18976
-
csabóca27 #9093 vki linkeljen de ide lécci egy fradi,meg egy UTE mezt,me hiába a jó adatbázis,kellenének hozzá mezek!!! -
#9092 na a 4-es megvan nekem javítottban és ez is jobb sztem
a 3-asra meg itt egy jobb
-
#9091 Itt van az új pack, és itt a kép mit tartalmaz:
-
#9090 Jól néz ki a játékban:
-
#9089 Adolf Dassler az alapitó. -
#9088 Sajna nincs képem, voltam a Lancast cégnél, és ott volt kirakva, minden márkából elküldik egymásnak a cégek a fél év múlva megjelenő cipők fél párját, Nike-ból is volt valami, de az nem tetszett, aranyszínű F50-es volt ha jól emlékszem. Megpróbálom majd a 2.2-es helyett berakni, szólok ha elkészűlt. -
#9087 muti képet
ha baranád a bootpackodba egyik kifogásolt helyett nőne az értéke P -
#9086 Amúgy tudja valaki mit jelent az Aid Das...?
(segítség a kérdésben) -
#9085 Na egy kis matek van 4 adidas 3 nem adidas non editable
ha egy adidast kicserélünk másik adidasra hány adidas marad? P
-
#9084 Ez jól néz ki, láttam élőben is. -
#9083 neked szinte csak adidas van -
#9082 Hmmmmmmmmm
És ezt szeretném az ezüst helyett
-
#9081 amit ide betett lotto az sztem jolesz bele. a feher nkiket kell vmi jobbra,aminek nem log be az eleje,meg a total 90t egy jobb totalra. az is van Brekinek. vagy mar be is linkelte. a többi nem gazos! DIADORA meg OASICS egyensen kiraj -
#9080 basszus el van csuszva. nem tudnad kicserelni az editable nike total 90-t vmi jobbra? mert ez szemcses. meg a lott sarka jukas. meg a nike elejebe van fekete :((
megtudnad csinalni? -
#9079 örök hála ;) -
#9078 http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=2QO4FFR4O42AB0PGSCQPY40SXM
itt vannak a csukák illetve az egész BMP_ben
-
#9077 nah beraktam de nem jett jó mind van aminek átlátszik alul stb.
illetve a 6-ik nem ilyen szép a játékban és a 7-ik se néz ki vmi jól a játékban (túl világos)
ÍGy azt kérném, hogy a 6-7 legyen cserélve a 2-nekem készitettben lévő utolsó kettőre
mondjuk az aranyszínűt még megnézném abban a változatban hátha úgy jobb -
#9076 -
#9075 -
#9074 a legközelebbinek te mondod P -
#9073 Sikerült. Köszi!! -
#9072 erre -
#9071 Erre gondoltál? #9068 -
#9070 Idézet 2: 'Ha persze vannak olyan szinek amik nem kellenek akkor
ONly A ott kijelölni és a csúszát 0-ra
Akkor az átlátszik'
-
#9069 9000
-
#9068 Idézet: 'Ezt lenyomni:'
-
#9067 Kép is volt hozzá -
#9066 Egy héten belül
Ilyenkor az lenne az igazi, ha aki akkor kérdezte elmondaná.
Még mondta is, hogy hülye volt és mostmár érti. -
#9065 Hát cseréld a középső sort
Amúgy gondjaim vannak nem találom a magyar változatban az Imege-t P -
#9064 És már régen 'mutattad'? Csak hogy egyáltalán elgezdjek e visszaolvasi? -
#9063 Ez az ezüstös Adidas, meg az arany színű Puma + az editable-s cipők tetszenek, de a piros Adidasok nekem nem annyira jönnek be. -
diegoam #9062 bal -
#9061 Ezt nem tudodnád kilinkelni bin-be is ? -
#9060 mert nem állítottad a transparency-t ahogy mutattam -
#9059 köszi hátha ezzel már sikerül:D -
#9058 a bal vagy a jobb analóg? -
#9057 Az mitől van, hogy ha bmp fájlból teszem be a labdát akkor a játékban láthatatlan? png-nél simán működik -
#9056 Köszi! -
diegoam #9055 Egy kis német segítség a szabadrúgások elvégzéséhez remélem egyértelmű, de úgyis gyakorolni kell :) bocs, ha kicsit hosszú, de talán többeket érdekelhet.
Szabadrúgások elvégzése
Négy távolságra oszthatók be:
A közel (16-20 m)
B közepes (21-25m)
C távoli (26-36 m)
D nagyon távoli (37-45m)
Természetesen a siker közelebbi távolságokról lényegesen nagyobb, mint távolabbról. Távolságok szerint kell a megfelelő technikát alkalmazni. Meg kell még említeni, hogy a játékosok értékeitől, formájától, lövőlábától is függ a siker.
