18976
-
#8652 ezt most nem igazán értettem :) -
#8651 nekem az pont jobban tetszik mint a másik fajta
amúgy két slotbe editálhatót kell raknom
vagy azt megoldja aki berakja nekem? -
#8650 Puma! az az arany nike sem a legszebb :D -
#8649 Ja csak még javítom illetve azon gondolkodom, hogy egyik Puma-t cserélném az itt a 2. sor végén látható Adidas-ra
illetve az itt láthatón a 2. sor elején lévő-n is gondolkodom
-
#8648 bin-be nem tudja berakni -
#8647 nemrossz! akkor már kipakolom az enyém is ma mikor Gascoigne cipőit hozom... kiváncsi vagyok a véleményekre :D -
#8646 kis időm sincs sajnos! fullon vagyok! de a te cippelőcsomagjaid készek, majd ma küldöm őket! :D
röviden úgy kell amúgy, hogy fogod az egyik képről körbevágod mondjuk a csuka textúráját és átteszed egy másikba... nem értem ez szerintem tök egyértelmű és nem is nehéz... -
#8645 Amúgy angol nyelvű leírást tudok adni illetve az Ewo-web-en sztem lehet kérni -
#8644 nah akkor énis megmutatom az enyém
-
#8643 Így képen már megcsináltam a cipőpackomat, de ebből, hogy csinálok olyan bin file-t amit be tudok rakni a játékba? Vagy Hedge igazán leírhatnád ezt a cipőcserés dolgot, mert mire a Fifahungary-n kinn lesz, megőszülök. Persze ha van egy kis időd.
-
#8642 -
#8641 Ezzel szenvedtem fél napot
Már aztis csináltam hogy PS-ben kijelölve a sötét részt inverzbe rakom aztán ott állítom meg effektezem.
Az a gond, hogy nagyon kényes mert hiába néz ki jól, ha berakom általában a négyzetek körvonala látszik
Olyasmi minha egy téglát -a lyukasat- fehér festékbe márrta rányomnám a fűre. Szval ha másnak nincs ötlete feladom és marad a másik Alpha mely nem tökéletesen ilyen, de legalább jól néz ki. -
#8640 a második alphánál jelöld ki a sötét részt és játsz a Brightness&Contrast-al egy kicsit rajta... hátha! -
#8639 Ne ez érdekes, pont ezt kérik tőlem az SG-on P
De nálam cserélve van a Real Stadionra ugye.
Ha jól értem az a csíkozás nem az a csíkozás hanem sűrübb egyenletesebb.
Vannak pályák ahol nem itt van a forma pl a körkörösek és a keresztbecsíkosak azokat elég nehéz átvariálni, mármint mintázatilag.
Igazából látnom kéne.
DE a kérdés a kersztcsikos Alphara vonatkozott ami két rétegből áll
Ezt akarom kihozni ugye
Ezzel az Alphaval már jó
DE ez nem pont olyan ezért készítettem egy keresztcsíkosat
Van ugye egy széles csíkozás valamint alatta sűrű keresztcsíkozás
Viszont ezzel nem lesz jó, illetve a képen látható, hogy a sötétebb résznél a világos kockák másként emelődnek ki.
Olyasmi mintha inverz lenne de mégsem.
NEmtom érthető-e.
Szval itt akadtam el pedig ha sikerülne fantasztikus gyep lenne sokkal jobb mint az eddigiek. -
#8638 Blasi arc:
-
#8637 szal' dolgoztam a füvekkel kicsit... pl tudod van a Vodacom Park stadion csúnya horizontális, sűrű csíkozású fövenye! Azt lecseréltem egy sajátra, textúrát és alpha-t is. Amikor a játékban teszteltem, ha oldalról mutatta a kamera a pályát akkor minden oks volt, de ha hosszanti irányban volt a nézet akkor ugyanúgy ott volt a sűrű csíkozása (a régi amit elvileg lecseréltem) a pályának.
Mitől van ez? -
#8636 Oks általában mondtam
Sokan odavannak, hogy hú PS aztán a fele funkcióról nemis tudják mire való (jobb esetben)
Tényleg fű ügyben sikerült kipróbálni? -
#8635 ez volt már?
Champions League Patch 2004/2005 - 100 % Online - 100 % Master League
Release Date: 13.1.05
--> 100 % Online compatibly with all Teamnames,Players,etc.
