Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem ott marad már az tuti😊

A Puskás Ferenchez ezek vannak nekem eddig...a Tokióit neveztem át (j16)
kié ez a kép? mármint ki csinálta?
ahogy látom a kis szögletzászlóm benne van amit adtam😊 legalábbis jól látom...
ez a kékség hátul minek??
persze ott kezdõdött, h a 0_text.afs-t át kellett rendezni mert a "reserved space" kevés volt...
visszaimportáltam a DVD isoba...jó is lett a progi, de a meccs végsõ betöltésekor meghalt...direkt hagytam benne régi Angelus féle laszitkat is, azokkal ment.
Azt nem tudtam eldönteni hogy a "ball mdl" vagy a "ball tex" okozta-e a gondokat, mindenesetre aki ilyenre adja a fejét mondja el tapasztalatait...sztem az a 70k az mdl-nek sok...és attól halt be. Lehet azt már nem tudta a PS2 4MB videoramjába beletuszkodni😊
A JAKO-t sajnálom tetszett volna...de ezért nem fogok PC-n PES-ezni😊 pláne nem FIFÁzni😊))
Szerencsére van mentettem afs-em, de tudnom kéne, hogy melyik Terry arca, hogy csak azt kelljen kicserélni...
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
http://unitedworld.fw.hu/rorfs250.zip
Felraktam a Wolf 3.0-ás peccset, de a gyepen gusztustalan hosszanti csíkozás jelent meg, ami szerintem nem normális. Találkoztatok hasonló problémával?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
readme-t még nem olvastam <#miaz>#miaz>