18976
-
#12013 én eddig mindig voltam te nem
most vendégem van -
#12012 Breki online bLt nyomjuk már le, mert most van netem, és 20. áig le kell nyomni.
GASCOINE-rőlk mit tudtok? -
#12011 ha felülírtad és elmentetted csak az optionsfileben van benne -
#12010 a fifahungaryra kilinkeltem a leírását -
#12009 na 20 perc mulva lenn lesz a we8
olyan 8 körül valaki jön multizni vele? -
#12008 Egyébként a para_we8.binnel mit kő csinálni? Csak bemásolni? Mert felülírtam az opt file-t és bemásoltam a para...-t és semmi. A régi adatbázis van még minidg benne. -
#12007 thx,de mikor beirom,kijön egy ablak, alul kiirja hogy now talking in #fifahungary -
#12006 Ok, köszi. Megpróbálom... -
#12005 nem igazán mert ha nem tudod kiszedni nem sokra mész vele ha elküldöm
amúgyis a colursban benne van a param az miért nem jó? -
#12004 Szerintem a játékban állítsd be és aztán mentsd ki optionba abból meg csinálok param-ot -
#12003 Akkor adtam
az sg-on a gólos topicomban megtalálod a linket -
#12002 akárhogy magyarázod,akárhogy csinálom nem megy
nem lenne egyszerűbb kilinkelni azt a pár kb-s szart?légyszives -
#12001 mert a join elé per jel kell -
#12000 Vki segítsen már plz.! Tudom, h. teljesen hülye vok, de nem tom használni az EditPES4OptionFile-t! A kezdőcsapatot nem tudom cserélgetni. Hogy ki kezdjen és ki legyen csere.
-
#11999 már megkaptad a colors-ot
elmagyaráztam hogy hogy kell -
#11998 amit bekell tölteni a waterloba -
#11997 mit? -
#11996 roszul tudod
te egy fórumon olvasgattad
énmeg a vádló ügyésszel beszéltem erről sajnos
had ne kelljen már megmondanom hol
DE látom van akinek hiába beszélek, hát higyjétek ezt. -
#11995 Breki régebben irtál egy Paint shop pro 9 be integrált animation shop 3-ról.linket is tudsz szerezni? -
#11994 lol bakker, ennyi okosságot...
Gondokodjatok már...Idegesítő, hogy itt hányjátok a hülyeséget. Ilyet írsz, hogy a másolást nem bűntetik...Igen, akkor nem bűntetik, ha megvan az eredeti példány és arról csináSZ ''biztonsági'' másolatot. Bár ez is kétséges.
Majd holnap megkérdezem ismerőstől, ő kívölről fújja a jogszabályokat :P (találjátok ki, mi a foglalkozása :D)
-
csabóca27 #11993 én se tok mircet használni,amikor beírom azt ami a képen van kiírja nagybetűkkel:JOIN FIFAHUNGARY UNKOWN COMMAND -
#11992 invalid iconstrip handle ezt irja ki volt már ilyen vkinél? -
laca70 #11991 Privi ment. -
Gabe18 #11990 Nálam jó. -
Gabe18 #11989 Itt egy kép,hogy csináld,hátha segit.
Kép -
#11988 csak nekem nem megy a pesonline? -
Gabe18 #11987 Miiii...???
Ajaj akkor passzolom...
-
#11986 bocsánat a lammer kérdésekért,de életemben először most látom ezt a programot -
#11985 de ha beirom utána ezt: join #fifahungary,akkor valami Virtual Reality oldal vagy mi jön ki -
Gabe18 #11984 Szerintem mindegy...
Amugy meg próbáld ki. -
#11983 itt vannak olyanok hogy: quakenet random server
quakenet random DE server
quakenet random SE server
quakenet random UK server
quakenet random US sercer
mot ezek közül melyik? -
#11982 vasarnap teljes egeszebe elment a netem...
ugylatom kijöt we8! igaz ez?
mert pl a pes3 vs. we7 nél is én a we-t hasznaltam. legalabbis tavaly az sokkal jobb lett, mégha nem is vehető észre annyira.
Remélem most is hasonlo lett.
Ja és a peses cuccok kompatibilisek vele? -
Gabe18 #11981 Hát nem tudom,egyszerüen logikussan végigondolva sincs értelme.Jogszerű az amikor elmész és a boltban megveszed a filmet-zenét.Mert akkor azé lesz a nyereség,aki azt készitette,kiadta,stb.
Ha te letöltöt a netről abból senkinek nincs nyeresége (csak neked),főleg nem az előadónak,készitőnek,kiadónak.Innentől mitől lenne jogszerű?
Az mondjuk már valamennyire paranoia hogy most Kis Jóskához kiszáll a rendőrség mert ő letöltötte xy játékot,vagy zenét.Csak tényleg ezt a letöltöm és még törvényes is dolgot kéne elfelejteni... -
#11980 Breki légyszi linkelj nekem egy olyan param 001.bin faszságot mert az istennek se tudom kiimportálni zlibbel -
steweee #11979 a pontos címet légyszives mert így hogy bithu még a google sem találja -
#11978 Melyik topic ez? Ugyanis tudomásom szerint is JOGSZERŰ az internetről való letöltés filmek és zenék esetében (de csakis filmek és zenék), mert magáncélú másolásnak minősül, mint az Audio Cdk másolása. A feliratok.hu forumán olvasgattam már erről. Ott azt irta valaki, hogy még akkor is legális a letöltés, ha jogszerűtlenül került fel a cucc a netre. Amúgy ez nem vita tárgya szerintem, be kéne idézni az idevágó jogszabályt és kész. -
Gabe18 #11977 Beállitod a Quakenet-et,arra csatlakozol,és akkor beirod alulra hogy
/join #fifahungary
Ha jól emlékszem... -
#11976 Breki: a mircen a optionsbe,a serversbe van ilyen hogy irc server. nem ott kell lenni annak a cimnek amit mondtál? -
#11975 Ha gondolod mesélek ki mit kapott egy cd miatt.
Majd a mircen.
Sokan nagyon nem tájékozottak itt. -
Gabe18 #11974 Mondjuk azt el tudom képzelni hogy valami ferditéssel,csusztatással,kiskapuval el lehet érni hogy ha nem bizonyitható hogy el is adta,csak maga használta,akkor nem büntethető.De mindenesetre az már régen rossz ha valakit ezzel elkapnak.
Tiszta idegsokk ez a netes élet...