Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ja én is igy tudom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
semmi extra,ugyanaz szinte mint a pes4,kissebb javitásokkal

milyen a WE8 Demoja?
Lécci valaki válaszoljon erre: #10899
Köszi!
Breki33
Ja csak az az orr tök turcsi és nem ekég kontúros
9csöves9
akkor lehet hogy csak nekem nem tetszik...
de pl azt írtad javítod, meg most észrevetted hogy nem is ferde az orra😄 ugyhogy majd javítsd

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
õk meg engem kérnek meg P

mivel nekik tetszett az enyém
9csöves9
registrálok a soccergamingra de egyszerûen nem lehet bejelentkezni mert mindig kiír vmit. pedig megkérném õket hogy csináljanak egy Del Piero arcot😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
50 új arc

Elõzõ packban nem voltak benne illetve rosszak voltak ezzel felül kell írni !!!!

klikk
Breki33
Na itt az elsõ módszer gép ellen asszem ****

Johnny23
a konami.com szerint a PC-DVD is feb.1 !!<#felkialtas><#nezze>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

báttyó02
jaaa akkor az más.......

The Hedgehog
feb 1 csak a PS2-es és XBOX-os megjelenés! a PC-s feb 14

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

báttyó02
február 1 <#wilting><#wilting><#taps>

báttyó02
<#wilting><#wilting><#wilting>

Johnny23
hmm?

báttyó02
nahát <#banplz><#banplz>

báttyó02
hát végülis jan 1.

Johnny23
ténleg jöhetne már!

The Hedgehog
A full PES4? Dehogynem 😄

báttyó02
nem jött még ki a full?

bestGP
errõl nemtudok. De majd ma akkor megsasolom a 4mb- os neted

=)

hüje vagy hamán szép nem!4

Breki33
Meg úgytudom a Chello és az Axelero nem szereti egymást

Asszem a Fifával kapcsolatban akadtunk mindig az Inetes sráccal.
bestGP
hát.. de az a poén h nekem is szaggatot, szal érezhettem volna. De amit mondtál a csellóról, abba sajna igazad van. Mindennap képes és elmegy csak így vératlanul.

Breki33
Oké mondjuk érdekesen ment el

Mondom ha ez begurul és gól sose magyarázom meg hogy csak a labda gurult.

Meg elõtte a szabadodból anyit láttam, hogy sûvít valami mellé
Hello! Nekem a játékban vannak olyan hibák, hogy amikor a haverokkal játszunk ligát, egy-egy meccset más eredménynek vesz, mint ahogy végzödött! Voltmár olyan hogy nyertem,és döntetlennek irta be! Ez javitható?
Ja és azoknak a csapatoknak, amelyeknek nincs meg a játékban az eredeti meze és neve, az letölthetö valahonnan?
Elöre is köszi a segitséget!
bestGP
Hello.
Breki tegnap azé volt szar az egész kapcsolat, mert haldoklott.
a végére el is ment komplett a netem 😊
ugyhogy sorry

The Hedgehog
mert otthon csak modemem van és mert félek 😊 nemám'! kipróbálnám szivesen csak az említett korlátok miatt sajnos nem lehet 😞

pedig szivesen elkenném 1-2 ember száját 😛

Johnny23
Hedge,Te mér nem szoktál jönni onlájn jáccani ???

The Hedgehog
Én már elég jól megéreztem a hosszú passzokat (régen vagy túlnyomtam, vagy rövid lett) és rá vagyok mindíg ragadva a radarra. Amint látom, hogy egy csatárom úgy helyezkedik rögtön alányesek és már futtatom is ki.
Hát igen! Én már itt is angol focit játszom 😊

naja, elõfordul...😊
támadásban elég jól lehet alkalmazni a kiugratós passzt is, bár sokszor futok lesre.

Breki33
Ha nem multizol és tartani tudod a szád keress meg priviben.

De ez nem olyan trükk, hogy elárulom, aztán sokkal jobb leszel.
Jól is kell tudni alkalmazni és az nem egyszerû.

Ha lagol multiban akkor meg szinte lehetetlen.
Breki33
Ezt Mohussal beszéld meg P
Breki33
Az meg amit tegnap Sheva ellen gyakorolni akartam-csak nem hagyta.

Gyors kontra a felezõvonal felé haladj a játékossal de a szélen menj vagy oda passzold ki.

A félpálya elõtt kicsit indulj meg befele átlósan és íveld elõre kb 30-40 métert átlósan a hosszún érkezõnek.

Persze nehéz kivitelezni és nézni kell mikor van üresen, deha jól adod a labda úgymond a hátrafutó hátvédeket megkerülve a kiugró csatár elé esik aki akár kapásból megrúghatja.

MOndjuk gólt még nem sikerült elérnem vele mert Imra megfejelte lövés helyett de nagyon szép volt.

Ha sikerül berakom majd.
The Hedgehog
"tehetségét felkészültségét" ez csak rossz fordítás... az a forma! 😊

és megtudhatnánk mi ez a "kis trükk" ??

jöhet priviben is 😊)

Breki33
Azért kérdeztem, hogy gamepad vagy bill-mert bill-el van egy módszer, hogy meghúzod a szélen csellel elmész ugye egy ember mellett befelé kanyarodsz az alapvonalnál, és vissza az érkezõknek.

