Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] címre várom a hangot. Köszönöm!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Szerintem, ha a "hasonlóan gondolkodók" lennének többen és elzavarnák az aranylábúakat a p.....-ba hóbelebancukkal együtt, lenne remény rá hogy újra ülhetek pl Magyar-Brazilon telházas meccsen úgy, hogy 3-0-ra megyünk.
De így marad a posvány.
Amiatt hogy rossz a foci Magyarországon még nem jelenti azt, hogy nincsenek olyanok akik szeretik. Vannak, sokan! És nekik készülnek ezek a patchek. Én sem szívelem a hazai labdarúgást, nem nézem, de figyelemmel követem az újságokban. Csakhogy képben legyek. A HSP-t meg azért csinálom mert örömet okoz és mert örömet okozok másoknak. Nem neked és a hasonlóan gondolkodóknak készül...
Amúgy Quares nekem egy másik asf-ról beszélt azért töltögettem órákat.
"Ahogy ígértük, itt is van az újabb hír, hogy hogy is áll a HEP4! Gõzerõvel haladnak a munkálatok, és ígérem nektek, nem lesz semmi, amit majd kaptok tõlünk...😊 Szépen haladunk, hála Quaresmának, aki jól szervezi a dolgokat és sokat segít a készítõknek, miközben csinosítgatja a cuccost! Részemrõl a roasterrel is nagyon jól állok már, ami tartalmazni fog 16 NB1-es csapatot, és 2 NB1/b-s csapatot is, amik a Holland liga helyére kerülnek be (természetesen a 3 Holland élcsapat: PSV, Ajax, Feyenoord benne fog maradni a játékba)! Minden csapathoz lesz jó minõségû mez! A legfrissebb keretek lesznek a csapatokhoz (a külföldiekét is beleértve), azaz a téli átigazolási idõszak alatt történt változásokat is tartalmazni fogja a roaster! Az arcokat próbálom minnél élethûbbre megcsinálni mind a magyarokhoz, mind a külföldi csapatokhoz is! És ez még semmi, ezenkívül rengeteg meglepetést tartogatunk még, de ezeket majd csak késõbb fogjuk elárulni...😊 A megjelenésrõl annyit, hogy valószínûleg február vége felé fog megjelenni, szóval már nem kell olyan sokat aludni... Addig is megint van jópár kép ízelítõnek, nehogy azt higgyétek, hogy csak üres fecsegés az egész!"
forrás: www.fifahungary.com
nem egy hüje haverom
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
f*szom kivan má,ennyit kérek cask..
leszarom a csunya beszédet
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha a wolfot felteszed,akkor csukák,táblák,mezek,stadionok,menük,minden ki lesz cserélve jobbra
ti akkor ipnszoktatok játszani?
ha gyenge ez a WE8, akkorm iért ez a forum neve?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hüje vagy hamán szép nem!4
a wolf 2005 egy 800mb-os patch,ami feltúrbozza a játékot
2.kérdés: a WE8 az mi, meg a Wolf2005?
Ha van egy DVD-s pesem, amin még semmi patch stb nincs,
akkor azzal mit érdemes csinálni?
Annyira nem fontos, h. egy újat nyissak. Amúgy se olyan jók.
Amici di nessuno...
A sg-on nem szokás más fórumába amit kitesz javítani, sõt engem annó ilyenért bannoltak.
Ha nem akarsz így járni és publikálni akarod nyiss sajátot.
Amici di nessuno...