18976
-
Gabe18 #9814 A 3. részben is mondjuk a 3* után a 4* elég nagy ugrás volt,de a 4 és 5 között már nem sok különbség volt. -
rumos #9813 3* u.olyan nehéz mint 6* ??? -
#9812 Nem csal a gép,ez van.
Amúgy inkább játszd 3.csillagon,majdnem ugyanaz mint 6 csillagon -
#9811 ez a játék nagyon csaló: elkezdtem a master ligát 6*-on. Megnyertem a div2-t és feljutottam egyből, utána div1-ben a 30 fordulóból 25 győzelem, 5 döntetlen, 0 vereség. NEM lettem bajnok, mert a MU 27 győzelem 1 döntetlen és 2 vereséggel 2 ponttal megelőzött. Mellesleg a két veresége tőlem van. Az egész mezőnyt megverték kétszer, egyszer x-eltek, tőlem meg kikaptak kétszer. Nagyon felbaszta az agyam hogy 0 vereséggel nem vagyok bajnok, meg hogy ők mindenkit megvernek sosem kapnak ki. Egyébként a div1 cup döntőjében is megvertem őket. 5 vagy kevesebb csillagon is így csal a gép? -
#9810 vigyázok de akkor is egy csomó face ütközik egymással... -
#9809 jah (csa vigyázni kell a transparency -ra) -
#9808 azokat énse. csak a texteket. és te hogy csinálatad? egyenként GS-el? -
#9807 a bin-eseket nem -
#9806 te beraktad az összes arcot? a skineknél egy csomó szám rosszul van írva pl w008 a játékban Saviloa a peccsben a textek között meg Pizzaro...
egy csomót elbasztam már így -
#9805 na jah -
#9804 van egy progi PESONLINE a neve az FH-ról letöltheted -
#9803 Edit Mode-ban olyat állítasz be neki amilyet akarsz van több mint 1000 féle (de én inkább az EditPESOptionFile-t ajánlom) -
#9802 nekem is kéne hozzá haj mert magamtól nem lehet olyat beállítani... szólni kéne az arckészítőnek! -
Rezdi #9801 Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám a netes játékot. Nincs valami olyan fórum/hely, ahol összejönnek az online játékosok? -
#9800 Hu hallottátok már a RendőrStory 3 zenéjét? Tök jó,épp azt döngetem!
kéne nekem egy "rendes" Del Piero haj
-
#9799 há gondolom le... :) -
#9798 főként az USA-ból hozattam őket... van eredeti BP (Brittish Patrol ha jól tudom) kamionos satyóm is! Tiszta olajfolt meg minden :D -
#9797 oké várom:)
jó ez az intermez meg a milan is amit nemrég linkeltél ! ilyen szép Juvés miért nincs? -
#9796 És a lilat le kell venni vagy csak simán? -
#9795 de honnan? -
#9794 ja a menüben cseréli le azt a forgó baszást a sarokban :) -
#9793 csak eredetim van! -
#9792 spinning aerow
Use Graphics Studio to insert image into the *_AFS:
keyconfig_*.txs (image 01)
modeselect_*.txs (image 31)
player_setting_*.txs (image 01)
sound_setting_*.txs (image 01)
*= E(nglish), (J)apan, (G)erman, (I)talian (S)pain or (F)rench AFS, in your case you should use J_AFS -
klikk -
#9790 honnan tudod, hogy olyat hordok? P
Eredetid is van?
Mert régóta keresek újjat -
#9789 Egyébként így itt OFF és halkan elárulom, hogy én gyűjtöm a baseball sapkákat. New York Yankees-től is van pár darab :) -
#9788 A hivatalos Baseball sapka jó rám
Amin ugye a Made IN USA és a hivatalos logo van rajta.
Csak olyat nem kapok magyarországon -
#9787 hát ha már a Nike sem tud neked sapkát gyártani :) -
#9786 tod ki a vizfejű P -
#9785 vizfejűeknek is szállítunk :) na komolyra! Nem tudom! passz, de nem Nike sapka ám ez :) szal fogglamam sincs, de gondolom állítható a cucc (azért remélem nem műanyag pattnetos :D) még én sem láttam de majd megkérdezem Bubust -
#9784 Figyi mekkora az FH-s sapka?
KÉne egy de pl a NIke méretezés az én fejemre kicsi -
#9783 Egy béka a ló ellen? Mi lesz ebből!!! -
#9782 gugli! nem ismered? www.google.com -
#9781 Gas a sötét ló
Aki a derbi napján fut jól
Mondjuk vele sokat játszottam -
#9780 miii? -
#9779 ráköll guglizni és kész :) -
#9778 eh! nemár :) -
#9777 azért figyelem az evo-league-t és a meccseredményeket is :) InterGP és Shev is nagy ellenfelek, Gas-ról nem tudok nyilatkozni. -
#9776 esetleg színlevétel? P -
#9775 te nemis multizol P
első kettő jut tovább?