18976
  • Breki33
    jah a we8 bin-esre gondolsz?

• pluhi
    Én már hetek óta nem játszottam online, az optionfile-editort sem ismertem eddig. Azt meg nem feltétlenül veszed észre, hogy megpiszkálta a dolgokat. Ha ua csapattal játszanál ellene és ua emberrel megpróbálnád lefutni, kijöhetne a dolog. De a fáradás gondolom függ a sprintek mennyiségétől...
    A legtöbben amúgy is élcsapatokkal játszanak, egy 87-es és 99-es érték között nincs annyi különbség, hogy egyből kilógjon a lóláb. De számit.
  • 9csöves9
    keresés a témában---- tádádádááám Gascoigne kérte:)
  • 9csöves9
    tudom én is láttam
  • misztör frog
    fura,eddig még senkinél nem láttam,hogy át letttek volna alakitva a csávoi...még a külföldieknél sem..akko ez most vmi nagyon uj dolog?
  • Breki33
    pedig valaki kért itt ilyet
  • pluhi
    Kitalálták. Mit gondolsz én magamtól jöttem rá? Ahogy látom tegnaptól elérhető az editor a pespc-files-on. Nem figyeltem a dolgot, ha régebbi verziok is tudták ezt a para bines dolgot, akkor páran csinálják már, hiszen pofon egyszerű az egész. J1, és ezek szerint nem az exeben van, ill. nem azt használja.
  • 9csöves9
    nem P
  • Breki33
    te kértél ilyeneket?

• pluhi
    Ez nem old meg semmit.
  • Breki33
    pedig az eredeti az exe-ben van

gondolod, ha lehetne anélkül módosítani a nemzetközi BL bajnokságban nem találták volna ki?
  • pluhi
    Sajnos ez nem igy működik. A cheaterek nem hülyék, sosem voltak azok. Erről vagy senki nem tud (ez ugye már nem igaz pláne hogy a pesfan forumán ott a leirás), vagy mindenki tudja és saját belátása szerint használja. Tehát kőkeményen reklámozni kell a dolgot, hogy utólag senki ne mondhassa, "Én nem is tudtam erről".
  • misztör frog
    figy az nem elnne megoldás,hogy pl.Bubus megcsinálná benne az átigazolásokat,és aztán mitomén,kiadna egy fájlt,amibe megcsinálta???
  • 9csöves9
    sztem nem kéne kihírdetni mert a hülyék azok tuti használják és csak a hülyék nem tudják alapból hanem csak a hírből jönnek rá. sztem nem kéne de mindegy mert én ha szabályosan esek ki 20-0-val akkor is jót játszottam:D
  • pluhi
    Semmi exe turkálás nincs. Működik a módszer, mint már mondtam, teszteltük. Úgy áll a dolog, hogy Bubus kihirdeti a dolgot FHn és mindenki használhatja, aki akarja. Mivel szűrni nem lehet, ez az egyetlen út. Érdekes, hogy igy jutottunk el az igazi egyenlő esélyes online BLhez:).
  • Breki33
    ha változtatod az exe-t és a másiknak másmilyen van nem fog a multi menni

ezt már kipróbáltuk
    szval mem egészen értelek
  • misztör frog
    dfe halljátok ezekkle meg lehet azt scinálni,hogy a játékosokat ugymond "átigazolom" a mostani csapatukba,mert én a LAzioval lennék,d igy elég gyengék(amugy is :D)?
  • pluhi
    Ne légy naiv. Hogy nyerjen, akár tisztességtelen eszközökkel is.
  • misztör frog
    aha...de figy miért hasznáná valaki pont erre?
    szerintem érdemesebb leenne ,ha a játékosokat átraknánk a mostani csapatukba,ebben az esetben pedig még elönyös is lehet,nem?Vagy ezt nem lehet megcsinálni?
  • 9csöves9
    azért baj mert bárki felnyomhatja a játékosok értékeit...
  • misztör frog
    ezt nemértem...EZ miért baj???
  • pluhi
    Gyerekek irtózat nagy baj van. Simán editálható az alap optionfile! Ki is próbáltuk és sajnos simán megy a dolog. Innetől veszélybe kerül az online bajnokság is, hacsak ki nem találunk valamit. És ez elég nehéz lesz...
  • 9csöves9
    kössz
  • Breki33
    nem működik még az arc amit csináltam se jelenik meg ott

sztem jó mezek voltak FCH patchében én azokból válogattam.

Illetve Kel fórumáról
  • pluhi
    Hi All!

