Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Köszi!
de pl azt írtad javítod, meg most észrevetted hogy nem is ferde az orra😄 ugyhogy majd javítsd
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asszem a Fifával kapcsolatban akadtunk mindig az Inetes sráccal.
hüje vagy hamán szép nem!4
Mondom ha ez begurul és gól sose magyarázom meg hogy csak a labda gurult.
Meg elõtte a szabadodból anyit láttam, hogy sûvít valami mellé
Ja és azoknak a csapatoknak, amelyeknek nincs meg a játékban az eredeti meze és neve, az letölthetö valahonnan?
Elöre is köszi a segitséget!
Breki tegnap azé volt szar az egész kapcsolat, mert haldoklott.
a végére el is ment komplett a netem 😊
ugyhogy sorry
hüje vagy hamán szép nem!4
pedig szivesen elkenném 1-2 ember száját 😛
Hát igen! Én már itt is angol focit játszom 😊
támadásban elég jól lehet alkalmazni a kiugratós passzt is, bár sokszor futok lesre.
De ez nem olyan trükk, hogy elárulom, aztán sokkal jobb leszel.
Jól is kell tudni alkalmazni és az nem egyszerû.
Ha lagol multiban akkor meg szinte lehetetlen.
Gyors kontra a felezõvonal felé haladj a játékossal de a szélen menj vagy oda passzold ki.
A félpálya elõtt kicsit indulj meg befele átlósan és íveld elõre kb 30-40 métert átlósan a hosszún érkezõnek.
Persze nehéz kivitelezni és nézni kell mikor van üresen, deha jól adod a labda úgymond a hátrafutó hátvédeket megkerülve a kiugró csatár elé esik aki akár kapásból megrúghatja.
MOndjuk gólt még nem sikerült elérnem vele mert Imra megfejelte lövés helyett de nagyon szép volt.
Ha sikerül berakom majd.
jöhet priviben is 😊)
Bill-el teszteléskor ezrt nagyon nem szereti.
Meg azt se ha bepasszolod és ugye a játékosod aral a passzoló felé áll, de nem fordulsz be hanem lazán hátrasarkazod a mögötte jövõnek.
Általában tök üresen jön, a védõk a sarkazóra rontanak úgymond rá.
Namost hétvégén itt volt egy haver aki elég jól játszik, de kb egy szinten vagyunk (bár ezt biztos tagadná )
Na hétvégén párszor jól elkalapált de pont ezzel, hogy egyszerûen a csatára vagy elnyomta a védõm vagy szabálytalanság.
Viszont én mikor támadtam és párharcra került sor viszonylag hamar elvesztettem ellene ezzel.
Addig nyaggattam amíg elárulta és most ezt gyakorlom.
A multis ellenfeleim tudják is ezt egyenlõre sok a labdaszerzés, de sok a fellökés is amibõ szabaddal jön az ellenfél.
Kicsit féltem is egyik nehogy azt higgye, hogy azért szerzek sokkal több labdát mint elõzõ nap mert felnyomtam vmilyen értéket P
Persze még nem megy úgy mint a srácnak de alakul, csak hát ehhez elég íntenzív gombnyomogatás kell nemis tudom bill-el tudnám-e.
ilyen tippekre, tapasztalatokra gondoltam
kipróbálom ...
bár kétségtelen pozitívuma a proginak a konkurens termékkel szemben, hogy sablon foci itt nem rulez, de biztos van egy-két módszer, ami hatékonynak minõsül
a zöld csik meg folyamatosan fogy ugye P
a barna csík torna/bajnokság esetén van "accumulated fatigue" vagyis érdemes pihentetni a játékost és nem mindig játszatni mert könyebben fárad és sérül ha a barna csík tele van
bár nincs igazán gondom a védekezéssel, a támadással annál inkább...
fut mögöttem közvetlenül és amikor megnyomom a lõvés gombot, akkor úgy reagál a progi, hogy az csatárom csinál egy botláshoz hasonló mozdulatot (bukdácsol) és az ellenfél vezeti tovább a lasztit. Amíg nem lövök addig "kéz a kézben" szaladunk (a csati elõl, a védõ hátulról rátapadva), ja ha én tapadok rá a kapura törõ ellenre, akkor hiába tartom lenyomva az "X"-t ettõl az ellen simán kapura lõ, magyarán a fent leírt hátulról történõ szabályos!!! szerelés a gép privilégiuma (úgy tûnik)