Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
sikerrült elolvasni a saját hozzászólásodat? :-)
9csöves9
sztem is maradhatnának

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
kétbetûs kell
helyhiány
Johnny23
sztem azok maradhatnak
nem?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Mielõtt nekiállnék a pozíciók fordításának meg kellene állapodni az egységes rövidítésekben.
(GoalKeeper=GK, Defender=DF, Kapus=?, Védõ=?,...)

Breki33
Shevára? :-)
Hát jó majd meglesem gyenge pontjait P
Azért egy rendbeszedett On-line módot elbirnék.Jobb kapcsolódás(már ugye az akadásra-szaggatásra, gondolok),a client is tudjon normállissan szabadrúgást lõni,stb...
Azt hogy igény van az on-line játékra,asszem mostmár a konami is láthatja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#vigyor4>

9csöves9
hogy túl jó Shevchenko?😊

Johnny23
hmm.....ugylátcik 1új "vírus" van terjedõben onlineon. A neve : "Tisztességtelen Játék" !!

<#idiota><#gonosz2><#ejnye1><#levele><#ejnye1><#gun>

The Hedgehog
Sok újítást ne várj! Újabb licenszek, frissített igazolások (ez utóbbiakat már most megcsinálták PES4-re is a rajongók), finomabb mozgás, 1-2 bug javítása, új intró... szerintem ennél több nem lesz benne! Nem is értem minek kiadni?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Komolyan ez van Breki! Külföldi online-játékosok is panaszkodtak 😞

Johnny23
háát ez az ami még "tök homály"

amugy biztosan lesz benne vmi újítás/javítás, DE hogy MENNYI és MI????<#nemtudom><#nemtudom>

Breki33
hát sztem meg a GAscoigne elleni meccsem is háromesélyes
NEm véletlen kérdeztem hányadik volt.

Ebbõl lehet bármi.

A másik ágon meg bemasírozik valaki
9csöves9
hát nem tudom lehet hogy te letudod gyõzni. én szoros meccseket játszok vele sok góllal de ez az utolsó...
a csoportotokon csodálkoztam de nem hinném hogy szándékos volt😊
az elsõ kettõ jut tovább

Breki33
Érdekes

lehet én mással játszottam?

Amúgy elég érdekes ez a sorsolás

Elsõ körben megkaptam Quarest másodikban õt meg Intert.
Érdemes megnézni kik vannak irva esélyesnek.

Tényleg hány csapat jut tovább?
9csöves9
ellenem Werder ,de a nagy verés a Milannal volt

Newcastle-Bayern 4-0 (1-0)

Gólövöket nem tudom...<#vigyor4>

9csöves9
teljesen egyetértek. nagyon jó a helyzet kihasználása!

Breki33
melyik csapattal volt?
Breki33
pontosan

akinek ez örömöme legyen boldog
Ez sajnos nem riogatás...
Ötvenvalahány percig kiegyenlitett játék volt,kisebb nagyobb helyzettekkel itt is,ott is.
Csak aztán kijött a helyzetkihasználás...Õ gyorsan 3 ziccerbõl rúgott 3 nem túl nagy,de annál értékesebb gólt,mig én mindent elrontottam.A 4. már csak ugy jött késõbb.Nem szabad a kapussal egy az egyben hagyni õt...<#shakehead>

Breki33
ne ilyesztegessetek már P
Hát sajna a Konami-nál az on-line részre nem nagyon figyeltek egyáltalán (ugye mennyi huzavona volt hogy lesz-e egyáltalán).
Egyébként ha teszem azt két Arsenal játszana 11-11 ugyanolyan max-ra tuningolt játékossal,arra még azt mondom rendben,legalább tényleg a 2 játékos közti tudás dönt (ami egyrész nem igaz,mert a client eleve hátrányban van kisebb nagyobb mértékben,másrészt semmi hangulata nem lenne).
De errõl nincs szó hisz 2 különbözõ csapat játszik,amibõl az egyik player csal,a másik meg megpróbál tisztességessen eredményt elérni.
Hogy mi értelme?Mi értelme egy fps-ben aimbot-ot használva minden ellenfelet 200 méterrõl egy mozdulattal fejen lõni?Semmi,mégis hányan csinálják...
Majd megver valakit 5-0-ra csinál róla egy képet és büszkén mutogatja a haverjainak hogy õ mekkora spíler...

báttyó02
jah egyetértek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

egyáltalán minek játszanak az ilyenek, mi értelme csalással nyerni, az miért okoz nekik örömöt. én csak a gép ellen tudok játszani, de ott sem éreznék boldogságot ha csalva nyernék. végül is magamat csapnám be. azért azt megnézném amikor egyformán maxra feltuningolt csapattal játszanának egymással. 22 db 100%-osan tökéletes játékos, ahogy a klasszikus költöi kérdésben: mi történik ha a mindent elsöprõ erõ a mindennek ellenálló fallal találkozik? mondjuk azért a konami erre figyelhetett volna, hogy ne tegye tönkre több ezer online játékos szórakozását!

báttyó02
köszi 😊)) elküldtem 😊

Ne izguljál,én most kaptam tõle egy négyest...<#sir>
Õ minden ziccert berúg,én meg elszerencsétlenkedem,ha oda is keveredek valahogy...

