18976
-
#12574 hu,és az most a legtutibb nem(ugye a füvek is javitva vannak)?.....linket tudsz dobni! -
#12573 nekem megvan a 90 megás
FCH-nak a stadionpeccse -
#12572 azt volna jó tudni,hogy Breki honnan szedet vmi 90megás staion paccset???....a filefronton néztem de ami ott van az "mindössze" 55mega körüli!?!!
ténleg Breki honnan van az a 90mega????? -
#12571 de nagy itt az egyetértés elvtársak:) -
#12570 DKZ-val csináltam méretet is növeltem:) -
#12569 Dkz-vel próbáld
(asszem méretet is kell növelni!) -
#12568 Egyetértek. Én a táblákat rögtön lecseréltem (csak a felét :D) meg a labdák se kellenek. -
#12567 egyetértek:) én is ugyanazeket fogom cserélni.
de nem értem mivan ugyanúgy akarom beimportálni a lasztikat erre ha rendesen megcsinálom nem is indul el a game -
#12566 Nah, fölraktam én is a Wolf-ot:
Így elsőre nincs vele semmi gond,mondjuk én a cipőket,labdákat,fejeket báár...esetleg stadionokat fogom cserélni rajta!
De pl.a rooster teljesen rendben van(végre),nevek,csapatnevek,zászlók is ok-sak. Mondjuk a felállásokon kicsit lehet szépitgetni,kinek hogy tetszik.
Ezen kívül igy első "hallásra" a chantok is teljesen jók (már)!
Azért megéri leszedni,sztem igenis jó alapnak,mégha pár dolgot lecserél is az ember! -
#12565 Sziasztok! Én egy új felhasználó vagyok köreitekben,megtisztelő a társaságotok tagjává nyilvánítottnak lenni! Ha lehetne egy nagy kérésem,kérlek segítsetek,mit kell és honnan letöltenem PES4hez,hogy online játszhassak,remélem Veletek is,és mit állítsak be a játékban,hogy ez afunkció elérhető legyen!Előre is közönöm,tisztelettel! -
#12564 árgh nem indul el a we8 torrentjének a letöltése... -
#12563 hmm vmit észrevettem. amikor letöltöttem a we8-at és előszőr játszottam vele más hajak,arcok,füvek,más gameplay voltak benne. formáztunk és én kiírtam cd-re a we8-at de csak azokat a fájlokat amik szükségesek a telepítéshez és a játékohoz.feltelepítettem de most mintha teljesen ugyanolyan lenne és a gameplayben sem érzékelem azt amit az előszőr.
Lehetséges ez? -
#12562 910 -
misztör frog #12561 halljátok valaki leszedte az OLE GOLD PATCHET?
csak azért,mert nekem a labdák megint rosszak benne,de csak nálam?
mert mikor inditom a jatekot,akkor kilép se szo,se beszéd
uigyanez volt a champions league-s nál is
de miért?????? -
#12560 Nektek a wolf kicsomagolva 950 mega lett?
-
#12559 azt nem mondtam hogy rossz:) -
#12558 hát akkor még szerencse,hogy nem szedtem le a wolfot,mondjuk már rájöttem,hogy tök fölösleges 700 megát leszedni,ugyis lecserélek mindent benne -
#12557 -
#12556 le -
#12555 Vajon a füveket is lecserélte? -
#12554 semmi bajom a rózsaszínnel:D:D -
#12553 na megnéztem a wolfot
a menü kisképei nem tetszenek
a Delle Alpiban hátul ismét ottvannak a kapu mögötti undormányok
a chantokban nem vettem sok különbséget észre talán azt hogy bentvan a Diavolo
a csukákat,táblákat,arcokat,labdákat tuti cserélem:) -
#12552 Igen -
#12551 Megnéztem az st_kb_tc_eng.bin-t és ua. mint a PES-ben. Mi a különbség? -
Azt hogy tudom megcsinálni, azt ami ezen a táblán van. Az adidasosnál, h. a fehéren logo mintás legyen. :D Ha porko template-jét használom. :) -
#12549 Viszont az is rózsaszín... -
#12548 -
#12547 Már igen, megtaláltam.
Nike football.comosat nem. -
#12546 nagyon jók kéne hozzá még Gazzettás
az minden pályán van -
#12545 Le lehet már szedni a 8. partot filefrontról? -
#12544 Lehet kéne még sötétiteni rajta
Te se láttál Nikefootball.com-os logo-t nagyobban? -
#12543 Jól néznek ki! -
#12542 pár -
#12541 nem teljesen de alig különbözik külsőre
ajánlom olvass kicsit vissza jóárszor leírtuk
sztem ha ennyire nem vagy otthon a témában keress egy nagyméretű patchet hozzá ha visszaolvasol ezekhez is találsz linkeket.
Ha meg csak olasz csapatokat látsz nyomd meg a gamepadon elöl lévő gombokat, meglepetésben lest részed.
De egy jó roster nem árt.
Erről is napokig volt szó. -
#12540 Mert a PES4 és a We8 nem ugyan az?
Én azt hittem ez is olyan, mint a TOCA Race Driver 2, meg a DTM Race 2! Hogy egy játék két névven, mert egyiket nálunk adták ki, másikat meg vhol máshol!
Megmondanád akkor mi a We8? thnx -
#12539 PES4 -
#12538 nemcsak olasz csapatok?
a játékban alapból vannak
Amúgy We8 v Pes4? -
#12537 Készítettem olaszt
A Nikefootball.com-os lógót keresném csak kicsiben van -
#12536 Sziasztok!
Van vmi patch, vagy MOD, amivel nem csak Olasz csapatol vannak és rendezve vannak az emberek is a csapatokban? -
#12535 Jó a reklámtábla, csak túl spanyolos nekem... :D Nem játszom annyit spanyolokkal.