18976
-
Quaresma #9414 Nekem Ati Radeon 9600 van és simán fut a játék a legjobb beállításokkal! -
#9413 mostmár késő P -
#9412 hát eztse mondanám
nem nagyon érdemes erre cserélni esetleg a 800-asra -
#9411 ja hogy egyesével?
akkor az majdnem annyi idő mint elkészíteni :-) -
#9410 Még nincs lecserélve ezt a 9600-ast még csak tesztelem, de ha ez lesz a baj akkor nem veszem meg :O -
#9409 gascoin. photoshoppal csinalod? me tt nemtom részekre bontani :\
nekem csinalnal ha megmondom h mi kő? -
#9407 Nekem is mindegy -
#9406 Már nem azért, de a 9600XT mérföldekkel jobb, mint a Ti 4200 :) -
#9405 "Elég csak megnézni a konzolos pes téma hány hozzászólásnál jár."
ez csak a magyarhonra jellemző adat...egyébként a konzolosok meg csak játszanak, eszükbe sem jut patchelni...tényleg nem tudják, hogy lehet, gondold el azt a haverarcot, aki betölti a gammát és teljesen más menü fogadja KONZOLRA!!!, PC-re nem üt ekkorát, mert a FIFA "átalakítása" már lassan évtizedes hagyomány:)
A magyaroktól eltekintve, ettől még a PS2-es support hihetetlenül erős a PES szériában...és mindez csak azért van, mert a KONAMI nem volt hajlandó annyit kiadni ilyesmire. Én a WE7:I óta patchelek, korábban én sem tudtam: Breki lökött egyszer egy WENDETTÁS borítót, nem hittem a szememnek, majd felhomályosított h bizony ez PS2 cucc.
PES1-et örültem hogy ki tudtam csengetni:) jól elvoltam Roberto Larcossal és a többi gagyival...és a FIFÁ-nak már csak a licensz maradt a kezében, mint érv, mert a játékmenet és élethűség a béka feneke alá süllyedt a PES mellett. -
#9404 Photoshoppal. Editben nyomok egy Print Screen-t, kivágom az összes kis képet, aztán összeillesztem. -
#9403 nekem mindegy
az a kérdés te akarod-e P -
#9402 Próbáld, de sztem előbb driver.
AMúgy te egy ilyen kártyát cseréltél a 9600-asra? -
#9401 Egy kicsit változtattam pl.: a fehér Adidas nyelvén, meg a Puma stoplijai nem voltak jók, azokat javítottam. Ha akarod kirakhatod. -
#9400 nemis tudtam P
bár lehet irónikus is -
#9399 A régi videokártyám az itt van még nálam !
Az pedig egy Geforce 4 Ti 4200-as!
megpróbáljam vele? -
#9398 Úgy tudom bár én még várok mig még jobbak lesznek. -
#9397 sztem a játék más felbontást használ mint az alap
Nvidianal lenne ötletem, de Radeonnál nemtudom hogy van ez.
ESetleg próbáld meg OMega-val. -
#9396 Oks kösz! De a 16 ms az jó nem ? :D
Viszont nem értem hogy akkor hol a bibi? -
#9395 minél alacsonyabbnak of course -
Quaresma #9394 Esetleg van még csuka csomagod? mert akkor azt is kitteném... szerintem elég jó lettt ez a csomag! -
#9393 Ez nem ugyanaz mint a múltkori?
Mindig érdekelt, hogy hogy csináltok ilyen kis indexképeket?
Kirakjam a sg-ingra? -
#9392 De akkor nem értem 16 ms -es válaszideje van az enyémnek és mégis elmosódik a PES4, de semmi más játék nem ( eddig :D ), valahol akkor is befogom állítani -
#9391 nah, ezzel egyet kell értenem :) -
#9390 Minél kisebbnek. -
#9389 Ki hurrogta le?
Nekem az a bajom vele, hogy egy csomót szívunk miattuk, hogy arra fejlesztenek főleg a pénz miatt, és emiatt lesz egy csomó játékban sokkal rondább kivitelezés, grafika felbontás, hogy menjen ahhoz is.
Mi meg kapjuk az átiratokat, és várhatjuk mikor lesz jobb játékgép.
Ez a véleményem. -
#9388 tom,csak csípem a stílusát azér nevettem PP -
#9387 Egy LCD moncsi esetében a válaszidőnek minél magasabbnak vagy minél alacsonyabbnak kell lennie? Vagyis melyik az jobb? :D -
#9386 OK! -
#9385 sehr schön
Brekijét honnan lehet letölteni? -
Quaresma #9384 Kirakom majd FH-ra is, oksi? -
csabóca27 #9383 OK sikerült,kösz Breki! -
#9382 Na elkészítettem a kedvenc cipőpackomat, letölthető innen.
És itt a kép, hogy miket tartamaz, a Nike-k editálhatók:
-
#9381 ""3. Lehet előbb jön ki de az igazi a pc-s, de ps2-esek fele aztse tudja hogy kell rendes rostert berakni és a support akkor indul be igazán ha pc-re is kijön." - Breki
"igazi?? nem érdekelnek más PS2-es tulajok...én tudom...Support? beindul? pl. várta a PC-s tábor, h obocaman kiadja az új GS-t, ami PC-vel is hajalndó "mezelni". Angelus és Jonboyo már szeptemberben 700 megás patchet nyomott solidus chantokkal mindennel...és nem kellett egyesével berakni mindent" - mohus
"3. Na itt a különbség engem érdekelnek más PC-s tulajok ezért publikálom illetve linkelem be a dolgokat.
Én speciel nmem szeretem a mindent egy pacheket, úgy szeretem ha én állítom össze nem más.
Solidus chantjeinél már sokkal jobb van bent. Illetve őis kiadott újabbat mert hibás volt." - Breki
engem nem a másik PS2 tulaj nem érdekel, hisz már sok havernak megvan a patchelt verzió....engem az nem érdekel, hogy mit tud...tudja-e hogy mi az a roster, vagy egyáltalán tudja-e hogy hol van a PS2 bekapcsoló gombja...
csak arra nem írtál, hogy mikor is indul be a support...naná hogy akkor, amikor a PS2 verzió kijön japánban!!! csak ez nem mindig kompatibilis a négy hónappal később kiadott PC verzióval -
#9380 Ez mind szép és jó, de azért abban is van valami, amit Mohus írt (9343)..
Nem tudom, hogy miért kell lehurrogni a PS2-t.. -
#9379 én nevet nem mondtam
de oké akkor Senki volt. -
#9378 hát sztem meg nincs
PC support sokkal jobb
sok ismerősöm akinek van PS2-ese nem véletlen játszik PC-vel.
Elég csak megnézni a konzolos pes téma hány hozzászólásnál jár. -
#9377 16 ms -
Quaresma #9376 Senki sem nyúlta le más csapatát!!!! -
#9375 PS2-es sorry -
#9374 Mohusnak az ''elmaradott'' témában...