18976
-
#9694 Inkább gyere multi P -
#9693 huh lőttem előbb Maradonával egy olyan szép gólt,ugyanúgy,mint a multkor Terminátor mutatta,sarkazva,csak itt emeléses gól -
#9692 The BIGGEST Facespatch for PES4 ever!
Davidan send me all his for PES4, because he is angry on some people on different forums! So he wouldn't release his faces... And i think those great faces should be released.. so davidan gave me the permisson to pack them in a .rar and upload them!
It's incredible but in that pack are 150 faces included and of course: HQ!
Here is a list of all faces:
Pepe
Belleti
Riquelme
Kuranyi
Simao
Karouganis
Santa Cruz
Berbatov
Xabi Alonso
Baia
Marquez
Tevez
Tiago
Ponte
Giggs
Sibierski
Kringe
Carragher
Chivu
Nuno Valente
Pauleta
Haijto
van Nistelrooij
Lincoln
Miller
Kovac
Pancaro
Shearer
Helb
Alonzo
Landreau
Heldt
Heinze
Bergkamp
De Boer
Raul Bravo
Forssell
Thiago
Gilardino
Senderos
Micoud
Savage
Totti
Valdez
D'Allessandro
Prso
Biscan
Mexes
Panucci
Cavelhero
Kilbane
Edu
Balsi
Hargreaves
Katsouranis
Ricardo
Bellamy
Pancaro
Cech
Ricardo
Kapsis
Fysas
Marquez
Ramelow
Torres
Klose
Deisler
Scholl
Kahn
Linke
Guerrero
Gabri
Demichelis
Smicer
Frings
Millar
Iniesta
Alenichev
Nikopolidis
Placente
Zenden
Gudjohnsen
Krzynowek
Luis Garcia
Pizzaro
Bojinov
Kalunzny
Woodgate
Costinha
Vikash
Clichy
Ismael
Meira
Bellion
Ze Roberto
Calros Alberto
Luis Fabiano
Ewerthon
De Jong
Marcelinho
Lucio
Franca
Adriano
Manicini
Roberto Carlos
Derlei
Dacourt
Drogba
Oliseh
Davids
Wagner
Hasseilbank
Mc Carthy
Okocha
Kuffour
Mpenza
Saha
Martins
Eto'o
Deco
C. Ronaldo
Kaka
Figo
Robben
Van der Sar
Buffon
Totti
Del Piero
Pires
Zidane
Guti
Morientes
Raul
Lampard
Kaluzny
Jarosik
Henry
Shevchenko
Smith
Beckham
Owen
Ballack
Nedved
Ibrahimovic
Kewell
Crespo
Dida
Baros
Ronaldhino
Ronaldo
Veron
special faces:
Ben Ladden
Pele
http://files.filefront.com/MegaFacespackPES4PC/;3788177;;/fileinfo.html -
#9691 A Werder honlapjáról :
"Lisztes Krisztián visszatért. A magyar válogatott játékos kedden a
szalagszakadása után először vett részt a csapat edzésén. Ezzel
csaknem 9 hónap után felvette a harcot a csapatba kerülésért."
sok sikert neki !
-
#9690 jé kijött új Animation Shop -
#9689 hát lépésről lépésre leírtam ennél hogy lehet bővebben? -
csabóca27 #9688 még mindig nem sikerült beraknbom a hülye számstílusokat!vki segítsen legyen szíves egy kicsit bQvebben -
#9687 hát pl az a psd amit tegnap kilinkeltem jó lenne egy adidas editable-val -
red6t6 #9686 A labda már bordó, csak még az aranyozással vannak problémák...a csukákkal az a gond, hogy rossz volt az alapanyag, ha jó a bmp vagy png, akkor nem jelentkezik ez a hiba...ha elküldöd, hogy mi kéne, összerakom, mert most már minőségibb anyagból lehet dolgozni. -
Gabe18 #9685 Itt:
-
pinehead #9684 thx,sry ha láma vok.. -
#9683 Ott ahol beállitod, hogy kapus on off látod az írányítást
és felül ilyet: IIIIIIIIII (Egyenes vonalakat)
L1 R1-el lehet állítani sztem -
-
pinehead #9681 ezt most sry de nem találom...
pontosan melyik menün belül van ez?full idegesít,hogy állandóan a Q-t kell nyomkodnom meccs közben...
thx. -
#9680 ja az a tegnapi összefoglalóban jó volt
csere Gravesen be riporter:Tesékk ennek a cserének még nagy jelentősége lesz.
