18976
-
#13174 Nekem ha vki ki tudná szedni azt a hangot, mikor a PES4 ben elindul a játék és mondja az ürge, hogy : "Pro Evolution Soccer 4" és át is alakítani vmi kezelhető hangba azt nagyon megköszönném! pl.:mp3, wav, wma, ogg
[email protected] címre várom a hangot. Köszönöm! -
#13173 Ez igy okés de szerintem ha esetleg mégse nyernénk 3-0-ra viszont jó játékkal /lelkesen+technikásan/ emelt fővel veszítenénk az már haladás lenne -
#13172 vazze szerintem ez nem ilyen eccerű! hagyjuk! ez nem az a topik! engem speciel nem is érdekel a dolog, mert nem rajtam fog múlni a magyar futball jövője szvsz! -
#13171 jólvan nemvagyok valami jöl elírtam P
Szerintem, ha a "hasonlóan gondolkodók" lennének többen és elzavarnák az aranylábúakat a p.....-ba hóbelebancukkal együtt, lenne remény rá hogy újra ülhetek pl Magyar-Brazilon telházas meccsen úgy, hogy 3-0-ra megyünk.
De így marad a posvány. -
#13170 afs!
Amiatt hogy rossz a foci Magyarországon még nem jelenti azt, hogy nincsenek olyanok akik szeretik. Vannak, sokan! És nekik készülnek ezek a patchek. Én sem szívelem a hazai labdarúgást, nem nézem, de figyelemmel követem az újságokban. Csakhogy képben legyek. A HSP-t meg azért csinálom mert örömet okoz és mert örömet okozok másoknak. Nem neked és a hasonlóan gondolkodóknak készül... -
#13169 mondom nekem ez tiszta sor! de te is tudod hányan jönnek, hogy "És honnan lehet leszedni?" :D -
#13168 Hát a cseheket megértem, hogy megcsinálják, mert ott jó a foci, de a magyar foci......
Amúgy Quares nekem egy másik asf-ról beszélt azért töltögettem órákat. -
#13167 jobb egérgomb: http://wendettasite.altervista.org//WEndetta_WE8_Bdowloads.htm -
#13166 sosem fogom megérteni, hogy lehet így hozzáállni dolgokhoz! mi legalább csináljuk! -
#13165 Nekem nem gond, de más nem fogja vágni... ha már kiírod dobj rá egy linket is :) -
#13164 Chelsea Adboards
-
#13163 sose fogom megérteni miért akartok magyar csapatokkal játszani -
#13162 Ez mind rajta van a képen
úgyhogy nem egészen értelek
A cím is -
#13161 HEP4 - egy kis nyálcsorgató...:)
"Ahogy ígértük, itt is van az újabb hír, hogy hogy is áll a HEP4! Gőzerővel haladnak a munkálatok, és ígérem nektek, nem lesz semmi, amit majd kaptok tőlünk...:) Szépen haladunk, hála Quaresmának, aki jól szervezi a dolgokat és sokat segít a készítőknek, miközben csinosítgatja a cuccost! Részemről a roasterrel is nagyon jól állok már, ami tartalmazni fog 16 NB1-es csapatot, és 2 NB1/b-s csapatot is, amik a Holland liga helyére kerülnek be (természetesen a 3 Holland élcsapat: PSV, Ajax, Feyenoord benne fog maradni a játékba)! Minden csapathoz lesz jó minőségű mez! A legfrissebb keretek lesznek a csapatokhoz (a külföldiekét is beleértve), azaz a téli átigazolási időszak alatt történt változásokat is tartalmazni fogja a roaster! Az arcokat próbálom minnél élethűbbre megcsinálni mind a magyarokhoz, mind a külföldi csapatokhoz is! És ez még semmi, ezenkívül rengeteg meglepetést tartogatunk még, de ezeket majd csak később fogjuk elárulni...:) A megjelenésről annyit, hogy valószínűleg február vége felé fog megjelenni, szóval már nem kell olyan sokat aludni... Addig is megint van jópár kép ízelítőnek, nehogy azt higgyétek, hogy csak üres fecsegés az egész!"
forrás: www.fifahungary.com -
#13160 -
#13159 semmit! írtam hogy PlayStation2-re jött ki! -
#13158 Thx. a linket de tulképp ez mit modosít a gamén? -
#13157 meghát ugye PS2-re jött ki... azmegamásik :D -
#13156 tök rendes tőled, hogy írsz linkeket :D
WENDETTA SITE -
#13155 Na mindegy lényeg a Wendetta 2.0 kijött
-
#13154 -
misztör frog #13153 nagymuterom...
nem egy hüje haverom -
#13152 ez + ki volt?
-
misztör frog #13151 KÖSZÖNÖM AZT A QRVA SOK SEGITSÉGET!
f*szom kivan má,ennyit kérek cask..
leszarom a csunya beszédet
-
#13150 a wolfot meg innen -
#13149 a we8-at innen -
#13148 ez mind le volt már irva
ottvan a kereső alul -
#13147 a we8cal a mozgás is jobb lesz?
hol lehet ezeket letölteni(we8,wolf) -
#13146 persze hogy érdemes -
#13145 én sose kinlódtam a traininggel :) -
#13144 ????? nem gyenge a we8,csak non pici ujitások vannak benne a pes4-hez képest.
ha a wolfot felteszed,akkor csukák,táblák,mezek,stadionok,menük,minden ki lesz cserélve jobbra -
#13143 hát ez azért b**ott nagy gól.
ti a traininget végigcsináltátok? érdemes? -
#13142 és a wolf2005t ha felteszem akkor miben lesz jobb a játék?
ti akkor ipnszoktatok játszani?
ha gyenge ez a WE8, akkorm iért ez a forum neve? -
Gabe18 #13141 Nem inkább amerikai? -
#13140 én nem :D -
#13139 ha van dvd-s pesed,és fel akarod turbózni,akkor vagy patchet tegxyél fel,mondjuk az lőbb emlitett wolfot,vagy te is rakosgathatod bele a cuccokat,de ehhez kell progi meg egyéb -
#13138 ebbe csak az nem tetszik, h ronda a labda íve.. ilyen emelést nem nagyon látni életben. én jobban preferálom, a "gyorsankétszerD" modszert :) -
#13137 2. a we8 a pes4 nagyon gyengén továbbfejlesztett japán verziója.
a wolf 2005 egy 800mb-os patch,ami feltúrbozza a játékot -
#13136 1. Egy gépen csak.
2 Erről már többször volt szó hetente megkérdi valaki -
#13135 egy okos gól Owennel multiban :)