18976
  • Breki33
  • 9csöves9
    és le is lehet tölteni vagy csak a készítő mutatott képet?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    nem
  • 9csöves9
    europaifocivilag.uw.hu it minden nagycsapatnak fent van a számozása!
  • 9csöves9
    na ez zsír:) te csináltad?
  • Breki33
    Oké mostmár csak a többi játékosé kéne.

Szval mindenki beszerezhetné a kedvenc csapata mezszámozását.
  • Breki33
  • 9csöves9
    hát LEgro száma 21 Moroé 19
  • Breki33
    Oké akkor még a mezszáma kéne.

Meg Morientese is

Azt olvasom róla, hogy nehezen illeszkedik be erre a Liverpoolban kettőt fejelt nekem.

Bár lehet csak egyet a másik nem biztos.
    Mondjuk utánna finoman lerúgtam.
  • 9csöves9
    mármint nem 100 százalék:D
  • 9csöves9

biztos P .és Montero is hamarosan bandukol Cagliariba de eznem 200!
  • Breki33
    Ezek már benne vannak.

Mondjuk Legro nincs de ez biztos?
  • Breki33
    Najó és ha nem jó bontasz?

Érdekes tegnap egy magyart se láttam, kénytelen voltam egy Spanyollal nyomni
  • 9csöves9
    Zlatan,Cannavaro Juve
    Legrotagglie Bologna
    Iuliano Mallorca
  • Gabe18
    Elkezdődik a meccs,első pár mozdulatból kiderül hogy milyen,akivel jól indul azzal általában végig elfogadható.Persze néha elromlik közben is de az már ritkább.
    Erre gondoltam.
  • Breki33
    Na úgy néz ki megy és még az új Depliero beállítás is benne volt

Csatlakozásnál voltak problémák, de az lehet más miatt is.

Mondjuk én csak rostert állítottam.
  • Breki33
    hogy nézed meg?

pingeted talán?
  • Gabe18
    "na vajon miért nem játszom online...sok kis k...ög szétcsesz mindent, ami jó lehetne"

Ez sajnos igaz is lehet.
    De ettől még az on line játék csodája megmarad.Mert semmiféle lanparty,haveri összejövetel,nem tudja megközeliteni azt az érzést amikor kiválasztasz egy nevet a listából,beállitjátok a dolgokat,az első pár pillanatban megnézem elfogadhaó-e a netkapcsolat,és ha igen,akkor gyerünk.
    Semmit nem tudsz az emberről,nem tudod mit fog játszani,hogy fog játszani.Nem tudhatod a világ legjobb játékosával kerültél szembe,vagy egy kezdővel aki majd a labdát sem tudja lepasszolni,hogy 5-0-ra kapsz ki vagy 5-0-ra nyersz.
    Ennek van valami varázsa...

És ezzel együtt a baráti meccsek meglehetnek a neten is ugye,ahol tudod kivel kerülsz szembe.

A csalás pedig sajnos mindenféle on-line játékban benne van...
  • Breki33
    Úgy nézem megy bár nem biztos mert egy gyerek a 2 percben a Brazil vállogatottal kapott gólja után lelépett

De Ibra bent volt a keretben
    Félidőben akartam behozni
  • mohus
    "Hát ez szép,akkor ezek szerint bárki elérheti hogy a csapat összes tagjának értékes csúcsközeliek legyenek?Mert a futás csak egy dolog,de akkor ilyen alapon minden játékos extra pontossan lőhet,passzolhat,indithat.És mivel ugye te nem látod számszerüen,még rábizonyitani sem lehet..."

na vajon miért nem játszom online...sok kis k...ög szétcsesz mindent, ami jó lehetne

akkor inkább lanparty heverokkal vagy kanapé+konzol...és no csalás mert ott megütjük nyomban:)élőben:)

egyszer öcsém eligazolta Vierát és Henryt az Arsenalból a Reálba és úgy mentem hozzá gémelni....vazz láttam Henry nevét, ugye alul kiírja meccs közben én meg nem néztem kinek a csapata alatt:)...de csak a meccs végén jöttem rá...amikor a 70. percben cseréltem...

kisöcsém még arra is fogyelt az igazoláskor h távolról hasonló kinézetű játékos legyen Henry és Viera helyett..
  • Breki33
    Editáltam most próbálok játszani vele
  • mohus
    "Tegnap végre felinstalláltam. Igaz, már 2 hónapja otthon volt a DVD-s változat. Feltettem rá rögtöm az 1.10-es(?)patch-cset, és az egyik 770MB-os korrigálást Nevek, játékosok új stadionok, labdák, csukák...stb...aztán....leesett az állam. Nos! Hangulatilag, grafikailag tényleg jobb mint a FIFA2005 (a régebbiekkel direkt nem hasonlítom össze), sőt! összetetteb is, de nehézségileg, szerintem épphogy eléri a FIFÁT! Mármint a cseh, hard gameplay patc-cses verzióhoz képest.
    Szóval, nagyon jó lett a PES4, de ti már tudjátok ezt rég. :)))"