Következő jelenet Owen gyönyörű gólja.
Riporter. Hát Gravesen nagyszerűen játszott ezen a meccsen, de mivel ez összefoglaló Owen gólját láthatjuk...... -
#9679 Oks
tulajdonképpen a labdáinknál éreztem először mikor hollandok kerestek meg.
Amúgy mi a helyzet a labdával meg a csukákkal? -
imi1024 #9678 Sziasztok!
Melyik a legfrisseb roster a játékhoz?
Nekem olyan kellene amiben Gravesen már a Realnál van.Légyszi segítsetek!Köszi! -
red6t6 #9677 Szia! Már tegnap is itt voltam, kérdeztem is, hogy miért kerestél... -
#9676 vááá red!
valami elérhetőséget pliz!! -
#9675 cipokeszito baratunk ittvan?
akarki:) -
red6t6 #9674 Szia! Seni nem lehet próféta a saját hazájában...csináld álnéven, majd viszik, mint a cukrot...nekem minden esetre szólj, ha kész a csomagod! -
#9673 Igenis tudomásul veszem -
Quaresma #9672 Breki szerintem vedd tudomásul, hogy Hedgenek igaza van! Én mindent megpróbálok kirakni FH-ra, na de nem úgy megy, mint itt a fórumba, hogy azt sem tudod teljesen mi az azt belinkeled, vagy nyomsz róla egy képet! Én általában minden kiegészítőt kipróbálok, aztán rakom ki. Arról nem is beszélve, hogy minden kiegészítőt azért ismerek, figyelem az oldalakat fórumokat, és ha van pár jó cucc amit érdemes kirakni akkor kint lesz. Arról meg, hogy a te stadionaid nincsenek kint fh-n egy nagyon egyszerű oka van, nem vagyok tisztába vele melyiket csináltad te vagy már fele el sem érhető. Ha összeszeded nekem egy csomagba én kirakom. Amúgy meg nem tudom, hogy van-e olyan oldal a világon, ahol több PES letöltés van mint az FH-n, azaz nemsokára a PH-n:D, mivel elvileg lesz PESHUNGARY! -
#9671 nekem ment gond nélkül! -
#9670 hm fch 0_text.afs-ét bemásolva el sem indul
frankó -
#9669 "21 new Stadiums with high Quality Textures and new Grass
textures and realistic patterns where possible of doctor"
meg mivel FCH gyártotta gondolom benne van :D -
#9668 az FCH féle stadiumpatch? szerintem benne van ahogy láttam! -
#9667 A Champions League Patch 2004/2005 - 100 % Online - 100 % Master League-ban benne van a Stadiumpatch is nem tudjátok? -
#9666 jah! bocs neked úgy látszak az az elírás volt a legfontosabban abban amit írtam :) én is csak a véleményem írtam le amire azt hiszem itt nekem is jogom van! -
#9665 de szivellem P
Csak a véleményem mondtam el. -
#9664 Nekem elrontotta
ki tudnál linkelni egy e_txt.asf-et?
8 MB -
#9663 Te vetted annak, nem én! azzal, hogy azt mondtad én miért másét ajánlgatom! Azt ajánlom ami tetszik, ahogy mások is itt, ahogy te is... Az ISS Online lehet előrébb jár, mint mi, de ők egy adott játékra összpontosítanak mi pedig 3-ra! Nem akarok itt nagy vitába bonyolódni, de nem várhatod el, hogy amit itt napi 10 óra hozzászólásaiban kilinkelsz saját anyagot, mindegyiket végigböngészi Quare és kiteszi az FH-ra?