Alapok: a lövőgombbal lehet a jelzőcsíkot feltölteni. Minél hosszabb ideig nyomod annál magasabb lesz a labda íve a lövésnél. A lövőerőt a játékos egyéni lövőerőérték száma határozza meg, valamint az R1 vagy R2 gomb lenyomvatartása határozza meg.
Csavarás: Ha egy jobblábas játékossal a rövid oldalról végzel el szabadrúgást, ha az analógkart balra húzod akkor belsővel rúgja meg a bal oldalra a labdát. Ha jobbra húzod az analógot akkor külsővel rúgja meg a jobb oldal irányába, de ez ebben az esetben gyengébb megoldást jelent. Ballábas játékossal a helyzet ugyanaz fordítva.
Röppálya: rövid távolságnál (ca.16-21m) effektívebb az iránykart lefelé nyomni. Nagyobb távolság esetén (25-30m) felfelé nyomni, mert a labda több sebességet kap.
Lövőerő: R1 növeli a lövőerőt, de a lövés pontatlanabb lesz. Az R2 íveltlövést segít elő, a labda lassabb lesz, és jobban irányítható, viszont a kapus is könnyebben hárítja.
Célzás: segítséget jelenthet a játékos feje felett látható jel (kék háromszög), ami körülbelül megmutatja, hová fogja lőni a labdát. A jel elhelyezése: egy olyan játékosnál ahol a csavarási képességi érték 80 alatti, a kapufától távolabbra kell állítani a jelet, mivel ő nem tudja a labdát olyan jól megcsavarni. Minél magasabb ez az érték annál közelebb lehet állítani a kapufához a jelet.
Lövőerő meghatározása: azoknál a játékosoknál ahol, a lövőerőérték és a pontosság érték 80-95-ig terjed, rövid távolságról a jelzőcsíkot mindig egy kicsit a felénél többre kell feltölteni + a kívánt irány. Kevesebb értékkel rendelkező játékosnál a csíkot a feléig vagy az alá kell feltölteni.
A következő szituációk jobblábas játékosra vonatkoznak, a szabadrúgás balról elvégezve.
A közel (16-20m)
1. A kék jelet állítsd egy kicsit távolabbra a bal kapufától.
2. Tölts fel a jelzőcsíkot a feléig és tartsd az iránykart le vagy balra nyomva.
B közepes (21-25m)
1. kék jellel célzás ( kapufáról egy kicsit távolabbra)
2. Töltsd fel a jelzőcsíkot egy kicsit a felénél többre + irány balra. Ennél a távolságnál már lenyomva tarthatod az R1-et is, a lövőerő növelése céljából.
C távoli (26-30m)
Ekkora távolságból már tanácsos egy legalább 90-es lövőerő értékkel rendelkező játékost választani.
1. Célzás a kék jellel, hasonlóan mint az előző két esetben
2. tartsd lenyomva az R1-et
3. töltsd fel a jelzőcsíkot a feléig és nyomd az irányt balra sréhen fel.
D nagyon távoli (32-35m)
Ebből a távolságból már pl. Zidane lövőereje kevés gólt elérni. Pontosan fog lőni, de a kpus az esetek 95%-ban védeni fog. Tehát ebből a távolságból különleges lövőtechnikával pl Beckham ill. lövőerővel pl. Roberto Carlos rendelkező játékosra van szükség.
Szabadrúgás Beckham-mel: legfeljebb 32 m-ről lehet vele gólt lőni.
A jelet távolabbra kell állítani a kapufától mint az előző esetekben, mert Beckham-nek a legnagyobb csavarási értékkel rendelkezik (99).
1. célzás
2. tartsd lenyomva az R1-et
3. jelzőcsík feléig feltöltve
4. irányt tartsd balra fel sréhen
Szabadrúgás Roberto Carlossal ca. 35m-ről: Roberto Carlos és Adriano az egyetlenek a játékban akik ezt a rúgástecnhikát tudják, velük lehet ilyen távolságból a legnagyobb eséllyel gólt lőni.
1. a kék jel itt nem segít, tehát magunknak kell elképzelni a röppályát és úgy beállítani
2. tartsd az R1-et lenyomva
3. töltsd fel a jelzőcsíkot egy kicsit tovább mint a fele és tartst az irányt balra srégen fel.
-
#9054 Én egy ilyenen gondolkozom