--> 100 % Master Master League compatibly
All current teams of the champions League season 2004/2005
Macabbi Tel Aviv <->AEK Athen
Rosenborg B.K. <-> FC Bruegge
Fenerbahce <-> Sporting Lisbonera
CZKA Moscow <-> Locomotive Moscow
Shaktar Donzek <-> Spartak Moscow
Alemannia Aachen <-> PES United
1.FC Cologne <-> WE United
--> 21 new Stadiums with high Quality Textures and new Grass
textures and realistic patterns where possible of doctor
--> 6 new stadiums replace the Japanese
Bay Arena, Borussia park M'gladbach, God-dear Daimler stadium, citizen of Berlin olympia stadium, eStadio Dragao, arena on Schalke
--> Highquality Adboards
--> New Ballpackage
Nike Aerow red, blue, yellow Adidas Roterio
Adidas Fevernova, Adidas final
Puma Shudoh
--> new Boots Etitable Nike vapor, Nike total 90 zoom shot
NO Editable: Adidas F50+ blue, Adidas Pred (red), Adidas Pred (blackred) Puma King black, Adidas World Cup, Adidas Pred Becks
--> new fan flags (different authors)
--> new Logos by Higgs & FCH
--> new Stadium preview pictures
--> New Kits for all 201 teams with newest Kits of kEL, Spark, OPM, Biker Jim, Bule inside the Patch (No kKitserver necessaril)
--> 200 new Gloves
--> correct back number colors and 3 D of models
--> current roster of UEFA.com and Kicker.de ( 8,1,05)
--> new names for new stadiums stages and balls inmode select
--> new mini kits
--> new Background Menu and Display Uefa Champions League replace WEFA Master League etc. -
#8634 én nem szóltam le! egy szóval nem mondtam, hogy szar cucc, csak éppen azt írtam, hogy én inkább mást használok. -
#8633 Má megint nem azt csinálta amit kértem -
#8632 -
#8631 Hát ilyen szinezést nyugodtan lehet vele
Ezt bátran állíthatom.
Elég megnézni a Fifa Updateim
MOndjuk ott párnál effekteztem.
És a Füveknél is soxor segít.
Nem kell mindig leszólni ami egyszerűen és gyorsan kezelhető sztem. -
#8630 dehát szabadakarat vagymi, mindenki a saját ízlése szerint ügye :) -
#8629 Szerintem meg láttam :) és nem hiszem hogy ACDsee-vel fogok képkorrekciókat csinálni ha ott van mondjuk egy Photoshop vagy akár az előbb említett Paint Shop Pro 9 -
#8628 Sztem nem láttad az új AcDSee-t a PhotoCanvas 3.0-al.
Kicsit többet tud a program mint sokan hinnék.
Amúgy sokat használom munkából kifolyólag az "isteneid" de erre tökéletes. -
#8627 Hát már akinek... azért én nem alázom le a képszerkesztés isteneit egy ACDsee-vel. Nem is hinnétek egy Photoshoppal milyen mértékű színkorrekciókat lehet csinálni... -
#8626 Ilyenre elég egy Acdsee is
meg GS of Course -
#8625 hát én paint shop pro 9-ben szineztem ár de jó hozzá bármilyen rajzprogi -
#8624 CsKaresznak, bár mostanában kevesebbet látjuk boldog szülinapot kivánok. -
#8623 -
#8622 erről beszélhetnénk
de kösz -
#8621 Sértegetéseket please priviben vagy nyiss ennek egy topic-ot a gumi-ban.
-
#8620 -
#8619 nem csak a Dortmundi stadionnál ha átirjuk az első három slot-ot ez lesz.
Nem igazán értem, de majd rájövök, egyenlőre visszaraktam egy mentést.
Érdekes mert ez simán a fű textúra és a többi stadionnál jól működik. -
#8618 "kicsit szánalmas vagy"
ezt mindenki tudja róla:) de ne reklámozd:) -
#8617 ez a netes játék szépsége?:) -
#8616 "Az normális hogy high grafikával, 1024en akad a pes4? Nekem Gef.FX5600 van,p4,2.4Ghz,512MB DDR, driver, dx legújabb.2
sztem teljesen:) mivel PC-n játszol... -
#8615 Hadjuk a szarba csak én sem szeretem,ha beszolnak,ok nélkül!!ráadásul én nem szoltm be neked....... én 1edül csak jáccani szerettem volna 1et,ennyi.
Neharagudj Breki,de néha elviselhetetlen vagy és még csak észre sem veszed és bizony a másik is csak ember. -
#8614 kicsit szánalmas vagy -
#8613 már nekem sincs ezek után