18976
  • Gabe18
    Hát ezen mennie kéne,talán catalyst-ból szedj le ujabbat,bár attól nem tudom ennyire megzuhanhat-e...
  • Gbr
    Szevasztok!
    Most jöttem haza külföldről,megnéztem,hogy melyik focisjáték népszerübb itt az SG-n,Pes4,leszedtem torrentről felraktam gond nélkül.
    De a betőltésnél megy egy 4-5 másodpercig utána kékhalál?
    Crack ami a cdn van jó?
    AMD1800+512MB+RAEDON9600XT+CATALYST4.8+uj directx(nemtom hányas).
    HELP!!!
  • Breki33
    IRTAM, HOGY KÉSZÜL

és hogy mezek nem lesznek benne csak kit serveres
  • csabóca27
    hello
    mikor indul az ONLINE BAJNOKSÁG??????
  • báttyó02
    nekem is :)
  • Rossi1
    Nekem most állították át a chellomat. Majdnem kétszer olyan gyors!!! A 1,5 Mb-os stadiont leszedte 9 MP alatt!!!!!! Boccs az offért!
  • Rossi1
    Srácok!

Tudtok valamit arról, hogy készül-e valami Wolf vagy wendetta patch??? Tzudjátok DAt file-ban minden még a mezek is....
  • Breki33
    Nekem ilyen eddig nem volt, csak irtó dühitő, hogy biztos tök bénának gondolt P

Amúgy érdekes módon külföldiekkel sebességben jobbakat lehet.

Ithoniakkal soxor túl gyors
  • 9csöves9
    semmire talán olvasd el az előzményeket és megtudod mire irta Breki

Mi a baja az FTP-nek mert állandóan megszakad a kapcsolat...
  • Gabe18
    Esetleg megfűszerezi még egy kis szaggatással.
  • Gabe18
    Kb mindig ha én vagyok a Client...
  • gabi89
    Ez mire jó
  • tepi5
    valaki rájött már arra hogy a pesonline mért irja ki hogy hibát észlelt és leáll
  • diegoam
    nagyon köszi.
  • Breki33
    hát úgy a 2/3-át

Amihez az új Wolfiban oda van írva a frenkie

meg itt érdemes megnézni:
    klikk

De másnak a stadionjaihoz és készítettem már
    klikk
  • diegoam
    ok, közben rájöttem... na ezt akkor megbeszéltem :)
  • diegoam
    aha, látom már hogy Te új füvet készítesz, ez jó mert elég trén néz ki némelyik. viszont így már érdekelne melyik stadionokat javítottad már ki, mert igazán ebből a szempontból érdekelne a stadion berakosgatás?
  • diegoam
    köszi, de nem igazán tudom melyik a tiéd, volt ott vagy 8-10 stadion azokat szedtem le. és a két program közül melyik a jobb erre a célra?
  • Breki33
    HA az én stadionjaim akkor azok ASF EXplorerrel illetve GHraphic Studioval simán beimportálhatóak
  • diegoam
    hali mindenkinek, az fh-ról letöltött stadionok berakásához kell-e valamilyen külön progi? még nem csomagoltam ki, nem tudom mit tartalmaz a zip ill. rar fájl. bocs ha már volt róla szó, de nem nagyon van időm visszaolvasni.
  • Breki33
    le van írva az fh-n

röviden vagy letöltödd a pesonline-t és azzal vagy keresel ellenfelet pl a mircen és egyikőtök hostol a másik meg az ő megadott ip címe alapján csatlakozik.
  • szanics
    Na, hát azért megkérdezem még egyszer, ezúttal értelmes mondatban:
    Valaki elmagyarázná nekem 3-4 mondatban, hogy miképpen kéne on-line játszani? Még életemben nem csináltam ilyet.
    A játék majdnem orig.
  • Breki33
    Az csak a kártya P
  • Breki33
    Ilyen meccset

Simának tünt a játék nem laggolt csak amit nyomtam gomb kb egy másodperces késéssel hajtódott végre, cselezni nem lehetett mert mikor megnyomom nem akkor hajtotta végre hanem aztis később.

Ilyen volt már valakinek?
  • mohus
    nekem ez a filtering nem tetszik...elöl részletes a fű....hátrább meg , mint a FIFA-fű műanyag-billiárdasztal....
  • bestGP
    am jut eszembe oan "mostkeltemfel" haja van montellanak alapba.. mindenki allitsa át rovidre !!
  • bestGP
    nem fülig? :D
  • bajzi
    majdnem orig:DDDDDDD
  • szanics
    Lehet egy nagyon láma kérdésem?
    Valaki elmagyarázná nekem mondatban, hogy miképpen kéne on-line játszani? Még életemben nem csináltam ilyet.
    A játék majdnem orig.
  • Breki33
    mert az exe-ben van
  • Goodwill
    felraktam vmelyik adatbázist, az új nevek single játékban faszán benne vannak, multiban visszaáll defaultra...ez miért?
  • bestGP
    taktika megy már?
    [lol]
  • Cucu13
    Bassza meg nem tom felrakni áááááááá a ssdgdfsh
  • Rossi1
    Na leszedtem, nekem az új kitserverrel se megy...:(( Breki ugye meg fogják csinálni a MEZEKET DAT FILE-BAN IS....????
  • Rossi1
    Az 5277-ben az milyen kit progi????
  • pluhi
    Nem.
  • Breki33
    És akkor nemis indulsz mással?

• Breki33
    1. ott a link a szövegben, sőt külön leírtam a telepítést
    működnek vele, hisz raktunk be képeket P

2 Save as , de sztem nincs hozzá mdl.

3. A fű ba attól még lehet szedni, csak nekem még nem tetszik.
  • Rossi1
    Csaó!

ez az új kitserver akkor fent van a Fh-n??? És nem tudja valaki müködnek vele a mezek? Azt hiszem talán Gabe-nek volt hasonló problémája, mint nekem... Az a piros aerrow és, amit beraktál Breki honnan lehet letölteni??? A Valnecia stadiont honnan lehet leszedni, mert tegnap mintha még csak BETA lett volna....Vagy ez az?(5282)

• pluhi
    De igen, csak miután nem kaptam meg az Arsenalt, visszavontam.