Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi emad
here's the improvements from playasia:
• Supports online gaming (available on Japanese server only).
• Includes updated team roster from the current 04/05 season, including updated jerseys and player formations.
• Features new stadiums.
• Features new improved motions and animations of the players.
• Six language options to choose from.
• Includes new KONAMI cup game modes.
• Features chat message function during online gaming.
It follows also a descripription:
Winning Eleven 8 marks a quantum leap forward for both the Winning Eleven franchise and the football genre as a whole. With the series famed for its intuitive controls and the realistic movement of players on and around the ball, Winning Eleven 8 has further pushed the envelope with a wealth of new moves and tricks that flow fluidly within the fast-paced action.
Winning Eleven 8 Liveware Evolution includes a variety of updates as well as new features. Among those are updated team rosters from the current season, new stadiums, animations and several other finetunes.
As major improvement, Winning Eleven 8 Liveware Evolution features online gaming, which is however confirmed to work on Japanese servers only.
Winning Eleven 8 Liveware Evolution features a total of 6 languages to choose from.

Akkoriban nagy fradista voltam egy csomó meccsre mentünk.
Az a szomorú hogy azt a csapatot kell úgy emlegetni, hogy hú hajdan aztán emlékeim szerint Ajax-is Real is jöl hazaküldött minket, illetve az Ajax itthon is alázott.
Elárulom az utolsó nagy kupacsapatunk a Videoton volt aki a PSG-t és a REal-t idegenben oktatta.
Hát szeresd õket, de talán egyszer érdemes lenne egy régebbi meccset megnézned.
Akkoriban 4-5 játékost hívtak a világválogatottban és lehetett is õket szeretni. Deha neked ez a szinvonal elég...
Dida-t Adrianora????? Ennyire jóban vannak az interesek a Milannal????😊))) Egyébként hozhatott volna Dida helyett valami csatárféleséget legalább..😊))))
És én nem azért játszom magyar csapattal, mert hú de jó (vagy fordítva😊) a csapat, hanem mert én szeretem õket...
CSAK a Fradi
Most nyomtam on-lineon egy emberkével,clientként nem sok esélyem volt ellene,mert valóban jól játszott.(0-4,1-0,0-4,0-2) voltak a meccsek.Aztán az utolsón elment 2-5-re,tõlem meg kiállitottak egy embert.Erre lecseréli a kapus Dida-t Adrianóra...
Azonnal ott hagytam.Nem tudom,az ilyen nagyon fel tud idegesiteni.Mert ott van,rugjon nyolcat ha tud,de ezt ne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahogy a patchek általában...
már csak a WEFANTASY csapat hiányzik a listából...
de õk általában összekaparják a sok sok patchból a legjobb részeket és azt adják ki...
lásd tavalyi produktumuk...nem hiányozhat a gyûjteményembõl

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jók a reklámtáblák!!
Nagyon Off leszek csak ti hátha tudtok segíteni:
Valami király kis vadászrepülõgép szimulátort keresek, modern gépekkel(f-16, stb.). azért ide írok, mert a szimulátor topicba nem írtak 1,5 éve..😊 Elõre is köszi
tegnapi golok kozul a martinsé (nalad adriano) emelese volt a legjobb az elso meccsen. vagy nem? .)
hüje vagy hamán szép nem!4
Breki remélem ma már mehet veled is
hüje vagy hamán szép nem!4
na igy má jobb😄
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
itt a link:
http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=2IHXLNEI0T1B70DVPYVGWFSW9W
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ez volt az igazi.
De attol függetlenül , hogy most nem vagyunk olyan jók , én csak magyar csapatokkal játszok.
FTC-Stuttgart
DVSC jobb meccsei
Számomra az volt jó mikor europai válogatottak rangsorában elsõ volt a magyar csapat.
Idegenben vertük, Spanyolokat, Hollandokat, Németeket
A válogatottat nézem mindíg természetesen! az hazafias kötelessége egy magyar fociszeretõ állampolgárnak... szerintem!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Amici di nessuno...