Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Másik labdát csak megfelelõ formával lehet.
De ha adsz képet megpróbálom
fent van még a we7 majd délután megnézem a számát
ha sikerül berakni az aerowot akkor azt légyszi binbe rakd ide kössz
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
tetszik hát már csak a Delle Alpi kéne
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
már csak adboard kéne de ha majd le lehet szedni az FCH peccset akkor lesz azis
amire te rakod, de funkció szerint a négyzet azt csinálja amit írt pl.
KB félig nyomom a D-t és visszafele húzom ugymond (balra nyíl)
de van amikor meg laposan lövi meg
Egyébként ma raktam fel FH-ra a magyar nyelvû irányítást.
Nekem is gyakran fejeli lövés helyett. a labda helyzetétõl függ, hagyni kell lehullani... De nektek hogy megy afejelés, annak is van most valamitrükje a tavalyihoz képest ha jól látom...
van vhol binbe lévõ tábla?
Lenne egy-két gondom amirõl ti is írtatok, meg egy-két észrevétel. Lehet, hogy csak én nem tudok valamit ezekkel kapcsolatba, de lehet, hogy nálatok is ugyanígy van szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Kapus:
Nálam is ugyanez a gond mint nálatok. Iszonyatosan bamba!!! Amíg mellé megy addig nem gáz(bár nem életszerû minden esetben), de tegnap így kaptam egy potyát és ezért vesztettem. Simán megfoghatta volna buffon, ehelyett csak nézte, ahogy becsorog.
Hangok:
Szerintem nem rosszak, sõt van egy-két igazán kalssz dolog benne, pl.: Közönség 45' lejárta után miközben húzza az ellen az idõt. Persz lehetn majd rajta tuningolni, remélem lehet is majd....😊)))
Lövés:
Ez egy furcsa dolog nekem. Kicsit gyatrára sikerülnek még, de nem is ez a gond(bár ha van valami furfang ezügyben akkor légyszi írjátok meg), hanem mikor lendíti a lábát, nekem eléggé begyorsul a cucc, egészen addig míg lepattan, vagy melé megy és ezért nehéz irányítani a lövést.
Futás, helyezkedés:
Ez a másik gondom. Úgy vettem észre, hogy a gép gyorsabb és jobban helyezkedik. Ez nem gáz de már 3*-on is feltünõen jobb...Ez nem biztos, hogy jó. És a gyorsulása is jobb, meg (amit nem értek) a sprint. Az én játékosaimnak 1-2"-ig tart a sprint, míg a gépnek sokkal tovább és labdával is gyorsabb az enyémeknél..😞(( Û
Szerelés:
Ez is változott és nem is nagyon megy még... DE. A test-tst elleni harcoot írja le nekem valaki légyszi, mert rendre alul meradok a lökdösõdésekben... Pedig ez az alapja, ahogy láttam.
De ez a legjobb focijáték amit valaha láttam, szóval ezek csak kukacoskodások. Várom a véleményeiteket. Csaó Rossi1
S azt ,hogy lehet írányítani hovafejeljen a játékos vagy hova löjön...
2, Az angol szöveg azért maradt benne, mert nem tudtam semmi értelmeset kihozni belöle. Ha van javaslatod, szívesen veszem.
3, Nehéz értelmezni a különbséget, mert az elsönél az van, hogy "Direction of movement", míg a másiknál pedig "Alongside direction of movement", Igazából nem tudtam jobbat kihozni belõle.
Remélem igaz <#szomoru1>#szomoru1>
-nov.26 --->Europa,és UK (PAL)
-dec.03 --->Europán kívüli(PAL rendszerû) országokban
<#wow3>#wow3>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-