18976
  • Gabe18
    Bent vagy most Pes Online-on?
  • Breki33
    9836
  • Breki33
    de P
  • Gabe18
    Nem jössz edzeni mostanábn 1-2 meccset?
  • Breki33
    inkább 404
  • 9csöves9
    ja egy szép kis Pires gól:)
  • Gabe18
    Hm...Te látod?
  • Breki33
    Én hát

Csak akkor játszottam.
    Europa szoba
  • 9csöves9
    jó de a széleit vágd le croppal:)meg túl nagy a mérete
  • Gabe18
    Szerintem mondjuk a filenévben ne legyen ékezetes karakter,mint itt a "multiketőő"
  • Gabe18
    Hát nekem piros X...
  • báttyó02
    navégre :) amúgy ez is multis gól szokás szerint,de nem a gól a lényeg,hanem hogy végre át tom tenni gifbe :DD
  • báttyó02
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/pires multikettőő.gif[/img]
  • báttyó02
    Ja és 1,23 mb-os a gif
  • báttyó02
    hmm van egy gif-em,fel akarom tölteni iaro-ra,de nem tölti fel,állandóan azt irja ki,hogy nem másolható......sg-re se tölti fel....segitsetek lécci
  • Gabe18
    Játszani játszok,azzal nincs gond,csak nem nagyon látlak téged.Eddig asszem pontossan egyszer láttalak Pes-Online-on,Breki 23 néven,ha az Te voltál.Igaz,én az európa részben szoktam kenni,lehet Te máshol?
  • Johnny23
    na jah!
    lehet hogy már a WE8 -ra gyúrnak PP????

(bár nemtom mennyi újítás lesz benne,mert igazából,amit idáig lehet tudni infokat,azok szerint NEM SOK)
  • bestGP
    valaszol vki?
  • Breki33
    Menüzenékről még mindig nem halottam véleményt
  • báttyó02
    Amúgy én most nyertem meg a bajnokságot :)))
    majd mutizok egy képet a csapatról :)
  • báttyó02
    Nembánnám,ha jönne már valami király patch,mert nagyon kezd elhalni ez a topik.....
    Jó lenne,ha kiadna végre a konami egy patchet a multira......de semmi hir róla
  • Breki33
    hátha nagyok aktivizáció lett volna részetekről több csapat lenne beállítva
  • 9csöves9
    mármint nagyon zsír :D
  • 9csöves9
    kösz szépen nagy zsír
  • shevy
    mohus, haverram nem így van. Tudom mit beszélek, van egy olyan szakasz a 30 meccsből, kb 5 meccsen keresztül, amikor mindig neki fúj a bíró, meg minden úgy történik, ahogy a fő riválisomnak jó
  • Breki33
    játszani velem

sokat P

és fizetni az üditőm P
  • Gabe18
    Mit és mikor kell csinálni egy ilyen edzőpartnernek,ettől függ...
  • Breki33
    meg a Fifahungary-n P

Gabe leszel edzőpartnerem a csoportmeccsekre P?

középdöntőre
  • báttyó02
    ja ezt olvastam a gamestarba is !!
  • Gabe18
    A ma megjelent gamepro magazinban van,nem tudom hogy igaz-e,nem néztem még. (és amugy is csak aljas kis csaló emberkék használják...)

"...ha a labda már áthaladt a gólvonalon,de a játékos még nem kezdett el örömködni,gyorsan nyomj egy pause-t és nézd meg a visszajátszást:minden alkalommal egyel több gólod lesz!"
  • mohus
    "hogy érted hogy nem csal a gép? hogyne csalna? akkor nem vert volna meg mindenkit, 28 meccsből egy döntetlen többi győzelem, csak tőlem kapott ki 2-szer. Ilyen nincs. Csal. PL van egy időszak amikor úgy csinál, hogy hiába piros formában van a játékosom, elpattan tőle állandóan a labda meg ilyenek, direkt úgy csinálja a gép, hogy ne te nyerd meg. Utolsó 10 meccset zsinorban nyertem, naná hogy ő is hogy nehogy már átvegyem a vezetést"

nyomd a haverral:) ha nála is úgy érzed, hogy mindig hozzá pattan a laszti akkor benned van a hiba
  • Breki33
    klikk
  • 9csöves9
    Brekkencs kitennéd nekem akkor a számozást ha nagyon szépen megkérlek?:)
  • Breki33
    annyira nem követem csak a NY azok szinte a kezdőbetűim
  • csabóca27
    de most komolyan,én a Cardinalsnak szurkolok
  • Breki33
    csak ha lányokkal.......
  • csabóca27
    Hedge és Breki,ti szeretitek a baseballt?
  • báttyó02
    amúgy azzal egyetértek,hogy soxor én is ugy érzem,mintha direkt ugy pattan hozzá a labda,meg ilyenek,ahogy akarja.....
  • shevy
    hogy érted hogy nem csal a gép? hogyne csalna? akkor nem vert volna meg mindenkit, 28 meccsből egy döntetlen többi győzelem, csak tőlem kapott ki 2-szer. Ilyen nincs. Csal. PL van egy időszak amikor úgy csinál, hogy hiába piros formában van a játékosom, elpattan tőle állandóan a labda meg ilyenek, direkt úgy csinálja a gép, hogy ne te nyerd meg. Utolsó 10 meccset zsinorban nyertem, naná hogy ő is hogy nehogy már átvegyem a vezetést
  • bestGP
    az evo-liga -t hol tudom elérni?