18976
-
Gabe18 #9854 Bent vagy most Pes Online-on? -
#9853 9836 -
#9852 de P -
Gabe18 #9851 Nem jössz edzeni mostanábn 1-2 meccset? -
#9850 inkább 404 -
#9849 ja egy szép kis Pires gól:) -
Gabe18 #9848 Hm...Te látod? -
#9847 Én hát
Csak akkor játszottam.
Europa szoba -
#9846 jó de a széleit vágd le croppal:)meg túl nagy a mérete -
Gabe18 #9845 Szerintem mondjuk a filenévben ne legyen ékezetes karakter,mint itt a "multiketőő" -
Gabe18 #9844 Hát nekem piros X... -
#9843 navégre :) amúgy ez is multis gól szokás szerint,de nem a gól a lényeg,hanem hogy végre át tom tenni gifbe :DD -
#9842 [img]http://iaro.srv.hu/kep/pires multikettőő.gif[/img] -
#9841 Ja és 1,23 mb-os a gif -
#9840 hmm van egy gif-em,fel akarom tölteni iaro-ra,de nem tölti fel,állandóan azt irja ki,hogy nem másolható......sg-re se tölti fel....segitsetek lécci -
Gabe18 #9839 Játszani játszok,azzal nincs gond,csak nem nagyon látlak téged.Eddig asszem pontossan egyszer láttalak Pes-Online-on,Breki 23 néven,ha az Te voltál.Igaz,én az európa részben szoktam kenni,lehet Te máshol? -
#9838 na jah!
lehet hogy már a WE8 -ra gyúrnak PP????
(bár nemtom mennyi újítás lesz benne,mert igazából,amit idáig lehet tudni infokat,azok szerint NEM SOK) -
#9837 valaszol vki? -
#9836 Menüzenékről még mindig nem halottam véleményt -
#9835 Amúgy én most nyertem meg a bajnokságot :)))
majd mutizok egy képet a csapatról :) -
#9834 Nembánnám,ha jönne már valami király patch,mert nagyon kezd elhalni ez a topik.....
Jó lenne,ha kiadna végre a konami egy patchet a multira......de semmi hir róla -
#9833 hátha nagyok aktivizáció lett volna részetekről több csapat lenne beállítva -
#9832 mármint nagyon zsír :D -
#9831 kösz szépen nagy zsír -
#9830 mohus, haverram nem így van. Tudom mit beszélek, van egy olyan szakasz a 30 meccsből, kb 5 meccsen keresztül, amikor mindig neki fúj a bíró, meg minden úgy történik, ahogy a fő riválisomnak jó -
#9829 játszani velem
sokat P
és fizetni az üditőm P -
Gabe18 #9828 Mit és mikor kell csinálni egy ilyen edzőpartnernek,ettől függ... -
#9827 meg a Fifahungary-n P
Gabe leszel edzőpartnerem a csoportmeccsekre P?
középdöntőre
-
#9826 ja ezt olvastam a gamestarba is !! -
Gabe18 #9825 A ma megjelent gamepro magazinban van,nem tudom hogy igaz-e,nem néztem még. (és amugy is csak aljas kis csaló emberkék használják...)
"...ha a labda már áthaladt a gólvonalon,de a játékos még nem kezdett el örömködni,gyorsan nyomj egy pause-t és nézd meg a visszajátszást:minden alkalommal egyel több gólod lesz!" -
#9824 "hogy érted hogy nem csal a gép? hogyne csalna? akkor nem vert volna meg mindenkit, 28 meccsből egy döntetlen többi győzelem, csak tőlem kapott ki 2-szer. Ilyen nincs. Csal. PL van egy időszak amikor úgy csinál, hogy hiába piros formában van a játékosom, elpattan tőle állandóan a labda meg ilyenek, direkt úgy csinálja a gép, hogy ne te nyerd meg. Utolsó 10 meccset zsinorban nyertem, naná hogy ő is hogy nehogy már átvegyem a vezetést"
nyomd a haverral:) ha nála is úgy érzed, hogy mindig hozzá pattan a laszti akkor benned van a hiba -
#9823 klikk -
#9822 Brekkencs kitennéd nekem akkor a számozást ha nagyon szépen megkérlek?:) -
#9821 annyira nem követem csak a NY azok szinte a kezdőbetűim -
csabóca27 #9820 de most komolyan,én a Cardinalsnak szurkolok -
#9819 csak ha lányokkal....... -
csabóca27 #9818 Hedge és Breki,ti szeretitek a baseballt? -
#9817 amúgy azzal egyetértek,hogy soxor én is ugy érzem,mintha direkt ugy pattan hozzá a labda,meg ilyenek,ahogy akarja..... -
#9816 hogy érted hogy nem csal a gép? hogyne csalna? akkor nem vert volna meg mindenkit, 28 meccsből egy döntetlen többi győzelem, csak tőlem kapott ki 2-szer. Ilyen nincs. Csal. PL van egy időszak amikor úgy csinál, hogy hiába piros formában van a játékosom, elpattan tőle állandóan a labda meg ilyenek, direkt úgy csinálja a gép, hogy ne te nyerd meg. Utolsó 10 meccset zsinorban nyertem, naná hogy ő is hogy nehogy már átvegyem a vezetést -
#9815 az evo-liga -t hol tudom elérni?