Kicsit le vagyok maradva Pes4 tuning terén. Van már normális kitserver nélküli szép mezeket és egyebeket tartalmazó full patch? Mint annak idején a Wendetta pl.
    Hogy működik ez a saját rosteres dolog multiban? Próbáltátok már?
  • Breki33
    tessék
  • 9csöves9
    arra gondolok köszi
  • Breki33
    Wav2Adx 8.11 speciel ha Wav-ra gondolsz

de a DKZ is tudja, de asz nálam rakoncátlankodott
  • 9csöves9
    Breki mivel lehet wawot adx be tenni?
  • Breki33
    New Years Patch Final 1.0
    Presents by FCH and Friends

Features:

Fixes gegenüber Beta 1.0

Bay Arena Leverkusen gefixt, Manu Auswärtstrikot schwarz, Dormund und einige Rückennummern Farben angepaßt.
    das wars eigentlich schon
    Das ist eine reine 0_text.afs und g_text.afs Datei also es wird kein DKZ Studio mehr benötigt
    :arrow: Basierend auf den offiziellen Konami Patch 1.10 (Ich weiß leider nicht wie es ausschaut wenn ihr den patch auf 1.0 installiert)
    :arrow: Völlige Online Tauglichkeit !!! Wenn beide Spieler diese Daten nutzen
    Beide Spieler sehen die richtigen Aufstellungen mit richtigen Spielernamen. Die alten Teamnamen z.B. "Rekordmeister, WE United" sieht man allerdings noch. Eventuell später gefixt, wenn es dafür Möglichkeiten gibt
    :arrow: Im Ingame Editor können nun sämtliche von mir neu erstellten Spieler auch bearbeitet werden.In der Master League werden alle Daten übernommen !!!
    :arrow: alle aktuellen Teams der Champions League Saison 2004/2005
    :arrow: + 6 neue 2.Bundesliga Teams

Macabbi Tel Aviv <---> River Plate
    Rosenborg B.K. <---> FC Brügge
    Fenerbahce <---> Cruzerio
    CZKA Moskau <---> Lok Moskau
    Shaktar Donzek <---> Spartak Moskau
    MSV Duisburg <---> Boca Juniors
    E.Frankfurt <---> Sporting Lisabon
    1860 München <---> Partizan Belgrad
    Spvvg Greuther Fürth <---> AEK Athen
    Alemannia Aachen <--->PES United
    1.FC Köln <---> WE United

:arrow: 21 Stadien mit hochauflösenden Grafiken
    :arrow: neuen Rasentexturen und realistischen Schnittmuster wo möglich von Doktor
    :arrow: 6 neue Stadien ersetzen die japanischen
    Bay Arena, Borussia Park M´gladbach, Gottlieb Daimler Stadion, Berliner Olympiastadion, eStadio Dragao, Arena auf Schalke
    :arrow: High Quality Adboards
    :arrow: Ballpaket
    Nike Aerow Rot,Blau,Gelb
    Adidas Roterio(Original alte mdl Datei !!! denk bitte dran wenn Ihr den ersetzt, das ihr die neue mdl von Socceracess wieder nehmt)
    Adidas Fevernova
    Adidas Finale
    Puma Shudoh
    :arrow: neue Boots
    Editable: Nike Vapor, Nike Total 90 Zoom
    No Editable: Adidas F50+ Blau, Adidas Pred (Rot), Adidas Pred (Schwarz/rot)
    Puma King schwarz, Adidas World Cup, Adidas Pred Becks weiß

:arrow: neue Fanfahnen (verschiedene Autoren)
    :arrow: neue Wappen (by Higgs & FCH)
    :arrow: neue Stadienvorschaubilder
    :arrow: Trikots für alle 201 Teams mit neuesten Trikots von kEL,Spark,OPM,Biker Jim,Bule im Patch intriegiert (kein Kitserver nötig, bitte dran denken denm Kitserver zu deinstallieren)
    :arrow: richtige Rückennummernfarben und 3 D Modelle
    :arrow: Optionsfile basierend auf Equalizer Sascha OF4U aktualisiert mit aktuellen Kadern von UEFA.com und Kicker.de (Stand 5.1.05)
    :arrow: neue .exe für reale Teamnamen
    :arrow: neue Namen für Stadien und Bälle im Menü
    :arrow: neue Minikits
    :arrow: Optionsfile mit Shop freigeschaltet, sobald andere Möglichkeiten (Nichts freigeschaltet etc.) werde ich das auch anbieten

• Breki33
    Nah kész az aranyfeliratű labda

• Breki33
    Ki kéne próbálni ezzel a csomagom

• ToMy_
    okéoké. remélem most pénteken már nem jön közbe semmi.
  • 9csöves9
    csak ír van meg az oleole
  • 9csöves9
    hát én nem tudom megcsinálni:) majd te!:)
    de így tényleg úgy néz ki mintha találkozott volna a Camoraval:)
  • Breki33
    azt írd be, hogy soccer anthem

meg, hogy the fans
  • Breki33
    Elvileg meg lehet oldani a szemét kéne feljehúzni kb 5 mm-el úgy ahogy a másikon van, viszont akkor nagyon hosszú lenne az orra.
  • 9csöves9
    azon a hubon ahol most vagyok ott csak remix meg az ország himnusza van:) de mindjárt keresgélek
  • 9csöves9
    hmm a 10014 álla is parasztbácsis
  • Breki33
    remixremix