18976
-
Gabe18 #8973 Nem tudom mi a helyes válasz de nekem 1024-ben high-ban riceg-akad a kép,mediumban meg 100%-ig tökéletes.
AMD 2500+,512 ram,ATI 9800SE -
#8972 Mi az hogy normális? A helyes válasz az, hogy nem normális.
Mé' neked mien a géped? -
#8971 én gyüszök:) -
#8970 jön valaki meccselni?
-
#8969 normális -
#8968 Bocs Breki, nem akarok kukacoskodni, de hasonlítsd össze a két képet, a jobb oldalin a te cipőd van. Egyszer nekem is volt ilyen baja az egyik packnak.
-
#8967 ja és 512MB DDR -
#8966 Normális az hogy a P4,2.4Ghz GEforce Fx 5600as gépemen a Pes4 high grafikával akadozik és 900*akármennyiben sem sima csak 800*600ban?!?!?!?!!?!?!?!?!?!? -
#8965 az lehet ,ténleg nem nagyon látható különbség PP.....DE a lényeg nem is ez,hanem az,hogy már csinálják a cuccot a fiúk,és hogy jobb lesz mint volt/van!!!! -
#8964 Ugyebár az csak kettő lehet -
#8963 marmint editablenek :D -
#8962 a total,a sima nike,meg a felirat nelkulinek kellene non editablenek lenni -
#8961 hello. nekem ez kene,de sehogy se tudom megcsinalni. ha vkinek van ideje
ha nem jau itta link
cipocipo -
#8960 sztem nincs -
#8959 http://s3.yousendit.com/d.aspx?id=1ZMWZP871VHNN0XHKRODG09UVS
tessék
egy hibája van, hogy az editable és az egyik non editable is ugyanaz az adidas
-
#8958 A stopliknak van vmi problémájuk. -
#8957 1. Igen
2. Azt hiszem muszály, legalábbis nekem nem sikerűlt, más színű lett. -
#8956 De ezcsak egy próba volt a másik módszerrel egyből sikerült.
Úgyhogy azért kérném a csomagjaaim.
Két kérdés
Az editable-sokat minden embernél külön állítsam be?
Ha egy csukát akarok benne cserélni muszáj az egészet előröl vagy elég azt a sort. És az act-ot akkor újra kell? -
Quaresma #8955 A képek meg a videók PEs4-ből vannak....... -
#8954 Nah végre jó
-
#8953 Egy kis "hírmorzsa a jövővel kapcsolatban" :
Winning Eleven 8 (PC) !!!!
"Also available in a westernized version known as Pro Evolution Soccer 4, Winning Eleven 8 is developed by the legendary football expert Shingo Takatsuka. New free kick and penalty techniques can now be used, while an innovative indirect free kick has been implemented to add further variety to set pieces. This level of realism has also been extended to the ways players run, move both on and off the ball, and how they control the ball. A new dribbling system is also available giving more control as players go one-on-one and try to pass opposing players, while player likenesses are also enhanced to match the noticeable individuality of the world's greatest stars. Both international and club players are instantly recognizable due to almost photo-realistic "
Hír: IGN.com, Gamekult.com
Várható megjelenés: 2005 tavasza!
(S mindehez,még annyit hogy a WE8 Xbox-ra várhatóan még előbb,azaz febr.1-n jelenik meg az USA-ban,DE már most megtekinthető pár video ill. kép,amár említett oldalakon)
-
#8952 És azt se értem, hogy amiket módosítottam csukák azokat simán rá tudom húzni amiket meg nem a keretükön belül elmozognak és látszik a fehér háttér a korzor alakja meg más lesz és nem tudom bemásolni -
#8951 Ha a vonalzón lenyomom az egérgombot és húzom befele nem jelenik meg vonal csak a kurzor meg egy célkereszt -
#8950 naszép kikotyogod P -
#8949 THX!! -
#8948 THX!! Pedi úgy kell, a vonalzón lenyomod az egérgombot, és behúzod a vonalat. -
#8947 http://home.arcor.de/patrichue/ -
#8946 De de ennél van sokkal szebb Umbro
-
#8945 AZt próbálom de semmi
-
#8944 Ez a cipő nincs meg valakinek külön bmp-ként?
-
#8943 katty a vonalzón oldalt és tarts lenyomva az egérgombot és húzd be a képbe... :D -
#8942 Énmeg nemtudok ilyen vezérlővonalat húzni.
Vonalzót bekapcsolom, de hiába húzok rajta csak a méretezést tudom állítani. -
#8941 Oké! Oké! Tudom, hogy béna vagyok, csak még nem jöttem rá, hogy hol cseszem el. -
#8940 fogalmam sincs... mondom nekem megy így rendesen! és már nem 1 cipőcsomagot raktam össze! eddíg ilyen gond nem volt! -
#8939 7900,- -
#8938 elég szimplán egy nagy B
s sztem ezzel befejezhetjük a személyeskedést -
#8937 huh brutális lasztik... -
#8936 Nem én kérdeztem, utálom a FIFA-t. A 98-al még szerettem játszani, de azóta el van b....-va. Legalábbis számomra. -
#8935 naon vicces -
#8934 félreértetted...Breki (kib..ott nagy B-vel) az:)