Terminátor14
küldd el, megnézem mit tehetek ;-)

CSAK a Fradi

The Hedgehog
ez tényleg elszomorító! a külföldi fórumok is ettõl zengenek, hogy sokan felnyomott értékû csapatokkal nyomatják online! elkeserítõ és rohadtul etikátlan!

Johnny23
egyetértek

Johnny23
na jah<#rolleyes>

báttyó02
hát nemtudom,de elkeserit engem ez a dolog,hogy van aki bármiulyen módon csal.
Ha én onlineon játszok,akkor megpróbálom tisztességesen lenyomni a meccset,még akkor is,ha nem én nyerek,de amit leirtál,az tényleg érdekes.....

9csöves9
én ma Shevchenko ellen majdnem szétrugtam a monitort. tök szoros meccseket játszottunk errre az utolsóban legázolt 7-1-re 😞

Meg a birót,mert amikor utolsó emberként visszarángatnak,aztán ahelyett hogy élbõl kiállitaná megveregeti a védõ vállát a spori,akkor tudnám lerugni néha a monitort a helyérõl...<#falbav>

9csöves9
hát azzal a kapuskigurítssal vannak gondok. nekem csomoszór magától kiguritja és persze gólt is kapok belõle!

Nem tudom,de tegnap játszottam kb 10 meccset on-line,abból 3-at tudtam megnyerni,kettõt éppen hogy.Nem tudom,lehet tényleg paranoiás vagyok,de egy gyerek tuti volt akinél ugy éreztem hogy valami nem stimmel.Mindenhova odaért,valahogy mindig nála maradt a labda,stb...De az mondjuk azért jól is játszott,eléggé.
Ez clientként volt,de a lagjobb akkor jött amikor egyszer hostoltam.Német-Brazil meccs.A srác a Brazilokkal olyan alapvetõ dolgokat nem tudott,hogy pl. 3 szögletbõl kettõt egybõl kirúgott pályán kivülre,vagy a kirugásnál kiguritotta a védõnek,majdnem elvettem tõle,na ilyenkor a jobb játékosok többet ezt már nem nagyon próbálják,mert ugye figyelik hogy mindig ott bóklászok egy csatárral,inkább kirugják a mezõnybe.Na de nem õ,még legalább 3-4x megkisérelte ezt.Szóval minden jel arra utalt hogy nem éppen rutinos játékossal akad dolgom,csak éppen NEM LEHETETT ELJUTNI A KAPUJÁIG!Isten bizony mintha többen lettek volna.Ami hamaossan nem lett igaz,mert kiállitották egyik emberét,igy éppen hogy kevesebben lettek.És ugyse ment... Simán kihúzta a hosszabitásig,aztán a végén szégyen nam szégyen 10 emberrel berámolt 2 gólt .Hát én nem tudom mi volt,de fura eset.
Persze lehet csak szimplán jobbak voltak.Ez van...

9csöves9
én láttam😊 nem hinném hogy 2-3 év mulva lehet ilyeneket de ezektõl a japánoktól minden kitelik😄

Breki33
Megnéztétek az új intro-t?
Breki33
Sztem meg olyan kéne mint az introban van.

Szval van mit javítani, de talán két három év múlva olayan lesz.
9csöves9
sztem csak a kapust meg az onlinet kéne javítani. meg talán egy picit a mozgást

báttyó02
huhh az még messze van.......amúgy lesz benne sok újitás?? szal nem úgy mint a WE7-Pes3-nál??

Johnny23
2005.tavasz (április körül sztem)

báttyó02
a WE8 mikor lesz?? valami dátum van?

Breki33
tudom azért volt a hangsúly
báttyó02
Én egy szóval se emlitettem focis játékot....

báttyó02
Hát nemtom,én már eléggé rég játszottam online,szal én nem nagyon észlelem az ilyet.
Meg amúgy én csak magyarral játszottam eddig

Breki33
Nemtudom én mindig hostolok P

És a rostert írtam át, de azzal csak annyit értem el, hogy nincs Miccoli, Maresca
Breki33
igen mert annyi focis játék van...

hamarosan jön We8
Johnny23
1ébként észleltem online-al kapcsolatban,hogy egyre többen nyomatják felhuzott "értékekkel", VAGY csak én vagyok 1re bénább ??<#nemtudom><#idiota><#idiota><#vigyor>