18976
-
#9133 mondjuk totál nem hasonlít :D -
#9132 soccergaming -
#9131 sztem meg jólllakott ovodás P -
#9130 nebaszki! honnan van? EVO-WEB? -
#9129 Ez egész jó lett. -
#9128 Puma King-ből (fekete) van valakinek bmp, vagy png, mert nekem csak jpg-ben van, és nem találtam a fórumokon. -
#9127 -
#9126 nahárt de azt kérték, hogy javítsa nem értem én
viszont úgy vettem észre kiába pucolom szebbre a képen nem biztos a játékban is úgy jelenik meg -
#9125 az első pofásabb! -
#9124 Ezek a számok facásak, csak az a bajom, hogy nem lehet minden csapatnak saját számstílusokat beállítani :( -
#9123 Najó de melik -
#9122 ez az adidas nekem nagyon tetszik! powa! -
#9121 [PES 4 PC] Numbers collection
klikk -
#9120 -
#9119 Az ewoweben kérték Yogui-t javítsa ki ezt
A jobboldali a javított -
#9118 Ez így nem igazán műxik, meg nemis értem miért kell én majd mindegyiket kijavítottam már amit beraktunk. -
#9117 jólvan 1-2 müxik majd ha hazajövök szinezgetem mert most túl élnénk lett:) -
#9116 hát most az aranyozottat próbáltam de az nem sikerült:) majd még megnézem a többit is -
#9115 sztem elég az, d3e elég érzékeny rá egy-két editable textúra. szal lehet, hogy nem mindegyik lesz jó tőle -
#9114 ha GS-ben megnyitom aspike_ee_tex filet akkor abban vannak színcsíkok. gondolom én azok az editable cipőknek a beállítható színei. elég ha azt élénkebbé,szebbé teszem vagy kell mást is baszkurálni? -
#9113 ebbe mit nem értesz?
feherNIKE cipő. aminek a pipÁja elmegy a cipŐ sarkáig. nincs meg EGYBE (tehát egy képen csak az). valamint az OASICS (kiejtve eszix) életbe oan van Veronnak.
Nincs e meg?
korrekt-e P -
#9112 tele van a fifahungary vele
képben persze -
csabóca27 #9111 vki linkeljen de ide lécci egy fradi mezt bineset lécci! -
#9110 egy helyen sosincs minden
-
Csesza #9109 :D
azt az oldalt vágom én is!!!!
valami más ahol 1helyen van minden!!!!
itt asszem még az 1. kitserver megjelenésekor linkeltek ki 1 oldalt csak azt nem találom!!!!! -
#9108 fifahungary
:DD -
Csesza #9107 betudnátok linkelni nékem egy olyan oldalt ahol izom sok mezt tudok leszedni!!!!!
kitservereset!!!!
köszz!! -
#9106 Lehet kéne csinálni a sg-on egy fifahungary bootpack forumot
és akkor egyszerűbb lenne választani
bár akkor vmi tárhely is kéne -
csabóca27 #9105 MOrientes-Cissé-Baros-Mellor-Sinama uhhhhhh...
verjék ki a chelseat és az arsenalt,MU legyen a bajnok ! -
#9104 Egyébként szerintem ez az eddigi legjobb F50-es -
#9103 ti értitek mit ir? -
#9102 Hmmm már egész jó
csak a fehérből kéne egy jobb és jobb editable és tökéletes P -
#9101 red tudnal akk javitani?
Breki izé a fehernike,aminek a pipája a sarokig megy az nincs meg egybe? h csak az az egy. meg az Oasics
? -
#9100 Mondjuk a 4-es Adidas stoplijait kicsit megvariáltam, mert nem tetszenek a horrorstoplik. -
#9099 Tessék: CipőPack 3
-
#9098 Morientes-Cissé-Baros uhhh:) -
csabóca27 #9097 télleg odaigazolt?végre vki eljön a Realtol,Owen és Morientes sem kispada való játékos! -
#9096 Lehet újralátni Morientest játszani. A Liverpoolban. 4,5 éves
szerződést kötött a klubbal. Valószinű ez is tovább segíti a Liverpool
tartós felzárkozását a 3 nagy mellé. -
#9095 Most olvasom, hogy a "Berni csoda" alkalmával már Adidas cipőkben nyomultak a németek. -
csabóca27 #9094