18976
-
#8451 Amikor beteszem az arcokat az AFS Explorerrel utána kell még valamit csinálni ?
Betettem ezeket az arcokat tartalmazó csomagot, de Gudjohnsen nem is így néz ki meg a többi sem
-
gallik #8450 Még nincs igazán! Meg kell szoknom.Teljesen más, mint billentyűvel.Ezért kérdeztem Brekit, hogy nála, hogy van beállítva a gamepad ehhez a játékhoz.Sokat kell gyakorolni, amihez idő kell, amiből nekem sajna kevés van. De majd ráérzek én is! -
rumos #8449 mik a tapasztalataid a paddel? -
gallik #8448 Szia!
Igen ezt vettem!
és itt:link
Azt nem tudom, hogy a legjobb áron, de mivel nem Pesten lakom, még postadíjjal együtt is olcsóbban kijött, mintha itt Egerben rendeltem volna meg egy boltban. -
#8447 Sajna most nem tudok, barátnömnél vagyok, és itt nincs gép. Mobilrol forumozok, ezért hosszu ékezeteket ne is nagyon várjatok. :-) -
#8446 ez mennyibe kerül? -
rumos #8445 hello!
hol vetted és mennyiért?
erről van szó? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=11,CONTENTID=8674 -
gallik #8444 Szia Breki!
Ha már a gamepadnál tartunk...
Megvettem a Runmlepad 2 -t. Mivel most kezdek csak ismerkedni a gamepaddal, érdeklődnék, hogy Neked az irányítás, hogy van konfigurálva.
Köszi! -
rumos #8443 holnap lehet hogy megveszem azt a rumblepad dolgot
most gravis gamepad pro-m van csak hát azon nincsenek analóg karok
úgy 10 meccs után most kezdek ráérezni a játékra és *** nehézségen egy velem egy szintű csapattal leikszelek (pl. roma-juve) -
#8442 gyere játszani -
#8441 Szerintem is van olyan jo a Rumlepad 2, de ha nagyon érdekel, akkor 2990 Ft az átalakito, de mostanában nem láttam a MM-ban, a gyári PS2-es irányito meg kb.: 10000 Ft -
#8440 többet kell neki ajánlani -
csabóca27 #8439 Az miért van h ha vkit leakarok igazolni Master lígben,akkor mindig azt írja h Breakdown(gondolom azt jelenti h elutasítva),és még egy ,h amikor vége egy szezonnak akkor megkell hosszabítani a játékosaim szerzQdését? -
#8438 sztem felesleges átalakító
van olyan jó egy Rublepad2-ha nem jobb -
rumos #8437 mennyibe kerül ez az átalakító és egy jófajta ps2-es gamepad? -
#8436 Hát őz én még láttam előben -
#8435 Már megvan mi volt a baj, mostmár minden jó. :DDD -
Csesza #8434 szerintem nincs!!! engem is idegesít nálam is a pool vette meg Zico-t!!!! -
#8433 nem egészen értem amit írtál
de ottis ugyanaz volt
Emléxem GP még értetlenkedett is a save as-on -
#8432 sztem igen
legalábbis a szabad leírás -
#8431 Vagyis amiket most raktál sikerült. De amit én raktam be képet azt nem. Vissza kerestem, amikor te raktad be és ott is csak kép mentését lehet nem lehet cél mentése. -
#8430 Thx ! Sikerült is. :DDD
-
#8429 nekem az talán jobbnak tünt,bár nem nagyon nézegettem ezeket,szeretek magamtól rájönni a dolgokra -
#8428 a pes3 kézikönyv az jobb? -
#8427 csak a fele hülyeség -
#8426 dehát ezek le voltak irva asszem tegnap!
ezt már másodszor vagy harmadszor kérded. vagy tudod mit? segitek:
ittvan mégegyszer a pes4 magyar kézikönyve,itt leirnak mindent részletesen:
-
#8425 Erről is volt már szó nemrég -
#8424 Emelés?
talán ívelés
L1-el
de ezek ma lettek pont leírva -
#8423 már updateltem énis
inkább a mez kéne -
#8422 És hogy érdemes lőni? Úgy, mint a Fifában? Mert én igazán fickákat még akkor sem tudtam lőni, amikor max erővel nyomtam -
#8421 Logitech Dual Action Gamepad-om van, és az alapbeállítások vannak beállítva, kivéve az emelés és a lövés, amit kicseréltem, mert a Fifában is fordítva van. Tud valaki kombinációkat mondani, mert én még azt sem tudom, hogy hogyan kell védekezéskor játékost váltani? Ilyenekre gondolok, hogy kapus átemelése, cselek, stb. köszi -
Gabe18 #8420 #8411-re...
-
TuaPapa #8419 Nem tom, de ha kell feltölthetem vhova... Már kiadott közben updatet is Sparky :D -
csabóca27 #8418 ezt kinek írtad GABE? -
Gabe18 #8417 Játékok-5.szekcio,alulról a 3. -
csabóca27 #8416 az arcokat h kell berakni az után h AFS-ben már bent vannak? -
#8415 tudna valaki belinkelni egy TAMOIL-os BL mezt a JUvehoz? -
#8414 jobb egérgomb a képen -
csabóca27 #8413 #8400>>>Ezeket honnan lehet leszedni??? -
#8412 Nektek ez a labda rendesen fent van a Spark oldalon?