18976
-
#8692 Az első -
#8691 Azt a másikba editálhatóan
de melyik a jobb? -
#8690 hmmm nem rossz... én az egyik puma helyett raktam volna be egy Nike Total 90-et :) -
#8689 Vagy javítás nélkül
Melyik a jobb?
-
#8688 Nah kész
-
#8687 Azt nem tudom pontosan, de lehetséges. Edit/Edit Player/Appearance/Boots itt állíthatod a színeket -
#8686 És ha visszarakom újra állítgathatom be?
Hol van ez pontosan? -
#8685 Szerintem akkor hiába állítottad a színeket, maradnak a nem editálhatók színei -
#8684 De ennek van valami teknikai akadálya?
De akkor megvan készítek egy olyat amiben nincs editálható és tele van Adidassal és egy olyat ami editálhatókkal
csak azt nem tudom mivan ha a játékban belövöm a színeket az editálhatónál és kicserélem egy nem editálhatóra -
#8683 Jó de ha megnézed a kedvenc csapatod eredeti RGB-ét az érdekel.
Időigényes minden csapathoz egy eredeti képet szerezni amin jól látható és megnézni.
Viszont ha mindenki megnézné a saját csapatáét secperc alatt be lehetne állítani.
Dehát lusták... -
#8682 Hírtelen nem tudtam miről beszélsz, aztán kapcsoltam. -
#8681 editálható Adidast még én sem láttam! -
#8680 Hát igen az az átemeléses gólod P
Valamelyik EB
Asszem pont Angliában a Skótok ellen :-) -
#8679 még nem néztem... de biztos jó lehet! :D majd ma patchelgetek! -
#8678 Eddig csak Nike-ból láttam editálhatót. -
#8677 Szerintem külsőre tök jól néznek ki a Nike-k, de a Wapor nem valami kényelmes cipő, az Adidast ebből a szempontból sokkal jobban szeretem. Hát ez egy kicsit Off volt, csak nosztalgiáztam egy kicsit. -
#8676 Adidast nem lehet editálhatóra? -
#8675 Igen ott állítgatom őket. -
#8674 De a színt a játékon belül állítod?
Eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel -
#8673 Hát azt, hogy próbálom olyan színekkel variálni a cipőket, mint a képeken. Nem csinálok mondjuk zöld Vaport
A Total 90 közűl a bordó, meg a fekete fehér teljesen ilyen a játékban is, a Wapor-ok közűl meg a kék, fekete, bordó. Az aranyszínű egy kicsit eltér. -
#8672 Ja Hedge hogy tetszik az eredeti színű mezszámozás?
Sztem a Barcáé tök jó lett
Azt nem értem a Waterlo-ban a tiposoknál oda van írva, hogy pl 46-os xy csapaté ezt ki írta be a készitője? -
#8671 Mit jelent az hogy alapján? -
#8670 hát nem! -
#8669 A Puma-t kéne editálhatóra megcsinálni
És akkor felszabadulna egy hely -
#8668 Hát egy kicsit eltér az biztos. Nekem is tetszik az aranyszínű, de így többet tudok berakni. Egyébként az eredeti szinek alapján szoktam berani őket:
-
#8667 Najó, deha berakom pl a Nike-t editálhatóban akkor gondolom nem olyan lesz az aranyszínú mint a mostani ami tetszik -
#8666 Én szeretnék végre egy olyat, hogy minden egyes játékosnak akár saját cipellőt is be tudj rakni... az lenne aztán a povva! -
#8665 Szerintem, jó ha az első kettő editálható, mert azokból is legalább 6-8 féle cipőt lehet kihozni, amik normálisan néznek ki. -
#8664 az én csomagomban van editálható, mert akkor valamivel változatosabb lesz a választék, de nem baj ha nincs... -
#8663 nem én megkérek mást
csak az a kérdés, hogy kell-e ilyen editálható az első két helyre vagy jó ígyis ahogy van -
#8662 Hát nekem meg pont az a bajom, hogy nagyon sok van és nemtudom mit hagyjak ki -
#8661 ha így megy rászánom magam és legyártok pár cipellőt :D -
#8660 pl ez jól jönne nekem PES-re :P
-
#8659 Nekem az a bajom hogy elég kevés fajta cipő van PES-hez és csak ezek variálódnak csomagonként! FIFA-hoz most baromi sok van... -
#8658 Graphic Studio... meg kell nézni egy már bent lévő cipőcsomag színbeállításait és az alapján berakni a sajátodat! -
#8657 Igen, azok elvileg változtathatók a játékban. -
#8656 igen azok az editable cipők... egyfajta alphák azok! -
#8655 Hát vhol az első kettő kép nem színes
Általában a Nike-k
És gondolom ott a szín változtatható -
#8654 Köszönöm előre is. De egyébként azt csináltam én is, kivágtam azokat a cipőket amik kellenek, és összeraktam őket, csak azt nem tudom, hogy ezt a képet amit kilinkeltem, hogy rakom be a játékba, mert csak azt a módszert ismerem, hogy berakom a kész bin file-okat: spike_ee_tex.bin és spike_gs_tex.bin -
#8653 egyébként FIFA-hoz most Keegan nagyon jó csukákat gyárt! tegnap össze is dobtam egy csomagot :D