for many club & national teams.
- Squad numbers updated for English Premier League.
- Everything unlocked in the PES shop.
-
#5252 nem én csináltam:) -
#5251 Ez a számozás elég ronda P -
#5250 Dortmund Stadium Turf Update
download -
#5249 "Hát most Ronaldinho lesz, de jövőre Eto'o... és képesek voltak nem bele rakni a csapatba. Pedig 2 hónappal a játék kiadása előtt leigazoltuk. Sőt, Edmilsont később igazoltuk le és mégis bennevan.. ááá."
Ennyit a barca feelingről
-
#5248 erre akjartam .D -
#5247 igy valahogy mutatosabb -
#5246 hogyne menne a multi....
én a haverokkal akár nyolcan is nyomjuk egyszerre a kanapéról...persze ahhoz két multitap kell...meg némi DualShock 2:)
jaaa a netes multi?:)
tökmindegy a név...hisz riceg, mint a disznó:) majd az internet2....megoldja -
#5245 ja aza mekk