Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
na jó!!! könyörögni nem fogok😊)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Stadium Olimpico Updated Turf

klikk
Breki33
http://files.filefront.com/The_Wolf_Furry_Evolution_Option_File_30___PES4_PC/;3761286;;/fileinfo.html
Jó lenne ha le tudnám tölteni de sajnos nagyon lassú a netem ugyhogy ha belinkelné valaki a rostert megköszöném!

Breki33
nézd meg a Wolfi 3-as optionfile-t
Tudtok egy olyan rostert ami jó mert Mellor nincs a Liverpool-ban és Fabregas se az Arsenal-nál?

Breki33
hú nagyon jó ez az új pesonline

és már kise kell lépni
Breki33
írtam a készítõnek, hogy javítsa
mohus
tudom h benne van....
de minek töltsek le 500 megát amikor nekem kb 1,5 mega kell belõle😊

a szokásos helyedre "usendit" vagy mi felrakhatnád...elég csak a df-eket (day-fine) felrakni az kb 1,2 mega😊 3 stadionnál..az esõs meg estifüveket stb dolgokat, reklámtáblákat úgysem csinálja meg rendesen senki😊

vagy küld el nekem mailban [email protected]

thx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nagyon jo,délután már jó volt,most megint kezdi ezt a trojanos hülyeséget...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
benne van a wolfban

én kilinkeltem ide de sztem azok már nem élnek

a soccergamingonm kell reklamálni
gabi89
Nekem is jól jõnne

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

mohus
na ez elég szép már😊

Breki
tudnál stadion linket mondani?vagy te felraknád valahova? a socceracessen nem volt jó egy pár link

Anfield
Old Trafford
De Kuip

pluhi
A quakenet server detektálta trójainak a pesonline-t, valami mask problémák miatt. Irja az oldalán a fazon. Programozói hiba, javitotta.
mohus
Ad-aware-t ráengedted?

Van már Filefrontos link a Wolf 3.0-hoz ?

Most meg már megy a Pesonline is meg a mirc is...
Pedig Trojan Guard sem talált semmit.Szóval nálam semmi nem változott.
Hát ezért küszködtem...
Na mindegy,lényeg hogy jó.

bestGP
sztem meg az enyim 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

Ebbõl nyelvi nehézségek okán nem sokat értek...<#idiota>

Breki33
pesonline trojan ?????
Welcome, Breki.
You last visited: 13-12-2004 at 07:50 AM
Private Messages: 0 Unread, Total 0.

View First Unread Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes

#1 Today, 10:13 AM
dodgerob
Trialist Join Date: Nov 2004
Supports: man u

pesonline trojan ?????

--------------------------------------------------------------------------------

does anyone have the same problem as me?
when i try to connect its just disconnects sayin clean your pc trojan detected but when i ran avg found 3 trojans and deleted them but now when i try connect it still does the same

dodgerob
View Public Profile
Send a private message to dodgerob
Find all posts by dodgerob
Add dodgerob to Your Buddy List

#2 Today, 10:37 AM
thisisourtime
Amateur Join Date: Dec 2003
Supports: man utd

It is a problem with quake net.

If you are on a DSL connection you need to reboot your pc to get a new IP and then it should log you in fine.

Was having the same problem yesterday but its all good now.

Class is permanent

thisisourtime
View Public Profile
Send a private message to thisisourtime
Find all posts by thisisourtime
Add thisisourtime to Your Buddy List

#3 Today, 10:49 AM
skn3ac
Amateur Join Date: Nov 2004
Supports: england

The only reason quakenet identified pes4online as a trojan, is because before, every person connecting used to have the same "real name" which was www.acoders.com. The network automatically flagged these as clones.

It is all sorted now.
Make sure to get version 1.8, and wait an hour or 2 before connecting. The gline should automatically be removed.

If that doesn't work, email quakenet and ask them to reomve the Gline
[email protected]

Van már Filefront link a Wolf 3.0-hoz ?

Nálam az AVG mûködik, ami elég jó, de van amit csak a Trojan Guard mutat ki.

Megpróbálom,de már az AVG 7,az AD Aware SE,a Trojan Hunter,és valami a-Squared nevû irtó-tisztitó-pusztitó program sem talál semmit.A gép is normálissan mûködik,semmi belassulás vagy ilyenek.
Mindegy,megnézem azt is amit irtál.

Ha trójai van a gépeden tudom ajánlani a Trojan Guard-ot. Nekem eddig bevált.

Szerintem darths adatbázisa a legjobb...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

ja, bocs azt hittem az újságra gondolsz 😊 nem, itthon vettem meg, MediaMarkt, Westend

Nekem már se a mirc nem megy,se a Pes-Online (ami ugy nézem nagyban használja azt),mert örökké valami Trojan Clone-ra hivatkozva nem enged fel.

