Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha csak 1 kép van a cipõkrõl azokból hogyan lehet bin-t csinálni <#fejvakaras>#fejvakaras>
<#lama>#lama>
<#lama>#lama>
hát kb öt perc volt
mikor beteszem kiírja ugye, hogy nem elég a méret majd kell rebuild
mondom ok
minden végigmentem és a végén rebouild
mikor kész megkérdezi, hogy betöltse-e
természetesen-hogyne
aztán mehet az import
mikor beteszem kiírja ugye, hogy nem elég a méret majd kell rebuild
mondom ok
minden végigmentem és a végén rebouild
mikor kész megkérdezi, hogy betöltse-e
természetesen-hogyne
aztán mehet az import
hogy a 'csába raktad be a labdikat? Ha afs-sel csinálom, a rebuild után a játék kilép...
HA meg ezzel a studio izável, akkor a egyszerûen nem teszi be a labdákat..
nem értem 😊
HA meg ezzel a studio izável, akkor a egyszerûen nem teszi be a labdákat..
nem értem 😊
CSAK a Fradi
egyelõre szeretném berakni a labdákat....
amúgy sem játszom 😊 Meg lehet, hogy megyek biliárdozni 😊
amúgy sem játszom 😊 Meg lehet, hogy megyek biliárdozni 😊
CSAK a Fradi
Maybe I'll post a little tutorial
Open a x_text.file
find and highlight mode_select_?.str (I don't know what you have on ? place, i"ve got e)
Choose tools and STR editor
find block ID: &H5EA0 (but I'm not sure it doesn't change, 10th from bottom for sure)
find a ball name, ie roteiro and highlight
in a text, at the top, change ball name on anyone you want and click 'change line text'
Click 'save'
and thats all
Open a x_text.file
find and highlight mode_select_?.str (I don't know what you have on ? place, i"ve got e)
Choose tools and STR editor
find block ID: &H5EA0 (but I'm not sure it doesn't change, 10th from bottom for sure)
find a ball name, ie roteiro and highlight
in a text, at the top, change ball name on anyone you want and click 'change line text'
Click 'save'
and thats all
És mûxik
nem kell regenerate asf meg egyébb hülyeség elég egy rebuild amit automatikusan lefut szinte és jó
márcsak a labdaneveket kell átírni
klikk
nem kell regenerate asf meg egyébb hülyeség elég egy rebuild amit automatikusan lefut szinte és jó
márcsak a labdaneveket kell átírni
klikk
Ez a <#violent>#violent> regenerate AFS,meg ezek hogy növelni kjell ezt-azt már rettegek tõle,mert nagyon sokat szivtam ezzel a pes3ba,ugyhogy ha már valahol ezt kell csinálni,akkor inkább hagyom és megvárok egy értelmes patchet<#awink>#awink>
de amugy igyis kurva jo a jatek<#nevetes1>#nevetes1>
de amugy igyis kurva jo a jatek<#nevetes1>#nevetes1>
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
mi lehet a baj...?
Graphic studioval is próbáltam berakni de az nem engedi az mdl berakását nem tudom miért
Graphic studioval is próbáltam berakni de az nem engedi az mdl berakását nem tudom miért
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nekem meg az a gond hogy megcsináltam mindent amit kell- indítanám a játékot és a press any keynél kilép
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
na én inkább hagyom a gecibe,nem fogom egy szaros labda miatt elszarni a játékot,meg nem tudom miért nem lehet ehhez is csinálni olyan programot mint a fifánál a ball raptor. mindegy
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Hát ezt csináltam eddig is, de miután felülírom és kicserélem a :
pl. ball08mdl.bin--->ball-mdl.bin
ball08tex.bin--->nike-total aerow-tex.bin
Utána már el sem indúl a játék
Utána már el sem indúl a játék
Ps3 ID: Gascoigne74
Hányas AFS Explorer használsz? Mert a 3.4-es nem akarja felülírni, mikor Regenerate-t nyomok
ball08mdl.bin nagyobbra, mint 70000,
ball08tex.bin nagyobbra, mint 50000 -re kell növelni
Utána REGENERATE AFS felülírod a régi 0_text.afst-t az újjal, majd megnyitod afs explorerrel megint a 0_text.afs-t és beimportálod a ball-mdl.bin és a pl. nike-total aerow-tex.bin fájlokat és KÉSZ.
ball08tex.bin nagyobbra, mint 50000 -re kell növelni
Utána REGENERATE AFS felülírod a régi 0_text.afst-t az újjal, majd megnyitod afs explorerrel megint a 0_text.afs-t és beimportálod a ball-mdl.bin és a pl. nike-total aerow-tex.bin fájlokat és KÉSZ.
Gondolom annak a labdának a jkét file-át kell növelni, amit cserélek, pl.: ball14mdl.bin, ball14tex.bin
Aztán nyomok egy: REGENERATE AFS csinálok egy új 0_text.afs-t, Azokban kicserélem azokat a fileokat, amiknek az értékét növeltem, és bemásolom a PES4/dat könyvtárba és átírom az eredeti 0_text.afs
De így nem akar elindulni a játék sem
Aztán nyomok egy: REGENERATE AFS csinálok egy új 0_text.afs-t, Azokban kicserélem azokat a fileokat, amiknek az értékét növeltem, és bemásolom a PES4/dat könyvtárba és átírom az eredeti 0_text.afs
De így nem akar elindulni a játék sem
dögöljek meg ha értem,mit kell csinálni
hát elõször is milyen névre kell átnevezni ezt:nike-total aerow yellow-tex
hogyan tetted be?? lécci magyarázd el a bénáknak <#zavart1>#zavart1>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>