Szerintem lehetnél akkora tisztelettel irántunk, hogy amikor fogod a packot becsomagolod és elküldöd nekünk mondjuk mailben vagy legalább egy linket, mert mi annak csak örülnénk és 100%, hogy kiraknánk! De az a szomorú, hogy én azt érzem te nagyon nem szíveled a mi "munkásságunkat"... végülis nem baj! -
#9662 Minden gyepem különbözik.
Igazából nemis lehet egyforma esetleg az Alpha.
Én igyexem pont olyat készíteni amilyen jelenleg igazából.
Lásd Delle Alphi ahol jobban mutatott a Régi heresztcsikos, de mivel hosszanti csíkosra érkezett igény méghozzá úgy, hogy alatta mégegy minta legyen az lett, pedig talán szebb a másik.
Engem pl zavar, ha a felezővonalnál vált egy csomót szenvedtem vhol hogy a 16-osnál legyen a csík ne a vonal előtt egy centivel.
De hogy norvégmintás legyen és még asszimetrikus is :-)
Kb 15 stadionhoz készítettem illetve publikáltam ebből az fh-n három van fent. Nem tüntetek fel semmit, csak sztem a ISSONline ebben sokkal előrébb jár.
Lásd labdák valamint ők keresték velem a kapcsolatot, hogy csinálnék-e gyepeket a stadionjaikhoz.
Sztem pl nagyon hiányzik az angol nyelvű letöltési rész- volt hogy nem tudtak külföldiek letölteni mert nem értették meg.
Persze a te dolgod de a véleményem leírhatom, nem kell rögtön támadásnak venni :-) -
#9661 én ami képet kiraktál és láttam ahhoz mindíg írtam megjegyzést is, ez mindíg így volt... ez a pack azért tetszik, mert minden stadionnál kicseréli az alap csúnya füveket! ennyi! azt meg totál letojom, hogy most van-e ilyen a való életben vagy nincs... ugyanis én Master Ligában azt szeretném, hogy ne fussanak már ki a játékosaim minden meccsen ugyanolyan mintájú pályára... kicsit unalmassá válik egy idő után!
ha hiszed hanem kolléga a te gyepjeidet használom most is... de mivel nem minden stadionhoz gyártottál ezért továbbiak után is nézek!
itt most nem kell úgy feltűntetni, hogy hú mert mi leszarunk téged vagy a többieket akik veszik a fáradságot és gyártanak valamit. Fogod! Bepakolod egy csomagba őket, írsz mellé egy leírást, hogy mit hogyan és kitesszük még az FH-ra is. Ez mindíg így volt, soha nem lett semmi elutasítva. Nem kell máshogy feltűntetni! -
#9660 -
zizzenet #9659 Kösz. Ez egy elég korrekt segítség volt. Dicséretes, hálára érdemes. -
#9658 Nincs helyem, de lehet csinálok majd egy patchet. -
#9657 nem gond csak kb 8* megkérdeztem mi a véleményed az én csomagomról
(Elvileg nekem is kész majd minden stadionhoz a gyepem, csak nincs hova kiraknom meg most kitaláltam a új teknológiát és javítom.)
semmi választ nem kaptam
a Lengyeleknél kirakják nagybetűvel az oldalra, hogy mi csináltuk. mi meg másokét ajánlgatjuk. Kicsit szarul esik, hogy külföldiek gratulálnak elmondjákvéleményüket, tanácsaikat meg további munkára biztatnak itthon meg csak beszólásokat kapok.
Amúgy ha észrevetted mostanában nem sokat írok róluk ide.
-
#9656 Feltehetnéd a te füveidet is (egyben), szivesen kritizálnám :P -
#9655 Feltehetnéd a te gyepjeid vhova, szivesen kritizálnám :P