18976
-
#14373 csak át kell nevezni -
#14372 nem mert itt amikor néztem csak egy st_kb_tc_eng-t találtam .a pesbe betenném de szar a pesem, a we8 ba meg nem a st_kb_tc_eng -et kell cserélni hanem márst -
#14371 utóbbi 5-10 évek:) -
#14370 wow nagyszerű! mikor kapok új verzsönt? :D meg akkor erről írok is hírt asszem hétvégén az oldalon! -
#14369 hello szia szevasz -
#14368 hali emberek -
#14367 az utóbbi 5-10 évet akarja Gp:) abba sajna már Boniekék nem férnek bele...
nem nagyon játszottak együtt Alex többször volt padon nomeg Boksic is sokat játszott:) -
#14366 Peruzzi - Torricelli, Ferrara (Iuliano), Porrini, Pessotto - Di Livio, Deschamps, Zidane, Tacchinardi (Lombardo) - Del Piero, Padovano (Amoruso).
ez a '97 es PSG-elleni mecsen van.(thx to juveFan)
akkor jöhet hozza a 98 is :)) -
#14365 talan 98-97-99 körüli. -
#14364 amugy nezavarjon h emliotettem h az alapokat ő adta.
és az se zavarjon hogy a cselzi középpályálya ugy ahogy van nincs benne, sőt az arzenal sincs (winterburn, vivas, ian Wright) .
ja és asse, hogy ezekről a csupán 30 játékosrol kb 4 orán át kerestem a fényképeket, meg azt hogy egyaltalan kik ők. és megcsinaltam mindegyiknek ugy kábé az arcát. De ne zavarjon, teljesen mindegy!
ON!:
ha valaki tudja akkor a juvét, szóljon!
de mégegyszer mondom, nem egy konkréát szezoné. Pl Baggio- már interes :)))
De Juvébe per pill 3 csatár van : Inzaghi, Delpiero, Boksic (csere)
Zidane ugye a Támadokp
balon Davids
jobbon Di Livio
hatul kp Deschamps
bal védő Torricelli
jobb Birindelli/Pesotto
középen Ferrara
-||- Montero
kapus Peruzzi -
mike369 #14363 HEDGEHOG-nak:
Pihenésképpen kicsit nekiestem a grafikának is, mint vak az üvegesszekrénynek...
Hétvégén megy az újabb adag! -
#14362 A végig nyomtatott betűkkel írottak kihagyhatatlanok. Úristen, milyen névsor! Még így is válogatnom kellett! -
#14361 Classic Juve:
kapusok: ZOFF, Combi, Buffon :)
hátvédek: ANTONIO CABRINI, Sandro Salvadore, GAETANO SCIREA, GIUSEPPE FURINO, Antonello Cuccureddu, MASSIMO CARRERA, esetleg Kohler és/vagy Ferrara, UMBERTO CALIGARIS
kp-k.: MICHEL PLATINI, ZBIGNIEW BONIEK, MARCO TARDELLI, Luis Monti, Fabio Capello :), Didier Deschamps, ROBERTO BAGGIO, Pavel Nedved, Franco Causio, Lusi Del Sol, Renato Cesarini, Raimundo Orsi,
csatárok: GIUSEPPE VIALLI, FABRIZIO RAVANELLI, ROBERTO BETTEGA, PAOLO ROSSI, GIAMPIERO BONIPERTI, Giovanni Ferrari, OMAR SIVORI, John Charles, Borel I és II, Del Piero
remélem senkit nem hagytam ki. -
#14360 3 kérdést tettél fel mindháromra válaszoltam
erre beszólsz
...
no comment -
CzKaresz22 #14359 Hát köszi Breki!Ezzel sokkal elörrébb vagyok!Te semmit sem változtál... Esetleg valaki más egy helyet tud WE8 rosterhez... -
#14358 -
#14357 Hogy meglegyen
-
#14356 Contents:
- 100% Correct team/player/stadium names.
- Stats updated from Football Manager 2005 database.
- Over 500 additional new players created with FM2005 data.
- Correct player call names (where available).
- Leeds United replace PES United.
- Fenerbahce replace WE United.
- Duplicate players removed.
- Updated hundreds of face/hair appearances.
- Transfers up to date to the end of the January 2005 transfer window.
- Correct line-ups and formations (as close as possible) from official websites and recent games.
- Updated Serie A line-ups and formations.
- Updated Dutch line-ups and various other corrections.
- Unreal players from PES & WE United teams edited over with real players.
- Unreal players from youth player list in Masters League replaced by real life players.
- Retired players in Shop replaced by current real life players and unlocked.
- Everything unlocked except for Classic teams.
Also Included:
- para_we8.bin file to import into your 0_text.afs file (this ensure you have the correct data
for online and Masters League games).
- AFS Explorer 3.4 to import the para_we8.bin file.
- EditPES4OptionFile 1.1 (by genius Yannick) with FM2005 database so you can do your own editing.
Many thanks to everybody who has assisted me up to this point with the option file.
Enjoy!
The Wolf
February 20th, 2005
-
#14355 decsak mert juvés vagy
klikk -
#14354 Nem mondtam, hogy cseréld, lehet hogy kicsinyítve torzul nagyon, deha nem két oldalra berakod alul megvágod feliratot középre kiíros és kész is -
#14353 köszi, akkor cserélem -
#14352 alul kereső... -
JUVE Gabe #14351 Hi! Kapcsolódva CzKaresz22 kérdéséhez, a WE 8 hoz milyen roster kell (mert nekem lefagy a game ha a PES 4-est átnevezem és berakom) ? -
CzKaresz22 #14350 Roster ? -
#14349 mindnél cserélve lesz az editben személyenként beállíthatod ugye -
#14348 És itt egy szép logo
-
#14347 a template-et? ok, mkindjárt kilinkelem. -
#14346 kiestem?
most voltam bent
moderáltam kicsit P -
#14345 Ez a csíkos template érdekes lenne ha minden másodikat kiszednéd
Ki tudod linkelni? -
CzKaresz22 #14344 Még valami vannak csukák ...
Ha berakom van egy csomo olyan csapat aminél nem lesz lecserélve azt hogy lehet megcsinálni hogy mindet cserélje ? -
CzKaresz22 #14343 Sziasztok!
A Winning Eleven 8 hoz van valakinek jó rosterje ? Vagy lehet ugyan azt használni mint a PES4-hez csak át kell nevezni ?
Írjatok...
Bocsi Breki,hogy nem olvastam vissza :D
Breki ,hogy a jó égbe estél ki a fifahungaryról ??? -
#14342 Milan Adboards:
-
#14341 nincs mit. Jó ez az új template-ed, meg a tábla is. -
#14340 -
#14339 Dehát ez nem lehet
klikk -
#14338 -
#14337 isten vagy
nekiállok keresni -
diegoam #14336 Sziasztok mindenkinek.
Breki, kaptam választ a SAT1-től a német dalra vonatkozóan:
A dal a J.Geils Band-tól van, Centerfold a címe. A probléma azaz, hogy azt is írták, hogy a RAN-os zenék exklusiv produkciók és CD-n nem kaphatóak meg.
-
#14335 Na kész a csukás
köszi a képet
-
#14334 Pont tegnap szidták szegényt a sportadón