én köztudottan PS2-n nyomom 72cm flat 100hz tv-n RGB kábellel...hosszú ideje csak a Far Cry figyel a gépen...nemcsoda, nekem nagyon bejött

de tegnap én is feltettem a gépemre a PES4-t, mondjuk csak a demót..holnapra az egyik kollégám kölcsonadja a full-t

-ami botrány az a menü:) marha szarul néz ki, gyakorlatilag a TV-re kitalált menü...csak hát ez monitoron a kb 640*480... vicces..és port-szagú

- a bevonulás ismétlés minden hibátlan, de a játék közben zavaró scrollhiba van, apró remegés. Ez lehet hogy senkinek nem tűnik fel max nekem, mert PS2-n ilyennek nyoma sincs...
    ez sajna gyakorlatilag akármilyen felbontás és részletesség mellett megmarad...számomra, mivel absz nem szeretem, ha egy fockaprogram riceg röcög eléggé elfogadhatatlan....a "vas" mivel a Far Cry igen kellemsen fut...nemhiszem, hogy gyenge lenne
    de lehet hogy ez a demó hibája...majd kiderül

- a másik szembeötlő a TV és mondjuk a Far Cry után...azok a fakó színek...mondjuk még sosem próbáltam a moncsi "színén" állítani, mivel azt hardveresen nem tudom megoldani...az Adobe (Photoshop kiegészítő) ajánl ilyet, majd megpróbálom....
    ígíy aztán most már nem is csodálkozom, hogy mindenki gyepet, mezt és cipőket korrigál, hogy valahogy kinézzen...(a piros-fekete fehér adidas piros része egy 20 éves napon hagyott Skoda 120 színével vetekszik)

-pozitív viszont az irányítás...a PS2 verzióban néha már idegölően élethűen pattog el a laszti...itt sokkal jobban lehet passzolni. Mintha a játékosanimáció is "korrektebb" lenne....ez alatt szintén az irányíthatóságot értem vagyis amit elgondolok és megnyomok azt korrekten végrhajtja az irányított játékos

-egy Saitek nyolcgombos gamepadom van, ami nem analóg...nyolcirányú mikrokapcsolós...ezt már ezer éve nem használtam...az XP sajna nem "látta" az eszközt hiába töltöttem le a gyártó oldalárol az XP cuccosát...úgyhogy maradt a négygombos windows által felajánlott dolog...így futni nem is tudtam a szarvakkal:)

- az irányítás a gamepad miatt, csak nyolcirányú volt tehát...irtó béna így, hogy nem haladhatok akármilyen irányba...szóval analóg itt a favorit!!!....asszem beszerzem azt az USB kütyüt amire PS2 gamepadot lehet tolni...kb 3-4 ezer HUF

egyelőre ennyi...legalább láttam...

• bestGP
    most akkor mivan? lehet editalni az online option filet is? hogy?
  • Breki33
    Iuliano from Juventus to Mallorca
  • Breki33
    Bayern Munich:

In:

Bixente Lizarazu (Marseille)

Out:

Piotr Trochowski (Hamburger SV)

Igen, de csak holnap tudom kipróbálni.
  • Breki33
    Marucio Pellegrino from Valencia to Liverpool
  • Breki33
    Egy fórumból
  • Breki33
    Demetrio Albertini (Ita) CM Atalanta (Ita) Barcelona (Spa)
  • csabóca27
    #10126 honnan van?játékban csináűltad Breki vagy vmi video?
  • Breki33
    Gravesen realba Morientes onnan kifele Liverpool-ba
    van még ami eddig hiányzott?
  • Breki33
    10103-at láttad?
  • Gascoigne
    Köszi! Még sok ilyet! :)
  • pluhi
    Erről van szó.
  • misztör frog
    pojénnnnn....
  • Gabe18
    Hát ez szép,akkor ezek szerint bárki elérheti hogy a csapat összes tagjának értékes csúcsközeliek legyenek?Mert a futás csak egy dolog,de akkor ilyen alapon minden játékos extra pontossan lőhet,passzolhat,indithat.És mivel ugye te nem látod számszerüen,még rábizonyitani sem lehet...
  • Johnny23
  • Breki33
    Hát aki ilyenekkel akar nyerni az
    ilyen