Breki33
"ez lesz a következõ focis játék amit megveszek"
nem veszem, csak olvasgatom az interneten, www.gamestar.de

Breki33
PES4 Online Latest version: v 1.8
Breki33
Csak akkor ha amúgy pl nem tudok berakni a stadion updateim P
Breki33
németben veszed?
Breki33
nincs meg

külön megvannak a dolgok
gabi89
Melyik a legjobb adatbázis (roster)???

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Szerintem nem érdemes.......Nem tartalmaz annyi mindent!

Johnny23
Breki,szted érdemes leszedni ezt a 472 Mb- ot,van ebbe vmi NEW???<#fejvakaras><#fejvakaras>

(mert mondjuk nálam "szinte minden" frissitve van,thx to YOU, FH, ftp)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nekem ez volt az elsõ😄

én utoljára a FIFA 2003-at vettem meg, mert a két következõ rész nem nagyon tetszett, most viszont úgy gondolom érdemes volt megvárni a PES4 megjelenését, már a demo kipróbálása után úgy döntöttem ez lesz a következõ focis játék amit megveszek, mert sokkal jobban tetszett, csak kár, hogy kevés idõm van vele játszani...

bestGP
ja és Breki!
gondolom megvan ez a 3.0 as wolf. Milyen cipõk vannak benne???

bestGP
ebbe van a save is ugye?

ez várható volt...😊

köszönöm, akkor megpróbálom az AFS-sel, mert a GS-sel nem nagyon boldogultam.
Egyébként a német Gamestar tesztjén a játék 90%-ot kapott, (összehasonlításképpen a FIFA 2005 84%-ot).

AFS Explorer Használata

Elsõ lépés az afs fájl megnyitása. Ez a következõ módon tehetõ meg: File->"Import AFs file" menüpont, majd a játék dat könyvtárában a kívánt afs fájl kiválasztása. Ez után kijelölöd azt a fájlt, amibe importálni akarsz, majd jobb klikk az egérrel és import file opció. Ezzel kész is.

Stadionok Telepítése:

A letöltött stadiont kicsomagolod, majd a négy fájlt AFS explorterrel simán importálod! Azaz megnyitod AFS Explorerrel a 0_text.afs-t majd megkeresed benne azt a fájlt, amit be akarsz importálni, majd jobb klikk és import fájl....ahogy fent írtam a használatról..

Breki33
ha letöltötted elvileg nem is kell használnod a GS-t hanem ASf EXplorerrel beimportálhatod.

DE nem megkerülni akarom a kérdést, ha továbbra is érdekel értesíts P
áááh, köszi szépen, nem gondoltam volna, hogy a save mappába kell másolni...

Köszi szépen.
Kezdtem megijedni, hogy majd egyesével kell mindent beimportálgatni valami asf explorerrel a gameba.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Hello! Nem lesz fent fifahungary-n, mivel több mint 400 MB, de filefronton hamarosan! Onnan könnyen letölthetõ!

Telepítése: Kicsomagolás után bemásolod az afs fájlokat a dat könyvtárba, az option fájlt pedig a save/folder1 könyvtárba! Nem nehéz...Azért ilyen nagy a patch, mert nem kell importálgatni...

Az az ITT a végén nem oda akart menni😊

1. Új roster (adatbázis) telepítése

--------------------------------------------------------------------------------

Bevezetõ:

Rostereknek hívjuk a focis játékok olyan kiegészítõit, melyek a játékos/csapat adatbázist frissítik. A PES4-nél a rostert Option fájlnak szokták nevezni és az adatbázison kívül a játék beállításai is ebben tárolódnak. Általában minden nagyobb patch tartalmaz saját rostert, így azok telepítésével a régi elveszik. A Pro Evolution Soccer 4-ben a játék feltelepítése után sok csapatnak és játékosnak más a neve, mint igaziból. Ezt a problémát egy új roster letöltésével orvosolhatod. >>ITT<< találsz jó párat.

Telepítés:

Ha letöltötted az új adatbázist, akkor valószínûleg ki kell tömöríteni. Remélem ez még menni fog. Az adatbázis minden esetben ezen a néven szerepel: KONAMI-WIN32PES4OPT Ezt a fájlt kell bemásolni a PES4 könyvtárán belül a save/folder1 könyvtárba, felülírva a régit! A régi fájlról érdemes biztonsági másolatot készíteni, fõleg ha tartalmaz valami általunk szerkesztett dolgot.

Szerkesztés:

Ahhoz, hogy szerkeszteni tudd a játék adatbázisát, azon belül is az option fájlt, egy külön programot kell használni! Ennek a neve: EditPES4OptionFile Használata nem nehéz, megnyitod a pes4/save/folder1 könyvtárból az option fájlt és már mehet is a szerkesztés. Errõl van egy külön leírás az FH Iskolában.

Ez részlet a készûlõ leírásomból..........>>ITT<<

Breki, csak két kérdés (láma vagyok, majd ezt vedd figyelembe):

- kell ehhez a patchhez valami segédprogi, vagy automatikusan feltelepíthetõ?
- fifahungary-n fenn lesz-e? (torrent, meg ilyenek hiányában)

Kössz!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC