18976
-
#9654 Hmm ez egy komplett gyepcsomag, meg ez most már új változat is szóval azért írtam. És most már végre le is lehet tölteni. De nem tudom... gond hogy ajánlottam? :) Vagy itt ezt nem szabad? :)
Minek említsem itt a te gyepjeid amikor már írtál róluk eleget nem? -
#9653 Ezt már írtad a múltkor én meg elmondtam véleményem
Deha neked ilyen asszimetrikus gyepek tetszenek
klikk
Ilyenek hogy így elcsúszik nincsenek is
klikk
Ez jó de ez az én régi Delle Alphi-s gyepem
klikk
Úgyanúgy az angolol gyepek is mind ismerősek vhonnan.
Érdekes az én gyepjeim sose ajánlod PPPPPPP -
#9652 Van egy nagyszerű kis gyepcsomag (by The Doktor) itt: http://www.adc-sys.co.uk/files.html (screenshotok)
Nekem nagyon bejöttek! Ajánlom őket mindenkinek! -
#9651 Amőgy ebben sincsenek címerek, bár én visszaraktam az újat.
Szval mixeltem egyet mindegyikből ami jó.
De ezt már mondtam ugye. -
#9650 nem tanulsz P
jobb egérklikk megvan a cím.
Amúgy nekem SKY SPORT van hátul, FCH_at nem szedtem, le mert állítólag sok a gubanc vele meg nem tetszenek a gyepjei.
Ja és az asszimetriát nem Sin rontotta el hanem amit beraksz képet a felénél úgymond inverzben van ezt nem igazán lehet kiköszöbölni. -
#9649 mi? hol? ki?
egyébként az FCH stadionpeccsében már nem címerek vannak a kapu mögött hanem TIM reklámok:) -
#9648 csumi :) -
#9647 CSáó itt is nem csak az FH-n :) -
#9646 backi de azzal sz*r...
mindig belelóg meg ienek. inkab gyere jatszani -
Nah kijött a Delle Alpi
-
#9644 ha videot készíteni tudsz P -
#9643 hát ezt alapszintű számítőgépkezelőknek tanítják
ne mond hogy nem tudsz paintban egy képből kivágni egy kisebbet
-
#9642 jolvan okos vagy. -
pinehead #9641 thx,nézem -
#9640 Jah az új menüzenére semmi kommentár?
Nekem nagyon bejön a rocket -
#9639 A meccs elején felül állithatod, hogy automatán válts vagy te váltasz
Egy skálán. -
#9638 hm kipróbálom -
pinehead #9637 nah.nagy nehezen felpakoltam a kiegészítőket,patch-eket,amit szerettem volna eddig is.
a gondom annyi most,hogy "elállítódott" a játékosok mozgása,magyarabbul most nem követik automatikusan a labdát,ki kell jelölnöm a játékost,ami engem erősen zavar.
hogy állítható ez vissza??
köszi. -
Gabe18 #9636 Igen.
-
#9635 Azt hittem ez a cím világos
"Csukák Bootpack készitőknek! (Csak képek!)"
aki kérdezni itt akar itt tegye.
És nem láttam Camo cipőjét de ha mutatsz képet megkérdem Yogui-t -
#9634 végre klezdem sejteni mieza zöld -
#9633 tehát irányítod? -
Gabe18 #9632 Hát nekem arra is mozognak az emberek. -
#9631 tényleg ha beállítod a bal analógot akkor tulajdonképpen a D pad mire való
mert játékban sosem használom -
#9630 tudod nem kéne mindent mással csináltatni
sima paintal ki lehet szedni csak kis idő kell hozzá
nagy ész nem -
Gabe18 #9629 Majd mentsd le és ugy nézd meg,mert igy borzalmas a minősége... -
Gabe18 #9628 Ezen a képen bejelöltem a legfontosabb gombokat,szerintem ezeket minenképp állitsd be.Persze az egy analóg miatt neked a cseleket majd máshová kell állitani.
kép -
#9627 szted azé mondom h szedje ki valaki,mert én ki tudom szedni?. gratulálok. ja és köszi nagyon sokat segítettél -
#9626 használd az én füveim olcsón adom P
Amúgy most visszanézva a FIfa füveit amiket készíytek ezerszer jobbak. -
zizzenet #9625 Jaja. Már kipróbáltam gamepadel meg billentyűzettel is. Egyelőre nem túl meggyőző számomra a játék (demo alapján). Pontosabban nagyon hangulatosnak tűnik, a játékosok valahogy szebbek, mint a Fifa 2005-ben, de a fű borzalmas szerintem, meg a környezet is túl statikus. Az irányítás számomra érthetetlen, de ez az én problémám, nem hiszem, hogy a játék hibája. Szóval eddig ezek az élményeim. -
#9624 -
#9623 hát szedd ki -
#9622 nekem ezekből kellene az egyes.
szal amikor csak egy kép van rajta, és azzal mondjuk tudok dolgozni. előre is kösz -
#9621 persze
ha jól értem -
csabóca27 #9620 akkor mivan,hogyha nekem megvan a wolf2005 és a BL patch is,de akivel játszani akarok annak külön külön van fent minden,szval nem patchban,tudunk játsszani? -
#9619 #8737 -
csabóca27 #9618 mostanában alig ír vki ide,egy oldalon 3 nap írása rajtafvan -
#9617 a D-pad az iránygomb. tehát csak egy analog meg hat gomb és az L R van? -
zizzenet #9616 Nem akarok túlságosan lámáskodni, de egy Microsoft SideWinderen hol vannak az iránygombok? Van egy analóg gomb (asszem, ez a D-Gomb), jobb oldalt két sorban hat gomb. Ezenkívül elöl az L és az R. Szóval akkor mit kell nyomkodnom? -