Bill-el teszteléskor ezrt nagyon nem szereti.
Meg azt se ha bepasszolod és ugye a játékosod aral a passzoló felé áll, de nem fordulsz be hanem lazán hátrasarkazod a mögötte jövõnek.

Általában tök üresen jön, a védõk a sarkazóra rontanak úgymond rá.
Breki33
Namost erre van egy kis trükk amit nem értettem régen, hogy miért nyerik meg egyesek a párharcokat, holott amúgy nem jobbak.

Namost hétvégén itt volt egy haver aki elég jól játszik, de kb egy szinten vagyunk (bár ezt biztos tagadná )

Na hétvégén párszor jól elkalapált de pont ezzel, hogy egyszerûen a csatára vagy elnyomta a védõm vagy szabálytalanság.

Viszont én mikor támadtam és párharcra került sor viszonylag hamar elvesztettem ellene ezzel.

Addig nyaggattam amíg elárulta és most ezt gyakorlom.
A multis ellenfeleim tudják is ezt egyenlõre sok a labdaszerzés, de sok a fellökés is amibõ szabaddal jön az ellenfél.

Kicsit féltem is egyik nehogy azt higgye, hogy azért szerzek sokkal több labdát mint elõzõ nap mert felnyomtam vmilyen értéket P

Persze még nem megy úgy mint a srácnak de alakul, csak hát ehhez elég íntenzív gombnyomogatás kell nemis tudom bill-el tudnám-e.
ezaz ... köszi !!
ilyen tippekre, tapasztalatokra gondoltam

kipróbálom ...

bár kétségtelen pozitívuma a proginak a konkurens termékkel szemben, hogy sablon foci itt nem rulez, de biztos van egy-két módszer, ami hatékonynak minõsül

perfekt 😊)

Én is hasonló cipõben jártam, 3*-on elég szoros meccseket vívtam. 2 csatárral és közte egy hátravont középcsatárral játszom. Azt csinálom, hogy az egyik csatárral elfutok a szélen, majd az ötössel egymagasságban hirtelen megfordulok és elindulok a tizenhatos vonalán befelé. A félkörívnél bepasszolom a középcsatárnak a labdát, aki kapásból bevágja. Már több gólt értem el íly módon.

thx !

Breki33
a játékos mellett a színes nyilak az aktuális "tehetségét felkészültségét" mutatja..a piros a legjobb kék vagy szürke esetén érdemes lecserélni már a kezdés elõtt

a zöld csik meg folyamatosan fogy ugye P

a barna csík torna/bajnokság esetén van "accumulated fatigue" vagyis érdemes pihentetni a játékost és nem mindig játszatni mert könyebben fárad és sérül ha a barna csík tele van
ebben igazad van csak sajna nálam elõ szokott fordulni, hogy az ellen csatija elõtt már nem áll védõm 😞(
bár nincs igazán gondom a védekezéssel, a támadással annál inkább...

The Hedgehog
pontosan! most néztem igen a barna az általános erõnlét... illetve vannak a kis nyilak, azok pedig az aktuális formát jelölik... ha piros felfelé mutató akkor ugye tökéletes formában van a pali.

köszi , alapvetõen a zöldnek megfelelõen cserélek, csak jó lenne tudni, hogy pontosan mit is jelentenek. Az egyik az általános erõnléttel (vszínû ez a barna) a másik a pillanatnyi fáradsággal van összefüggésben.

szerintem a játékosok egyéni értékei határozzák meg ki nyeri az ilyen párharcot. mondjuk én úgy szoktam,hogy az X nyomása nélkül megpróbálom utolérni elõször és úgy szerelni becsúszva vagy ha kicsit elõrébb futsz mint õ, akkor nyomsz X-et. legjobb szembõl rátámadni tehát egy hátrább álló játékosodra átváltani.

"hátúlról, hogy szerel szabályosan?"

fut mögöttem közvetlenül és amikor megnyomom a lõvés gombot, akkor úgy reagál a progi, hogy az csatárom csinál egy botláshoz hasonló mozdulatot (bukdácsol) és az ellenfél vezeti tovább a lasztit. Amíg nem lövök addig "kéz a kézben" szaladunk (a csati elõl, a védõ hátulról rátapadva), ja ha én tapadok rá a kapura törõ ellenre, akkor hiába tartom lenyomva az "X"-t ettõl az ellen simán kapura lõ, magyarán a fent leírt hátulról történõ szabályos!!! szerelés a gép privilégiuma (úgy tûnik)

The Hedgehog
a zöld az aktuális fáradság, a kicsi barnát most pontosan nem tudom...

Johnny23
csak az a nagy kérdés,hogy PL.ezek a patchek,mennyire fognak mûködni a WEI8 -ban (mennyire lesz kompatibilis a 2gamma) ??<#kerdes><#nemtudom><#confused>

(((mondjuk,a PES3-WEI7 -nél egész jol mûködödtt ez a "kompatibilitás")))