18976
-
#8933 egyébkeént nem Gascoigne volt, aki pár lappal előbb kérdezte miért jobb a PES?
most meg már lukasorrú adidasokkat csencsel -
#8932 Jó nektek, hogy van kertetek. -
#8931 miért nem használsz photoshoppot?
én ott RGB-ben bármit meg tudok csinálni, majd a végeredményt bmpben mentem
de lehet, h nem értem mi a bajod:)
a boot csinálás leírás pedig nagyon jó, köszi a linket -
#8930 Akkor mitől? Mert minden mást ugyanúgy csináltam. -
#8929 -
#8928 ez biza tényleg jó
ár? -
#8927 te leszel a cipészünk:)
kertészünk már van... -
#8926 sztem se -
#8925 htá szerintem nem attól de mindegy :D -
#8924 Annyi hatása azért van, hogy a cipő orra nem lett lyukas. -
#8923 senki sem mondta, hogy van :D -
#8922 Jah én a másikkal csináltam
de ennek sztem nincs hatása a minőségre -
#8921 jah! guide lines! amik alapján elhelyezed a cipőket... nem olvastad te ezt a leírás? :D -
#8920 segédvonalakat? -
#8919 Na megint megcsináltam, most használtam segédvonalakat is, már nagyjából jó, még az Umbro-n van egy kis 'bibi'. Lassan kész cipőpack készítő leszek. -
#8918 ki persze! -
#8917 Ma kirakod azt a csomagot, amit én kértem, akkor összehasonlítom az enyémmel. -
#8916 Most a másik módszerrel csináltam, egy fokkal jobb lett az Umbro az F50-est meg kicseréltem egy régebbire, ami kicsit világosabb, és az jó is lett. Viszont a fehér Adidas orra még mindíg fekete egy kicsit. -
#8915 Pedig azt csináltam. -
#8914 szerintem rosszul mentetted ki vagy raktad be a palettát. Először is ACT palettát kell kimenteni és import ACT-al kell benyomni a hármas slotba. -
#8913 nekem ez a leírás tökéletesen működik amit korábban tettél ki! -
Cif #8912 Sziasztok!
Lammer vagyok.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy LAN-on egymás ellen egyszerre csak 2-en lehet játszani illetve, hogy nem lehet egy csapatba lenni?
Köszi!!!! -
#8911 THX!! -
#8910 Itt ez a beállítás
-
#8909 kilinkelhetem, de Ewo-WEb-es
klikk -
#8908 Na úgy csináltam, de az Umbro meg az F50 oldalt még mindíg áttetsző egy kicsit
-
#8907 A másik leírást is kilinkelnéd? -
#8906 AZt olvastam meg néztem is de nekem úgyis kezdődött alapból, ha jól értem, hogy ez mit jelent.
Amúgy ét leírásom van és érdekes, hogy a másikban kicsit mások a beállítások és az elkészült BMP-k is kicsit másképp néznek ki -
#8905 vagy fradis -
#8904 ilyen labdából arsenalos,vagy real madridos nincsen? -
#8903 napot! -
#8902 hali all! -
#8901 Köszi, ezt nem sikerűlt lefordítani -
#8900 szerintem mert rosszul mentetted ki a palettát! a leírás is írja, hogy a paletta első színe mindíg fekete legyen... -
#8899 Hát az, hogy mitől lesz egy két cipő pár része átlátszó? Azt sejtem miért lesz lyukas az eleje, gondolom nem elég pontosan raktam be. De azért megvárom a csomagot amit igértél. -
#8898 mi a másik? -
#8897 Akkor az egyik probléma megoldódott. -
#8896 Hát egy kicsit szemcsések, de nem feltünő. Én is raktam már be olyan packot amiben nem volt editálható. Fogalmam sincs miért látja annak. Most csináltam egy újat, amiben az editálhatóak, jók voltak, de legalább négynek baja volt, hol lyukas orrú, hol átlátszó részek. -
#8895 remélem érthetően írtam! -
#8894 Az azért mert ha megnézed a spike_ee-t akkor ott a 3 textúra mellett vannak paletták is! az első paletta a nem editálható cipőké (ezt elvileg te teszed be (slot3)) a többi paletta pedig az editálhatók színei... namármost ha azt akarod, hogy ne vegye editálahtónak az első kettőt akkor fogod és bemásolod a slot3-ba rakott palettádat a többi paletta helyére! ennyi!