Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivártam a fizetõst,ez a Torrent-DC a halálom.<#nemtudom>#nemtudom>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na majd irjátok milyen neten,mert arra vagyok leginkább kiváncsi.Én még csak most kezdtem el tölteni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
igy elsõ ránézésre 1ébként ,tök kompatibilis a két game !!
persze csak SZTEM
persze csak SZTEM
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
hu most éppen megy a Milan - Lazio (Sport1)...lehet inkább utána próbálgatom az "anyagot"
Nah 1meccs játék után:
-talán a grafika ténleg,mintha"élesebb"/szebb lenne,van benne vmi,hogy jobban PC-re optimalizálták
-emberek a gameplay ténleg javítva lett!!!! 1 bajnokit jáccottam Milan - Lazio (3*-on) és löttem vagy 6 felsõ kapufat,és 1x Seedorffal szétlöttem a kapufa sarkát is,és csak simán 1edül a lövésgombbal!!! --> mintha jobban kapura mennének a löketek(1szerübb löni)ami jó!,nem el a francba 20 méterrel ,ahogy a PES-be volt,no persze itt is ha tulnyomod elmegy!
-ezen kivül simán lövés gombbal,egy szélsõ beivelés után olyat oldalollóztam,hogy öröm volt nézni (ugyi szó volt errõl,hogy hogyan lehet ezt a PES4-ben,és mindenféle gombkombinációt irt vki),nos ez is mintha megolva lenne,1ébként a cselek repertoárja ua.ok így elsõre.
- a szabadok is mintha jobban kapura mennének (PES4-ben nem is tudom löttem 1általán(sikerült e) szabadból golt löni, a kapus "bambaság effektet sem nem vettem észre
...meg még amiket még nem vettünk észre--->egyszóval ténleg javítottak a gameplayen,S EZ NAGGYON JÓt tett a cuccnak!!!<#wink>#wink>
-viszont kicsit lehangolja az embert,hogy pl.a menü tök ua.mint a PES4-é, sõt minden ua.,ami a menüvel (menüpontok),statisztikákkal, felállásokkal kapcsolatos(tehát nincs friss rooster,s az Arsenal sem,Arsenal néven fut<#wow3>#wow3>)--->ez azér érdekes mert a promo-ban,mintha más menü lett volna,persze lehet,hogy az csak az Ázsia-i verzában?!--->PERSZE A menü kinézete részlet (patch)kérdés
-a gamma kialakitása (Save könytár-->option file,Dat könyvtár-->asf-ek,méretben is) ua.-ok,mint a PES4-ben, ez is pozitiv (megkönnyitve a Patchelést,így lehet,hogy a PES4 patchek simán mennek WE8-ra is??!!!!)
Nos egyenlõre ,ennyi, bocs a sok bötüér<#wave>#wave>
-talán a grafika ténleg,mintha"élesebb"/szebb lenne,van benne vmi,hogy jobban PC-re optimalizálták
-emberek a gameplay ténleg javítva lett!!!! 1 bajnokit jáccottam Milan - Lazio (3*-on) és löttem vagy 6 felsõ kapufat,és 1x Seedorffal szétlöttem a kapufa sarkát is,és csak simán 1edül a lövésgombbal!!! --> mintha jobban kapura mennének a löketek(1szerübb löni)ami jó!,nem el a francba 20 méterrel ,ahogy a PES-be volt,no persze itt is ha tulnyomod elmegy!
-ezen kivül simán lövés gombbal,egy szélsõ beivelés után olyat oldalollóztam,hogy öröm volt nézni (ugyi szó volt errõl,hogy hogyan lehet ezt a PES4-ben,és mindenféle gombkombinációt irt vki),nos ez is mintha megolva lenne,1ébként a cselek repertoárja ua.ok így elsõre.
- a szabadok is mintha jobban kapura mennének (PES4-ben nem is tudom löttem 1általán(sikerült e) szabadból golt löni, a kapus "bambaság effektet sem nem vettem észre
...meg még amiket még nem vettünk észre--->egyszóval ténleg javítottak a gameplayen,S EZ NAGGYON JÓt tett a cuccnak!!!<#wink>#wink>
-viszont kicsit lehangolja az embert,hogy pl.a menü tök ua.mint a PES4-é, sõt minden ua.,ami a menüvel (menüpontok),statisztikákkal, felállásokkal kapcsolatos(tehát nincs friss rooster,s az Arsenal sem,Arsenal néven fut<#wow3>#wow3>)--->ez azér érdekes mert a promo-ban,mintha más menü lett volna,persze lehet,hogy az csak az Ázsia-i verzában?!--->PERSZE A menü kinézete részlet (patch)kérdés
-a gamma kialakitása (Save könytár-->option file,Dat könyvtár-->asf-ek,méretben is) ua.-ok,mint a PES4-ben, ez is pozitiv (megkönnyitve a Patchelést,így lehet,hogy a PES4 patchek simán mennek WE8-ra is??!!!!)
Nos egyenlõre ,ennyi, bocs a sok bötüér<#wave>#wave>
Köszi!
Most már én is látom, elõbb kérdeztem és csak utánna olvastam vissza,
bocs
Most már én is látom, elõbb kérdeztem és csak utánna olvastam vissza,
bocs
Hát én úgy emlékszem azzal játszottam még pár perce 😊
De maradok az uefánál...
De maradok az uefánál...
Szevasztok!
Létezik , hogy már kijött a WE 8 I , vagy ami bizonyos oldalakon van az kamu??
Létezik , hogy már kijött a WE 8 I , vagy ami bizonyos oldalakon van az kamu??
Hát nemtom. Mi különbségnek kéne lennie a PEShez képest?
Grafika talán szebb de a fû ugyanolyan ocsmány...
Grafika talán szebb de a fû ugyanolyan ocsmány...
dejó neked <#wave>#wave><#wink>#wink>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor1>#vigyor1><#wink>#wink><#wilting>#wilting>
kicsit fura is volt... <#vigyor2>#vigyor2>
"frenkies Bootpacks are damn hot.
The best shoes at the moment!!!"
lol <#integet2>#integet2><#action>#action>
The best shoes at the moment!!!"
lol <#integet2>#integet2><#action>#action>
Én meg telepítem 😊
ez micsoda? :
http://g3torrent.sourceforge.net/
http://g3torrent.sourceforge.net/
aztaa te milyen torrent klienssel szeded? hogy lehet hogy ilyen gyorsan jön? kérlek Breki ird le,akár privibe is,többet nem foglak ezzel nyaggatni